Hiçbir beklentim de yok, umudum da yok, sevincim de nefretim de...

saplanti

Bu da geçer arkadaş
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
233
32
323
Muğla
Yok, bir türlü başaramıyorum iyi olmayı, sürekli yalnızlık hissine katlanamıyorum artık. Evde anne ve babamla yaşıyorum. Evde kalamıyorum, ruhum daralıyor, vakit sanki durdurulmuş gibi geliyor. Sürekli dışarıda bir şeyler yapmak, bir yerlere gitmek... Bunu yapınca da mutlu olmuyorum. Depresyona mı girdim anlamadım ki, kendimi bildim bileli hep böyle hissediyorum. Beni hayata bağlayan hiçbir şey yok. Eğer inancım olmasa korkmadan canıma defalarca kıymıştım. Şükretmeme değil halime binlerce şükür olsun bana çok güzel bir aile verdi Allah ım, ama bu öyle bir şey değil. Elimde değil,acı çekiyorum sadece, nedenli nedensiz...
Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Yaşamak umrumda değil, mutlu olmak ya da olmamak... Ben bu dünyada daha fazla kalmak istemiyorum...
Saçma sapan şeyler belki bu yazdıklarım da... İnsanlar neler neler yaşıyorken ben buğuzluk yapıyor gibi de görünüyor olabilirim, farkındayım. Ama dedim ya bu öyle bir şey değil...
Yapamıyorum artık, katlanamıyorum...

yooo saçma değil aslında...bende yaşamıştım bunu
bir dönem..ölmek isterdim,sürekli bunu dile getirirdim..
kaç yaşşındasın ve neler yapıyorsun bilmiyorum ama
en büyük eksiğin; hayatta kendine bir yol çizmemiş olman.:31:
bir yol haritası belirleyip hedeflerini seçmelisin...zaman zaman
epimize olmuştur yoksa bu durum...:24:

cnm kaç yaşındasın belli yaşlarda bu tarz sendromlar olur bunu aşmak yine senin elinde... muhtemelen çevrende herşeyini paylaşabileceğin güvenebileceğin çok arkadaşın yok o yzden yalnız hissediyo olabilirsin bazen herşey aileyle paylaşılamayabiliyo o zamanda insan bi dosta ihtiyaç duyuyo... biraz sosyalleşmeni öneririm eve hapsetme kendini

28 yaşındayım, sosyallik adına dıştan baksanız evde durmuyor dersini ki öyleyim, sürekli bir yerlerde birileriyle beraber...

bence erkek arkadaş eksikliğinden böyle hissediyorsun...sevgilin olsa bukadar sıkılmazdın..benimde yaşadığım ruh hali bu..hatta 20 yaşımdan 26 yaşıma kadar en güzel yıllarım böyle ailemin dizi dibinde
sıkılarak pıkılarak geçti..çok şükür ailelerimiz yanımızda...ama dediğin doğru,insan kendine bir yol çizmek ve değişiklik istiyor..ben 26 yaşımda eşimle flörte başladım ve 2 sene içinde de evlendik..
yaklaşık 4 sene bu ruh halinden kurtuldum derken şimdide boşanıyorum...cuuup tekrar eski günler..yan, şuanda aynı şeyleri hissediyoruz..yanlızlıktan okadar sıkılmıştımki eşimle aslında çok farklı bireylar olmamıza rağmen gözümü karartım evlendim..değer görmek sevilmek çok güzel bişeydi..üstelik bende onunla olmayı istiyordum ama
yinede evlilik için acele ettim..sen bu hislerin etkisiyle benim yaptığımı yapma canım..
biraz daha bekle bakalım..inşallah Allahım sana bu bekleyişin karşılığında istediğin gibi bir hayat yaşaman için kapılar açar...

