• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiçbir saç şeklini kendime yakıştıramıyorum :(

Daissyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
246
5
26
İzmir
açık bıraksam olmuyo, toplasam olmuyo. yüzümün güzel olmamasından dolayı galiba :(

saçımın önleri de biraz sönük durduğu için kahkül yada perçem yaptırmak istiyorum. nasıl bişey yaptırsam yüzüme yakışır :S

yüzüm şu kadına benziyo. saçlarım da hemen hemen aynı.

$BERGZA~1.webp

bergüzar korel değil mi bu kadın ya

evet o, birde saç modeli vardır bergüzar korelin ÖREN BAYAN MODELİ , çok gülüorm ben ona,

daisy aman öyle yapmayın , birde bu kadın çok uyuz geliyor bana, sıkıcı bi tipi var, suratını ön plana çıkaramıyor , yüzünüz ve burnunuz güzelse kısa katlı kesimleri yada uzun bob modelini kullanabilirsiniz,

Son düzenleme:
açık bıraksam olmuyo, toplasam olmuyo. yüzümün güzel olmamasından dolayı galiba :(

saçımın önleri de biraz sönük durduğu için kahkül yada perçem yaptırmak istiyorum. nasıl bişey yaptırsam yüzüme yakışır :S

yüzüm şu kadına benziyo. saçlarım da hemen hemen aynı.

Eki Görüntüle 796968

Ben anlamadım.
Bergüzar Korel çok güzel bir bayan.
Sen kendini ona benzetmişsin,onu da mı güzel bulmuyorsun?:31:

Her şeyden önce sen kendinle barışık olmadıktan sonra zaten ne yapsan nafile canım.
Kimse çirkin değil öncelikle bunu bil.
Bir insanın kaşını hatta bıyığını alması bile insanı ne kadar çok değiştiriyor.
Sadece bakımlı olmak gerekiyor ve tabi özgüveninin de tam olması lazım.
Ben de kendime hiçbir şeyi yakıştıramam aslında. Ne giydiğimi,ne yaptığımı.
Ama etrafımdaki herkes de giydiklerimi hep çok yakıştırır bana,ne giysen taşıyorsun derler.:nazar:
Saçlarımı toplu da açık da her şekilde yakıştırırlar.:nazar:
Ne sürsem yakıştırırlar.:nazar:
2 ay önce saçlarımı kesmiştim küt ve çok kısa.
Depresyona girmiştim hiç güzel olmadı diye ama herkes çok beğenmişti.
Bunları övünmek için söylemiyorum asla.
Yanlış anlaşılmasın.
Bende çok beğenmem kendimi ama etrafımdakiler benim zıttımı söylüyor.
İşte o problem bende de var canım.
Bildiğim için söylüyorum.
Kendinle barışık olmalısın tek çözüm bu.

evet o, birde saç modeli vardır bergüzar korelin ÖREN BAYAN MODELİ , çok gülüorm ben ona,

daisy aman öyle yapmayın , birde bu kadın çok uyuz geliyor bana, sıkıcı bi tipi var, suratını ön plana çıkaramıyor , yüzünüz ve burnunuz güzelse kısa katlı kesimleri yada uzun bob modelini kullanabilirsiniz,

kadının genelde filmlerde yaptığı 'ören bayan modeli' :37: cidden kötü ama bazı modelleri öyle de güzel yakıştırıyor ve yüzü güzel bence. bu kadınla aynı yüze sahip olup çirkinim demenin mantığını da sorarlar adama :37:

evet bergüzar korel. bi akrabam buna benziyosun diyene kadar bu kadını tanımıyodum bile.

benimde burnum ve çenem böyle öne çıkık. bu kadın da zaten saçlarını açık bırakıyo genelde. yada sıkıca topluyo. ona da yakışmıyo galiba :)

kendimle barışığım aslında. sadece kendime uygun saç modelini bulmaya çalışıyorum. uzun zamndır bulamadım. perma yaptırmayı bile düşündüm. ama yakışmazsa geri dönüşümü olmaz.

yüzünüz ve saçınız bu kadıda benziyorsa bir sıkıntı yok gibi ona hemen hemen her saçı ben yakıştırıyorum yapıştırdığı modeller hariç. bazen düz bazen dalgalı kullanabilirsiniz ama kahkül yaptırmayın.

evet bergüzar korel. bi akrabam buna benziyosun diyene kadar bu kadını tanımıyodum bile.

benimde burnum ve çenem böyle öne çıkık. bu kadın da zaten saçlarını açık bırakıyo genelde. yada sıkıca topluyo. ona da yakışmıyo galiba :)

kendimle barışığım aslında. sadece kendime uygun saç modelini bulmaya çalışıyorum. uzun zamndır bulamadım. perma yaptırmayı bile düşündüm. ama yakışmazsa geri dönüşümü olmaz.

