sac beyazlamasın sonra:26::26::26::26::26::26:
Merhaba arkadaşlar, ben uzun süredir kepeklerle mücadele ediyorum ve en son elma sirkesinin ve limonun bunu engelleyebiliceğini öğrendim... bende limonla denemeye karar verdim sirke kokar diye.. 2 tane limonu bir sürahinin içine sıktım çekirdeklerini ayıklayarak sonra sürahiyi su ile doldurdum ... banyomu bitirmeye yakın çıkmadan saçlarımı bu karışımla yıkadım banyoda hiç bekletmeden tekrar su ile durulayıp çıktım bunu yaklaşık 1 haftadır yapıyorum her gün banyo yapan birisiyim... ve saçlarımın rengi inanılmaz açıldı annem bile benden gizli saçınımı boyadın diyor... kısacası saçını boyamaya cesaret edemeyen ama renginin açılmasını isteyen arkadaşlar kensinlikle denesin... hem saçımdaki kepekler bitti hemde rengi açıldı :)
canım benim kendi saç rengim siyah doğal rengim yani ve açmak istiyorum yani hevesim gitsin tekrardan siyah olur mu ki saçlarım bi bilgin var mı ? çünkü ben kendi saç rengimi kaybetmek istemem
limon geçici bi açıklık yapar ben sürekli kullanmaya karar verdim hoş bi açık kahverengiye döndü saçlarım.. kullanmayı bırakırsan gene normale döner elbette.. sonuçta kalıcı bir kimyasal madde değil :)
herkeste farklı etki yapıyor sanırm. Bende lisedeyken saçlarm açılsın diye bu uygulamayı çok yapıyordm ama rengim maalesef hiç açılmamıştı. Limon saç köklerini aşırı güçlendiriyorbesliyor ve parlaklık kazandırıyor
merhaba arkadaşlar, ben uzun süredir kepeklerle mücadele ediyorum ve en son elma sirkesinin ve limonun bunu engelleyebiliceğini öğrendim... Bende limonla denemeye karar verdim sirke kokar diye.. 2 tane limonu bir sürahinin içine sıktım çekirdeklerini ayıklayarak sonra sürahiyi su ile doldurdum ... Banyomu bitirmeye yakın çıkmadan saçlarımı bu karışımla yıkadım banyoda hiç bekletmeden tekrar su ile durulayıp çıktım bunu yaklaşık 1 haftadır yapıyorum her gün banyo yapan birisiyim... Ve saçlarımın rengi inanılmaz açıldı annem bile benden gizli saçınımı boyadın diyor... Kısacası saçını boyamaya cesaret edemeyen ama renginin açılmasını isteyen arkadaşlar kensinlikle denesin... Hem saçımdaki kepekler bitti hemde rengi açıldı :)
sac beyazlamasın sonra:26::26::26::26::26::26:
saçınızın orjinali ne renk peki yani kestane rengi bir saçı açabileceği pek mantıklı gelmedi bana
saçlarım siyahtı şuan hoş bi açık kahve tonu oldu.. Bence denemelisiniz hem saçlardaki kepeği bitirdi hemde bayağı bi parlaklık verdi... Saçınızın rengini açacağını düşünüyorum çünkü saçı sarı kahverengi karışımı saçlar olur ya böle doğal renkte hani ... Benim o saç rengindeki arkadaşımın bile aradaki koyulukların rengi açıldı... Bence kullanım seçkline bağlı.. Benim dediğim gibi kullanırsanız saçınızın rengini açacağına inanıyorum :)
boyalı mavi siyah saça fayda sağlarmI? Her gün taze limon sıkıp bir sürahimi dökeceğiz? Durulayacakmıyız? :26:
ÇOK SORDUM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?