Yok, bir türlü başaramıyorum iyi olmayı, sürekli yalnızlık hissine katlanamıyorum artık. Evde anne ve babamla yaşıyorum. Evde kalamıyorum, ruhum daralıyor, vakit sanki durdurulmuş gibi geliyor. Sürekli dışarıda bir şeyler yapmak, bir yerlere gitmek... Bunu yapınca da mutlu olmuyorum. Depresyona mı girdim anlamadım ki, kendimi bildim bileli hep böyle hissediyorum. Beni hayata bağlayan hiçbir şey yok. Eğer inancım olmasa korkmadan canıma defalarca kıymıştım. Şükretmeme değil halime binlerce şükür olsun bana çok güzel bir aile verdi Allah ım, ama bu öyle bir şey değil. Elimde değil,acı çekiyorum sadece, nedenli nedensiz...
Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Yaşamak umrumda değil, mutlu olmak ya da olmamak... Ben bu dünyada daha fazla kalmak istemiyorum...
Saçma sapan şeyler belki bu yazdıklarım da... İnsanlar neler neler yaşıyorken ben buğuzluk yapıyor gibi de görünüyor olabilirim, farkındayım. Ama dedim ya bu öyle bir şey değil...
Yapamıyorum artık, katlanamıyorum...

28 yaşındayım, sosyallik adına dıştan baksanız evde durmuyor dersini ki öyleyim, sürekli bir yerlerde birileriyle beraber...

çünkü kız arkadaşlarınla gezip tozuyorsun yanlışmıyım?

kızlarla gezip tozmak bence ortaokul yıllarında kalmalı..tamam görüşün arkadaşlarınızla ama bu yaşında bence
erkek arkadaşın olmalı ve onunla gezmelisin...

Kolaydi sanki evlenmek

canım evlilik gerçekten böyle zamanlarda işe yarıyor..zaten bünye artık evlenmek isteyince
böyle alarmlar veriyor...kim istemezki kendi evi olsun düzeni olsun,eşine kapıyı açsın..onunla tatillere gitsin..
anne baba ile hayatın belli bir süreden sonra ayrılması lazım..

tabi bu psikolojiyle önüne ilk çıkanlada evlenmemek lazım..çünkü yine başa dönülme tehlikesi var..

bence erkek arkadaş eksikliğinden böyle hissediyorsun...sevgilin olsa bukadar sıkılmazdın..benimde yaşadığım ruh hali bu..hatta 20 yaşımdan 26 yaşıma kadar en güzel yıllarım böyle ailemin dizi dibinde
sıkılarak pıkılarak geçti..çok şükür ailelerimiz yanımızda...ama dediğin doğru,insan kendine bir yol çizmek ve değişiklik istiyor..ben 26 yaşımda eşimle flörte başladım ve 2 sene içinde de evlendik..
yaklaşık 4 sene bu ruh halinden kurtuldum derken şimdide boşanıyorum...cuuup tekrar eski günler..yan, şuanda aynı şeyleri hissediyoruz..yanlızlıktan okadar sıkılmıştımki eşimle aslında çok farklı bireylar olmamıza rağmen gözümü karartım evlendim..değer görmek sevilmek çok güzel bişeydi..üstelik bende onunla olmayı istiyordum ama
yinede evlilik için acele ettim..sen bu hislerin etkisiyle benim yaptığımı yapma canım..
biraz daha bekle bakalım..inşallah Allahım sana bu bekleyişin karşılığında istediğin gibi bir hayat yaşaman için kapılar açar...

çünkü kız arkadaşlarınla gezip tozuyorsun yanlışmıyım?

kızlarla gezip tozmak bence ortaokul yıllarında kalmalı..tamam görüşün arkadaşlarınızla ama bu yaşında bence
erkek arkadaşın olmalı ve onunla gezmelisin...

Aslında kızdan ziyade erkek arkadaşlarım çok, bir de ben boşanalı 1-2 ay kadar oldu, o yüzden şimdilik evlilik istemiyorum. Ve senin de bahsettiğin gibi belki bende bu yüzden acele ederek evlendim ve boşandım. Ama bu çok farklı bir duygu ve dayanamayacak gibi oluyorum artık. Bilmiyorum ne yapmalı nasıl kurtulmalı bu halden...

