Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sigmund freud un hiçbir erkek cinsel ilişki kurmak istemeyeceği bir kadınla yakın arkadaş olmaz sözüne katlıyor musunuz....
yani bir erkek sizinle yakın arkadassa aslında kafasından gecenler sizin sandıgınızdan cok farklı sizce....
ben katılıyorum. çünkü kadınlar ve erkeklerin yakın arkadaş dost kanka vs. olacağına inanmıyorum.
ben şimdiye kadar bütün yakın erkek arkadaşlarıma aşık oldum.
belki de onlardan hoşlandığım için arkadaş olmaya çalışıyorum yakınlaşmak için.
bilemedim yani :)
sevgilimin de hayattaki bütün kız arkadaşları sevgilileriymiş.
o yüzden bence normal arkadaşlık tamam da, karşı cinsten dost falan olmaz... yani en azından bizim durumda olmuyor..
ben buna inanmıyorum yok artık ozaman kimse arkadaş olamaz......bir erkek ne olursa olsun niyetini belli eder akıllı bir kadında bunu anlar hisseder ........erkek eğer normal arkadaşlık çizgisini bozmuyorsa sorun yok ........![]()
ben buna inanmıyorum yok artık ozaman kimse arkadaş olamaz......bir erkek ne olursa olsun niyetini belli eder akıllı bir kadında bunu anlar hisseder ........erkek eğer normal arkadaşlık çizgisini bozmuyorsa sorun yok ........![]()
sigmund freud un hiçbir erkek cinsel ilişki kurmak istemeyeceği bir kadınla yakın arkadaş olmaz sözüne katlıyor musunuz....
yani bir erkek sizinle yakın arkadassa aslında kafasından gecenler sizin sandıgınızdan cok farklı sizce....