Saç Rengi ve Saç Boyama Hiçbir Kimyasal Kullanmadan (Boya,Oksijen vb) Saçlarınızın Rengini Açın :)

Gadi

ciuuvvv
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
323
3
16
İzmir
Merhaba arkadaşlar, ben uzun süredir kepeklerle mücadele ediyorum ve en son elma sirkesinin ve limonun bunu engelleyebiliceğini öğrendim... bende limonla denemeye karar verdim sirke kokar diye.. 2 tane limonu bir sürahinin içine sıktım çekirdeklerini ayıklayarak sonra sürahiyi su ile doldurdum ... banyomu bitirmeye yakın çıkmadan saçlarımı bu karışımla yıkadım banyoda hiç bekletmeden tekrar su ile durulayıp çıktım bunu yaklaşık 1 haftadır yapıyorum her gün banyo yapan birisiyim... ve saçlarımın rengi inanılmaz açıldı annem bile benden gizli saçınımı boyadın diyor... kısacası saçını boyamaya cesaret edemeyen ama renginin açılmasını isteyen arkadaşlar kensinlikle denesin... hem saçımdaki kepekler bitti hemde rengi açıldı :)

sac beyazlamasın sonra:26::26::26::26::26::26:

sac beyazlamasın sonra:26::26::26::26::26::26:

yok tatlım, öyle aşırı bir renk açmıyor benim saçlarım simsiyahtı çok hoş bi kahverengi oldu şuan rengi ve gerçekten saçlarımda kepeklerde gitti gayet sağlıklı görünüyorlar :) merak etme limon bu sonuçta :)

canım benim kendi saç rengim siyah doğal rengim yani ve açmak istiyorum yani hevesim gitsin tekrardan siyah olur mu ki saçlarım bi bilgin var mı ? çünkü ben kendi saç rengimi kaybetmek istemem

canım benim kendi saç rengim siyah doğal rengim yani ve açmak istiyorum yani hevesim gitsin tekrardan siyah olur mu ki saçlarım bi bilgin var mı ? çünkü ben kendi saç rengimi kaybetmek istemem

limon geçici bi açıklık yapar ben sürekli kullanmaya karar verdim hoş bi açık kahverengiye döndü saçlarım.. kullanmayı bırakırsan gene normale döner elbette.. sonuçta kalıcı bir kimyasal madde değil :)

ya benim tenim açık renkli ama saçlarım koyu ondan açmak istiyodum öğrendiğim iyi oldu çok teşekkürler paylaşım için

herkeste farklı etki yapıyor sanırm. Bende lisedeyken saçlarm açılsın diye bu uygulamayı çok yapıyordm ama rengim maalesef hiç açılmamıştı. Limon saç köklerini aşırı güçlendiriyorbesliyor ve parlaklık kazandırıyor

evet saçlarım oldukça parladı, güçlendi ama bende dediğim gibi rengini çok açtı belki ben hergün bir sürahi şeklinde çok fazla uyguladığım için açmayı bukadar erken yaptı ... uygulama sıklığı ve miktarınada bağlı olabilir :) yada dediğin gibi kişiden kişiye göre farklı sonuçlarda verebilir tatlım :)

saçınızın orjinali ne renk peki yani kestane rengi bir saçı açabileceği pek mantıklı gelmedi bana

saçınızın orjinali ne renk peki yani kestane rengi bir saçı açabileceği pek mantıklı gelmedi bana

saçlarım siyahtı şuan hoş bi açık kahve tonu oldu.. bence denemelisiniz hem saçlardaki kepeği bitirdi hemde bayağı bi parlaklık verdi... saçınızın rengini açacağını düşünüyorum çünkü saçı sarı kahverengi karışımı saçlar olur ya böle doğal renkte hani ... benim o saç rengindeki arkadaşımın bile aradaki koyulukların rengi açıldı... bence kullanım seçkline bağlı.. benim dediğim gibi kullanırsanız saçınızın rengini açacağına inanıyorum :)

Son düzenleme:

boyalı mavi siyah saça fayda sağlarmI? Her gün taze limon sıkıp bir sürahimi dökeceğiz? Durulayacakmıyız? :26:
ÇOK SORDUM :)

Son düzenleme:
boyalı mavi siyah saça fayda sağlarmI? Her gün taze limon sıkıp bir sürahimi dökeceğiz? Durulayacakmıyız? :26:
ÇOK SORDUM :)

boyalı saça daha çok etki edeceği inancındayım çünkü annem benden gizli saçını boyuyosun sen dediğinde zorda olsa onu ikna edip bu yöntemi denettirdim oda saçını sadece siyaha boyar ama sırf ona yalanmı söylüyorum diye bu yöntemi 1 hafta oda denedi ve cidden bayağı açıldı saçının rengi benimkinden fazla açıldı :)) ozaman ikna oldu ama sonra gene siyaha boyadı tabii saçını :) ben yaz geldiği için hergün banyo yapmaya başladım ve her banyonun bitişine doğru bu sürahiyi saçıma döktüm biraz masaj yapıp saçıma tekrar su ile duruladım okadar :) sadece su ile biraz durulaman yeterli.... su dolu sürahinin içine çekirdeklerini çıkardığın 2 limonu sık yeterli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…