Aslında kızdan ziyade erkek arkadaşlarım çok, bir de ben boşanalı 1-2 ay kadar oldu, o yüzden şimdilik evlilik istemiyorum. Ve senin de bahsettiğin gibi belki bende bu yüzden acele ederek evlendim ve boşandım. Ama bu çok farklı bir duygu ve dayanamayacak gibi oluyorum artık. Bilmiyorum ne yapmalı nasıl kurtulmalı bu halden...

kuzum yaa...boşandığını bilmiyordum..Hayırlısıyla bende 1-2 ay içinde anlaşmalı boşanmış olacağım..
ama şuanda bekar hissediyorum kendimi..hatta ilerde yeni biri hayatıma girse nasıl davranırım,yada güvenebilirim
bunlarda aklıma geliyor..tek avuntum bunların geçici bir dönem olduğu..hep böyle hissetmeyeceğiz yani dimi?

erkek arkadaşlarında kız arkadaşından farksızsa zaten sana iyi gelmeyecek..
benim kastettiğim sana özel olduğunu hissettiren bir arkadaş:38:

çocuk varmıydı?

Kaba bir tabir ama bekarlığı dibine kadar hissediyorum şu anda. Neyseki çocuk yoktu zaten 1 sene sürdü.Millet hep evlenmiş zaten, ilgi gösterenler de evli... Boşluktayken de saçma sapan iş yapmamak için tutuyorum kendimi

Böyle bir dönem benimde basımdan gecmisti, hatta annemin ölümüyle daha da girdim icine, evde duramıyorum bunalıyorum sürekli bir yerlere kacmak istiyorum, sanki mutlu olacagım? ama yok, onu yapınca da mutlu olmuyorum..
Ne istedigimi gercekten bende bilmiyorum..
Erkek arkadasım da var, arkadaslarım da var, KK dostlarım var..
:34:
Kimse yalnız bırakmıyor Allah razı olsun ama benim mutsuzlugum gecmiyor bür türlü, annem hayattayken de vardı bu bende, yeni gelisen bir durum degil hani, İnsallah gecer demekten baska birsey yapamıyorum..

bende aynıyım maalesef, 2.yorum yapan arkadaşın dediği benim için geçerli hala hayatta kendime bir yol çizemedim (25 bitti 26ya girdim) ve bunalımdayım resmen.. ailemide çok üzüyorum suratsızlığımla..her gün savaş veriyorum kendimle, mutlu olmak olumlu düşünmek için..
hayatım bir süredir tıkanmış durumda ve 1 arpa boyu ilerlemiyor aylardır, inan nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum:( 4yıllık üniv.de iyi bir bölüm okudum ve hala iş bulamadım, bir iş bulsam gerisi gelicek belki ama olmuyor işte, bütün gün evde oturuyorum:( sen en azından arkadaşlarına çıkıyormuşsun o bile bir ortam değişikliği aslında.. benim canım çıkmak bile istemiyor..
böyle mutsuz olduğumda aynı zamanda okadar yoğun bir vicdan azabıda çekiyorumki smuwilka demişsin ya annemi kaybettim diye başın sağolsun. bende kendimi kötü hissettim bugün onlardan birine bişey olsa yaşayacağım suçluluk çok olur aslında onları mutlu edemiyorum diye, ama olmuyor işte kendimi mutlu edemeden kimseyi edemiyorum:((((

bir bende yokmuş demek ki.aynı durumdayım hayatımın belki en güzel yılları olmalıydı ama ben bunalım içerisindeyim yaptığım hiç bir şeyden zevk almıyorum artık evden cıkmak bile istemiyorum ama evde de duramıyorum garip bişey işte.insanlara kızıyorum durup dururken soguyorum bu yüzden çevremde çok az kişi kaldı kalanlarla da konuşmak görüşmek istemiyorum karşı cinsten de duygusal anlamda yaklaşmaya çalışanları hep iteledim.şu an hayatta hiç birşeyim yokmuş gibi hissediyorum ne arkadaş ne dost ne de benim için özel olan biri.ailem var tamam ama onlardan da soğudum biliyorum bu nankörlük :50: kendi kabuğuma çekldim tek başıma yaşamaya çalışıyorum şu an...

Back
X