Merhaba kızlar bir konu hakkında sizden tavsiye almak istiyorum. Normalde kendi sorunlarımı bir şekilde hallederdim fakat bunun içerisinden çıkamıyorum. Ben yeni liseden mezun oldum ve bu zamana kadar birkaç gün bir otelde part time garsonluk yaptım fakat bu işten ayrılmak zorunda kaldım bunun sebebi saat sıkıntısı ve para sıkıntısıydı. Diğer iste cagri merkezinde çalıştım sadece uc gun calistim buranın maaşı iyiydi fakat insanları sürekli ayırıp urun satmak ve siyah yalanlar söylemek vicdanimi sızlatıyordu. Para kazanmak istiyorum. Maalesef ki konforuma düşgün bir insan olduğum icin hangi isin bana uygun olacağını bilmiyorum. Sizin verebileceğiniz tavsiye nedir ?
Evet biliyorum halamdan dolayi bir bebek ve otizimli cocuga bakmasi ekstra ev hanimligini zorluyor . Cok caresizim napicam bilmiyorumEv hanımlığı bile çok zor
Konfor işin içine girerse özel sektörde zor..Para kazanmak istiyorum. Maalesef ki konforuma düşgün bir insan olduğum icin hangi isin bana uygun olacağını bilmiyorum. Sizin verebileceğiniz tavsiye nedir ?
Neden kendini bu kadar çalışmak mecburiyetinde hissediyorsun ki, araştır iyice beğendiğin görüştüğün yerler olursa ona göre kararını verirsin, acele etme bence, gerekirse 1 ay - 3 ay bekle ama kaliteli bir işin olsun.Merhaba kızlar bir konu hakkında sizden tavsiye almak istiyorum. Normalde kendi sorunlarımı bir şekilde hallederdim fakat bunun içerisinden çıkamıyorum. Ben yeni liseden mezun oldum ve bu zamana kadar birkaç gün bir otelde part time garsonluk yaptım fakat bu işten ayrılmak zorunda kaldım bunun sebebi saat sıkıntısı ve para sıkıntısıydı. Diğer iste cagri merkezinde çalıştım sadece uc gun calistim buranın maaşı iyiydi fakat insanları sürekli ayırıp urun satmak ve siyah yalanlar söylemek vicdanimi sızlatıyordu. Para kazanmak istiyorum. Maalesef ki konforuma düşgün bir insan olduğum icin hangi isin bana uygun olacağını bilmiyorum. Sizin verebileceğiniz tavsiye nedir ?
Konforunuzu duskunseniz hak ederek para kazanmanız çok zor.Konforuma hiç düşkün olmayan bir insan olarak 630 da Kalkım 8 ders yaptım . Kafamda öğrenci sesleri.Okuldan yeni geldim, üstümü çıkarmadan yemek yapıyorum.Merhaba kızlar bir konu hakkında sizden tavsiye almak istiyorum. Normalde kendi sorunlarımı bir şekilde hallederdim fakat bunun içerisinden çıkamıyorum. Ben yeni liseden mezun oldum ve bu zamana kadar birkaç gün bir otelde part time garsonluk yaptım fakat bu işten ayrılmak zorunda kaldım bunun sebebi saat sıkıntısı ve para sıkıntısıydı. Diğer iste cagri merkezinde çalıştım sadece uc gun calistim buranın maaşı iyiydi fakat insanları sürekli ayırıp urun satmak ve siyah yalanlar söylemek vicdanimi sızlatıyordu. Para kazanmak istiyorum. Maalesef ki konforuma düşgün bir insan olduğum icin hangi isin bana uygun olacağını bilmiyorum. Sizin verebileceğiniz tavsiye nedir ?
Konfor işin içine girerse özel sektörde zor..
Tavsiyem zengin bir koca..
Ekmek aslanın midesinde şu zamanda.
Hem iş arayıp hem de rahatindan feragat etmek istemeyinler ; zengin kocayı kollarına takmalilar sanki
E onlar da sizin kapinizda sıra olmadigina göre iş bulmak için bazı şeylerden ödün vereceksiniz.
Yahut tanıdık vasıtasıyla müdürünü,patronunu,ceo'sunu tanıdığınız bir yere yerlestirecekler sizi.
E dedim ya bende kapında sıra var mı diye
Zengin koca dalawleaaa gelsin de onu rahat ettireyim elini sıcak sudan soğuk suya sokturmayayım diye bekliyor kapıda
Konforuna düşkünsen çalışma. Onun dısında sekreterlik çok konforlu. Hatta sıkıcı.Merhaba kızlar bir konu hakkında sizden tavsiye almak istiyorum. Normalde kendi sorunlarımı bir şekilde hallederdim fakat bunun içerisinden çıkamıyorum. Ben yeni liseden mezun oldum ve bu zamana kadar birkaç gün bir otelde part time garsonluk yaptım fakat bu işten ayrılmak zorunda kaldım bunun sebebi saat sıkıntısı ve para sıkıntısıydı. Diğer iste cagri merkezinde çalıştım sadece uc gun calistim buranın maaşı iyiydi fakat insanları sürekli ayırıp urun satmak ve siyah yalanlar söylemek vicdanimi sızlatıyordu. Para kazanmak istiyorum. Maalesef ki konforuma düşgün bir insan olduğum icin hangi isin bana uygun olacağını bilmiyorum. Sizin verebileceğiniz tavsiye nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?