Hiç yok

kızlar benim sorunum kiminle arkadaş olduysam dost olduysam hep bir kıskançlık art niyet sezdim neden böyle oldu bilmiyorum yeni üniversiteyi bitirdim 1 tane bile iyiliğime sevinecek ailem dışında kimsem yok hep kıskançlık seziyorum mesela bi mutluluğum sevincim olur dostum o gün hasta olur suratı düşer yanımda olmaz uzaklaşmak ister bu hep böyle oldu ben kimseyle sevincimi paylaşamayacak mıyım kimse sevinmicek mi benim başarılarıma düğünümde kınamda naparım bilmiyorum kimsem yok çünkü yakın arkadaşım yok dost kötü günde bellli olur denir hayır inanmıyırum bu söze bence iyi günündede yanında durabilen dosttur neden benim olmadı demeyen dosttur şu yaşıma kadar hiç kimseden dostluk görmedim uzun arkadaşlıklarım hep böyle oldu kuzenlerim bile böyle üniverisitem bittii hayırlı olsun bile demedi çok korkuyorum kızlar hep böyle mi olucak kimseyi sırf bu yüzden kendimd yakın görmedim arkadaşlıklarımı hep bitirdim madem kıskanıcak üzülücek hiç yanımda olmasın daha iyi geçenlerde bi tanıdığımın instagramına baktım o kdr çok arkadaşı varki hepsi onun iyiliği için bişeyler yapmışlar doğum gününü kutlamışlar kınasında yanında olmuşlar daha birsürü maşallah diyorum çok güzel ama benimm neden tanıştığım her insan böyle oluyor neden :KK43:(((
Benim hiç yakın arkadaşım ya da dostum yok. Sevmem de.. Olması için hiçbir çabam da olmadı.
Siz niye bu kadar takıntı yaptınız ki? Bırakın olmasın yakın arkadaşınız dostunuz.
Çok aman aman istiyorsanız da; hayatınıza giren kişileri şartsız eleştirisiz hatta kıskanç haliyle direkt kabul edin. Daha uyumlu daha fedakar olun. Yapacak birşey yok.

Ben de anlamıyorum işte insanların yanında hep onum iyiliğini isteyenler var benim neden böyle oluyor hep böyle mi denk gelicek
Ama kimsenin içini bilemezsiniz.sorgulamayı bırakır,dört dörtlük insan istemekten vazgeçerseniz yanınızda sizin de Çevrenizde insanlar olacaktır.ilk başta kendi kendinize yetmeyi öğrenin ama.her defasında ayni seyi yaşıyor olmanız ders almadığınız anlamına geliyor.

Back
X