Kızlar hepinizin yorumunu tek tek okudum. Çok sağolun fikirleriniz için. Bu Cuma okulum tatil olduğu için görüşcez yüzyüze. Kafamdaki tüm soruları sorup netleştircem. Onun işi üniversitede laboratuvarda görevliymiş yani diyelimki ders var öğrenciler gelmeden orayı düzenleyip hazırlıyor. Allah hakkımızda hayırlısını versin dua edin
Bu iş ne kadar detaylı bir iş? Laboratuarda önemli ve riskli maddelerle mi uğraşıyor yoksa herhangi birinin yapabileceği hazırlıkları mı yapıyor? Neden sordum, çünkü sözleşmeli olması beni tedirgin etti. Eğer kalifiye bir eleman değilse yerine başkasını kolayca bulurlar. Sonra işsiz kalır vs.
Yani daha tanışalı henüz 4 hafta olmuş, bu tarz sorular sorulmaz ama hayatında hiç işsiz kaldığı dönem olmuş mu? Bazı arkadaşlar olaya maddiyat açısından, aileden yardım bekleme açısından bakmış, ben sorumluluk sahibi olma açısından bakıyorum. Tuttuğunu koparan biri ise tabi ki birikimi olmaması doğal olmasına rağmen bundan sonrası için kendisine güvenilebileceğini tahmin edebiliriz. Ama benim eski kocam gibi her sene ayrı bir meslekle uğraşırsa iş zor.
Sizin öğretmen olmanız çok cezbedici. Burada örneklerden gördüğümüz kadarı ile aileler artık oğullarına öğretmen gelin, özellikle de memur öğretmen arıyorlar. Acaba böyle bir art niyet var mı?
Kusura bakmayın, ben biraz paranoyağım

Eski kocası tarafından dolandırılan bir kadın olarak. Sadece para anlamında da değil, örneğin bana üniversite mezunu olduğunu söylemesine rağmen aslında ilkokul mezunu olduğunu evlendikten sonra öğrenmem gibi.
Ne mezunu bu arada?
Son not: Çok hızlı ilerlemeyin lütfen. Bu sorduğumuz ve merak ettiğimiz konuları da hemen açmayın. Diğer yönlerini tanımaya çalışın. Ama kendinizi de çok kaptırmayın.