Hiçbir erkek cinsel ilişki kurmak istemeyeceği bir kadınla yakın arkadas olmaz....

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
sigmund freud un hiçbir erkek cinsel ilişki kurmak istemeyeceği bir kadınla yakın arkadaş olmaz sözüne katlıyor musunuz....

yani bir erkek sizinle yakın arkadassa aslında kafasından gecenler sizin sandıgınızdan cok farklı sizce....

sigmund freud un hiçbir erkek cinsel ilişki kurmak istemeyeceği bir kadınla yakın arkadaş olmaz sözüne katlıyor musunuz....

yani bir erkek sizinle yakın arkadassa aslında kafasından gecenler sizin sandıgınızdan cok farklı sizce....

canım bu sözü bende duymuştum ablam sağ olsun kpsye çalıştığından freudu yakından tanıyorum :):)

ben katılıyorum. çünkü kadınlar ve erkeklerin yakın arkadaş dost kanka vs. olacağına inanmıyorum.
ben şimdiye kadar bütün yakın erkek arkadaşlarıma aşık oldum.
belki de onlardan hoşlandığım için arkadaş olmaya çalışıyorum yakınlaşmak için.

bilemedim yani :)
sevgilimin de hayattaki bütün kız arkadaşları sevgilileriymiş.
o yüzden bence normal arkadaşlık tamam da, karşı cinsten dost falan olmaz... yani en azından bizim durumda olmuyor..

ben katılıyorum. çünkü kadınlar ve erkeklerin yakın arkadaş dost kanka vs. olacağına inanmıyorum.
ben şimdiye kadar bütün yakın erkek arkadaşlarıma aşık oldum.
belki de onlardan hoşlandığım için arkadaş olmaya çalışıyorum yakınlaşmak için.

bilemedim yani :)
sevgilimin de hayattaki bütün kız arkadaşları sevgilileriymiş.
o yüzden bence normal arkadaşlık tamam da, karşı cinsten dost falan olmaz... yani en azından bizim durumda olmuyor..

yaa zaten olmasın ne gerek var karşı cins kankaya falan :31:

olur sanıyodum ama cidden yakın arkadaş olmuyor benimde arkadaşlarım vardı erkek ben sözlendim pıtır pıtır döküldüler kestiler dostluğu arama sorma bitti şaşırdım demek niyet farklıymış gerçekten sadece arkadaş olsaydık böyle olmazdı nişanıma bile gelmediler

olamaz gibi geliyor bana da:44:yani bir zaman sonra taraflardan birinin farklı duygular hissetmesi olağan:31:
zaten ne gerek var ki erkekle kanka olmaya.arkadaşlık olabilir ama aşırı samimiyete gerek yok bence:82:

Yok anam öyle erkekten arkadaş kanka falan olmuyo. :17:
Valla benim sevgilimde ortaokuldan arkadaşım. ortaokul bittikten sonra 3 yıl görüşmedik ben lise 3ü bitirmiştim rastlaştık konuştuk bir süre nette ve telde. zaten aynı mahallede oturuyoruz. baktım baya baya beyefendi olmuş. buluşalım dedik. birbirimize kanka, aga diyerek konuşurduk. ben kanka olarak görüyorum ama zamanla değişti tabii işler.

kanka naber gezelim mi?
gezelim.

gezdik. bir gezdik iki gezdik üç gezdik...
sonra memleketine gitti 2 aylığına. giderken ağlicaktım nerdeyse noluyosa alt tarafı kanka dimi.:1: yolcu ettim gitti. tabii telefonda konuşuyoruz sürekli. 2 ay sonra geldi.

kanka naber.
iyi kanka senden naber. gezelim mi.
gezelim.

2. buluşmada "ben sana aşık oldum" dedi iyi mi?:1:
o gün bu gündür aradan 2.5 yıl geçti, beraberiz:nazar::1:

Ben bu cümle konusunda pek emin değilim, çünkü benim için yakın erkek arkadaşlarım hep sadece yakın arkadaşlarım oldu ve başka tanımlar yüklemeye çalışmadım. :81: Ama sevgilimin bu cümleye inandığı kesin, zira erkek arkadaşlarımla görüşme ihtimalim bile onu dellendirmeye yeter. :47::47::1::1:

Son düzenleme:
freud un boyle bir teorisinin oldugunu bilmiyordum.
Neyse bencede erkekle kizdan arkadas olmaz. Atesle barut durumu var..

bencede atesle barut yan yana durmaz..
merhaba merhaba olursa olur ama daha fazlasi hernekadar istesekte olmuyor..
iyi gecindigim dost dedigim erkek arkadaslarim.. hep sonrasinda bana itirafta bulundular ve arkadaslik ortadan kalkti..haliyle uzaklastik cünkü ben o gözle bakmadim hic birine..

kesinlikle bende bayanla erkeğin arkadaş olmaması gerektiğini düşünüyorum evli yada nişanlı olup toplu halde görüşülen arkadaşlıklar hariç tabi yani bu erkek ve kızın kanka olduğu durumları yanlış buluyorum erkekler bir zaman sonra asıl niyetini açığa vuruyor

tabi belki uzun yıllar kanka olanlarda vardır böyle durumlarda demek oluyorki erkek asıl niyetini çok iyi gizlemiş

ben buna inanmıyorum yok artık ozaman kimse arkadaş olamaz......bir erkek ne olursa olsun niyetini belli eder akıllı bir kadında bunu anlar hisseder ........erkek eğer normal arkadaşlık çizgisini bozmuyorsa sorun yok ........:71:

ben buna inanmıyorum yok artık ozaman kimse arkadaş olamaz......bir erkek ne olursa olsun niyetini belli eder akıllı bir kadında bunu anlar hisseder ........erkek eğer normal arkadaşlık çizgisini bozmuyorsa sorun yok ........:71:

bunu su sekilde de yorumladım ben erkekler cirkin kadınlarla yakın arkadas olmak istemez cinsel acıdan birlikte olabilcegi kapasitede kadınlarla yakın arkadas olur:50:

