• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiçbir belirti yok hamile DEĞİLİMDİR heralde?

sevecen_29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
1.044
498
53
Hiçbir belirti yok akıntım 2-3 gün oldu kesildi. adetime 6-7 gün var. kasık agrımda yok. hıcbırsey. uffffffffffffffffffffffffffffff

Bende hiç olmadı belirti ilerleyen haftalarda bulantım bile olmadı tek belirti uyku halimdi sen batı bekle test yap en garantisi o

bak gördün mü uyku hali bende o bıle yok . adetime 1 hafta var.
Uyku hali dediğim ileriki haftalarda keseyi falan gördükten sonra bi de adet gecikmesinin ilk günü bile idrar testinde çıkmıyor bazen sen niye bu kadar erken umutsuz düşünmeye başladın ki ben adet günüm geldi o gün bile belirti hissetmedim hasta olacağım diye bekledim daha bi hafta varmış az sabır canım gereksiz stres yapma

Uyku hali dediğim ileriki haftalarda keseyi falan gördükten sonra bi de adet gecikmesinin ilk günü bile idrar testinde çıkmıyor bazen sen niye bu kadar erken umutsuz düşünmeye başladın ki ben adet günüm geldi o gün bile belirti hissetmedim hasta olacağım diye bekledim daha bi hafta varmış az sabır canım gereksiz stres yapma
canm ya hep olumlu düşünüyom acaba mı dıyorum olmuyo? neyse nasıp INŞALLAH olur(: pekı sende bel ağrısı kasık agrısı olmusmuydu adetten once. benım adetten önce hıcbır zaman bel ağrım olmaz bılıyomusun genelde herkesın olurmus sadece hafıf karın agrım olur . goguslerde hassasıyet bıle olmuyo ılgınc gıbı sankı. karın agrım bıraz oluyo adet oluyorum.

Valla bende o normal adet belirtilerim dışında hiç bişey olmadı ben hamile değilimdir diye düşünüyordum göğüs hassasiyeti kalp atışı falan duyduktan sonra başladı

Back
X