Perma saçı çok yıpratıyormuş canım.
Bir ara çok istiyordum,araştırdım ve vazgeçtim.:1:

bu kadını bi dizide saçları dalgalıyken görmüştüm harikaydı, maşa veya bigudi dene hoşuna gider

yüzünüz ve saçınız bu kadıda benziyorsa bir sıkıntı yok gibi ona hemen hemen her saçı ben yakıştırıyorum yapıştırdığı modeller hariç. bazen düz bazen dalgalı kullanabilirsiniz ama kahkül yaptırmayın.

katılıyorum, zaten kafaya yapışık saç modelini kimseye yakıştırmam bu kadına da yakışmıyo ve genelde o modelde görüyoruz televizyonda ama farklı bi model gördüğümüzde aa ne kadar güzelmiş diye ağzımızın açık kaldığı da oluyo tabi

katılıyorum, zaten kafaya yapışık saç modelini kimseye yakıştırmam bu kadına da yakışmıyo ve genelde o modelde görüyoruz televizyonda ama farklı bi model gördüğümüzde aa ne kadar güzelmiş diye ağzımızın açık kaldığı da oluyo tabi

aynen açık, yan ayırdığı dalgalı ya da düz modeller çok yakışıyor kendisine bence. ondan şaşırdım konu sahibi dert edince :)

kadının genelde filmlerde yaptığı 'ören bayan modeli' :37: cidden kötü ama bazı modelleri öyle de güzel yakıştırıyor ve yüzü güzel bence. bu kadınla aynı yüze sahip olup çirkinim demenin mantığını da sorarlar adama :37:

Bir şey sorabilir miyim ören bayan modeli saç nasıl oluyor :1:

Bence gayet uyumlu paylaştığın resimde bergüzarın saç ve yüzü. belki senin yüzünü görseydik daha net yorum yapardık ya da kuaförüne danış derim ama ören bayan modelinde kaldı aklım :27:

Bir şey sorabilir miyim ören bayan modeli saç nasıl oluyor :1:

Bence gayet uyumlu paylaştığın resimde bergüzarın saç ve yüzü. belki senin yüzünü görseydik daha net yorum yapardık ya da kuaförüne danış derim ama ören bayan modelinde kaldı aklım :27:

al sana ören bayan :27:

$bergüzar.webp

Resimdeki kadın bana benziyor. Ne yani ben çirkin miyim şimdi:( bence yakışıyordur da sen daaha fazlasını bekliyorsundur. Senin yüzün bu. Bunu değiştiremezsin. Bide sen hiç çirkin kadın görmedin mi arkadaşım. Lütfen kendine hakaret etme. Hem allah çirkin şansı versin daha isteriz ki dimi :)

aynen açık, yan ayırdığı dalgalı ya da düz modeller çok yakışıyor kendisine bence. ondan şaşırdım konu sahibi dert edince :)

dalgalıda hemfikirsiniz galiba :) ama benim saçlarımın önü çok sönük duruyo. onunda öyle galiba, ortadan yada yandan ayırıyo sürekli. ben yandan ayırınca sürekli önüme geliyo. öyle de rahat edemiyorum.

kahkül yerine perçem yaptırsam güzel durmaz mı. bu saçımın önüne bişey yapmam lazım :)

Resimdeki kadın bana benziyor. Ne yani ben çirkin miyim şimdi:( bence yakışıyordur da sen daaha fazlasını bekliyorsundur. Senin yüzün bu. Bunu değiştiremezsin. Bide sen hiç çirkin kadın görmedin mi arkadaşım. Lütfen kendine hakaret etme. Hem allah çirkin şansı versin daha isteriz ki dimi :)

çirkin değil de yüzüm çok güzel değil. yani ne yapsam yakışan türden değil. o yüzden makyajıma saçıma dikkat etmek zorundayım.
herkese yakışan bi saç türü illa ki vardır da ben henüz o saç modelini bulamadım :(

çirkin değil de yüzüm çok güzel değil. yani ne yapsam yakışan türden değil. o yüzden makyajıma saçıma dikkat etmek zorundayım.
herkese yakışan bi saç türü illa ki vardır da ben henüz o saç modelini bulamadım :(

Bence işini bilen bir kuaföre danışmalısın.

evet canim yüzü güzel ama ortaya çıkaramadığından bahsettim bende zaten, saçı ikiye ayırıp yapıştırması ve kulaklarını da nostaljik muallim tiplemelerine benzetmesinden dolayı burnu iyice çıkıyor, bende daisy arkadaşa böyle kullanıyorsan zaten kötü görüntü çıkar burnun güzelse uzun bob , yada modeli güzel katlı kesim kullanabileceğini söylüyorum.

saçının sürekli önüne gelmesinden rahatsızsan canim saçının öne yakın kısmını arkaya alıp ( çoğunluk arkaya yatcak şekilde ) krepe yapabilirsin bu şekilde rahatsız olmazsın böylece yanlarda az saç kalır onları da istediğin şekli verirsin , saçların sönük duruyorsa düzleştiriciyle yanlarına doğal su dalgası şeklini verirsin, önünden de tam ikiye değil yandan ayır ve o kısmıda bu şekilde su dalgası yap hem sade şık hemde hareketli olur sönük durmaz, kahkül sürekli bozulur toplanır vs . alnın geniş ve saçların dümdüz se kahkül yakışır, bu dediğimi de nette videoları var bulabilirsin , perma hiç önermem kimse memnun kalmıyormuş zarar veriyormuş saça da:34:

Back
X