Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bergüzar korel değil mi bu kadın ya
açık bıraksam olmuyo, toplasam olmuyo. yüzümün güzel olmamasından dolayı galiba
saçımın önleri de biraz sönük durduğu için kahkül yada perçem yaptırmak istiyorum. nasıl bişey yaptırsam yüzüme yakışır :S
yüzüm şu kadına benziyo. saçlarım da hemen hemen aynı.
Eki Görüntüle 796968
evet o, birde saç modeli vardır bergüzar korelin ÖREN BAYAN MODELİ , çok gülüorm ben ona,
daisy aman öyle yapmayın , birde bu kadın çok uyuz geliyor bana, sıkıcı bi tipi var, suratını ön plana çıkaramıyor , yüzünüz ve burnunuz güzelse kısa katlı kesimleri yada uzun bob modelini kullanabilirsiniz,
evet bergüzar korel. bi akrabam buna benziyosun diyene kadar bu kadını tanımıyodum bile.
benimde burnum ve çenem böyle öne çıkık. bu kadın da zaten saçlarını açık bırakıyo genelde. yada sıkıca topluyo. ona da yakışmıyo galiba :)
kendimle barışığım aslında. sadece kendime uygun saç modelini bulmaya çalışıyorum. uzun zamndır bulamadım. perma yaptırmayı bile düşündüm. ama yakışmazsa geri dönüşümü olmaz.
yüzünüz ve saçınız bu kadıda benziyorsa bir sıkıntı yok gibi ona hemen hemen her saçı ben yakıştırıyorum yapıştırdığı modeller hariç. bazen düz bazen dalgalı kullanabilirsiniz ama kahkül yaptırmayın.
katılıyorum, zaten kafaya yapışık saç modelini kimseye yakıştırmam bu kadına da yakışmıyo ve genelde o modelde görüyoruz televizyonda ama farklı bi model gördüğümüzde aa ne kadar güzelmiş diye ağzımızın açık kaldığı da oluyo tabi
kadının genelde filmlerde yaptığı 'ören bayan modeli'cidden kötü ama bazı modelleri öyle de güzel yakıştırıyor ve yüzü güzel bence. bu kadınla aynı yüze sahip olup çirkinim demenin mantığını da sorarlar adama
![]()
aynen açık, yan ayırdığı dalgalı ya da düz modeller çok yakışıyor kendisine bence. ondan şaşırdım konu sahibi dert edince :)
Resimdeki kadın bana benziyor. Ne yani ben çirkin miyim şimdibence yakışıyordur da sen daaha fazlasını bekliyorsundur. Senin yüzün bu. Bunu değiştiremezsin. Bide sen hiç çirkin kadın görmedin mi arkadaşım. Lütfen kendine hakaret etme. Hem allah çirkin şansı versin daha isteriz ki dimi :)
çirkin değil de yüzüm çok güzel değil. yani ne yapsam yakışan türden değil. o yüzden makyajıma saçıma dikkat etmek zorundayım.
herkese yakışan bi saç türü illa ki vardır da ben henüz o saç modelini bulamadım![]()
kadının genelde filmlerde yaptığı 'ören bayan modeli'cidden kötü ama bazı modelleri öyle de güzel yakıştırıyor ve yüzü güzel bence. bu kadınla aynı yüze sahip olup çirkinim demenin mantığını da sorarlar adama
![]()