Son düzenleyen: Moderatör:

erkek arkadaşlarımız tabi ki olacak... ama düzeyinde.. merhaba merhaba yeterli.
burda yakın arkadaşlıktan bahsediliyor. kanka dost gibi.
bence olmamalı.. sonunda mutlaka iş başka yöne kayar. doğanın kanunu :)))

İlginç!!!
Gerçekten bu dünyaya ait olmadığımı düşünüyorum bazen..:12:
En yakın dostlarımdan biri erkektir.. Lise 1 i beraber okuduk daha sonra sınıflarımız ayrıldı.. Okulun en popüler erkeklerinden biriydi.. Herkes ona hayrandı..Tüm kızlar beni kıskanırdı,yemin falan ettirirlerdi aramızda bişiy olmadığına dair...:9:
Aradan onca yıl geçti! Halen beraberiz! Her türlü kadınsal ya da erkeksi muhabbette de gireriz hatta bazen abartırız ama hiç bir zaman birbirimize farklı gözle bakmadık..:70:
Her ikimiz de başka insanlarla evlendik hiç kopmadık,resmen arka arkaya boşandık yine beraberdik.. Daha eveli gece aradım erkekler konusunda dert yandım bir yığın fırça attı gene!:3:

aşık olanların üçte ikisi daha önceden tanıdıkları birine aşık olurmuş biliyor musunuz kızlar:51:

bu demek oluyor ki, insanlar arkadaşlarına daha kolay aşık olurlar.

çevremde gördüklerim de bu yönde zaten:27:

bence bu arkadaşlık lafını açmakta biraz fayda var.
benim tonla erkek arkadaşım var. ama hepsiyle de denk geldikçe görüşür bişeyler yaparız.
burda esas kelime normal bir arkadaş sıklığında görüşmek bence.
dert yanarsın konuşursun eğlenirsin oraları geçtik.
ama akşam bişey yapıp ertesi güne tekrar plan yapılıyorsa, abuk subuk saatlerde sırf geyik için konuşuluyorsa, hoşlanılan kişilerin muhabbeti hiç geçmiyorsa ben %100 diyebilirim ki bu önerme bu tip arkadaşlıklar için doğrudur.
kendim de şahsım adıma böyle şeylere asla izin vermem. buna izin veren yakın kız arkadaşlarım oldu öncesinden çok uyardım hep hayır arkadaşız lafını duydum ama sonrasında hep o işin cılkı çıktı hoşlanmalar vs. yani sevgilinizin de bu denli yakın bi arkadaşı olmasına izin vermemelisiniz.

Kesinlikle doğru ve yapılan anket-araştırmalarla desteklenmiş bir durum... (Mehmet Coşkundeniz'in de bu yönde araştırmaları var, vaktiyle ona bunun doğru olmadığını söylediğimde türlü şekillerde açıkladı ve sonrasında bu gerçeği inkar ettiğim kişinin kurduğu cümlelere kadar söylediğinde inanmak durumunda kaldım...)

Bu durumu yanlış yorumlamadıkça herkes hak verecektir. Erkeklerin yakın arkadaşları gerçekten cinsel ilişki beğenilerine uyan kadınlardır... Bu, "Şunu yatağa atsam!" niyetini ifade etmez, sinsice sizden faydalanmaya kalmıyorlar... Bilinçaltlarında kendilerine hitap etmeyen kadınlarla yakınlık kurmuyorlar o kadar... Bu adamlar sizin sevgilinizle yaptığınız muhabbetleri dinleyebilir, sevgilinizle kavga ettiğinizde sizin için üzülüp bir araya gelmenizi dileyebilir ama içlerinde size karşı fiziksel bir beğeni vardır... Bunu genellikle kendileri de fark etmezler, karakterinizi sevdikleri için sizinle iyi anlaştıklarını sanırlar... (Oysa harika karakterleri olduğu halde cinsel çekimi olmayan birçok hanımın yakın erkek dostu olmadığına şahit olmuşsunuzdur... Burada çekimden kastımız sadece güzellik değil elbette...) Zaten bunu fark ettiklerinde gerçekten sevenler sizi kaybetmeyi göze alarak açılır, aksi halde hangi adam sizin aşık olduğunuz diğer beylerle münasebetinize ortak olur ki?..

Aynı durum hayatın farklı alanlarında da geçerlidir... Yapılan araştırmalar gösteriyor ki ilkokul yıllarında sevimli, güzel bulunan çocukların kabahatlarine daha fazla hoşgörü gösterildiği, onlara daha anlayışlı davranıldığı; dekolte, makyaj, naz, cilve "eklentiler"i olmaksızın güzel kadınların iş hayatında daha tercih edilir oldukları kanıtlanmış gerçeklerdir... "Yüzüne bakılır biri"yseniz bir taksi şoförü, servis elemanı yahut ilk kez karşılaştığınız herhangi biri (kadın-erkek fark etmez) size daha nazik, daha anlayışlı davranacaktır... Bu, her zaman sapkınca sizinle beraber olma niyeti değil, ruhumuza üflenen "estetik, letafet" hasletleri dolayısıyla daha üstün tutulma durumudur... :68:

Back
X