Tabi kesin öyledirburada araştırıyordum bir sürü konu açılmış bunun üzerine ve sırf gerçekten bunun için üye oldum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi kesin öyledirburada araştırıyordum bir sürü konu açılmış bunun üzerine ve sırf gerçekten bunun için üye oldum.

Yaa neyse işteonuda denedim üstteyken çok yoruluyorum yorulmaktan haz bile alamıyorum
buraya üye olana kadar bu kadar sinirli değildim yazılan yorumlar pekte hem cinsime yakışacak nitelikte olmayınca gerildim hak verirsiniz ki
sizi inandırmak gibi bir zorunluluğum yok ister inanırsınız ister inanmazsınız yalan atacak halimde yok çoğu kişi farklı farklı şeyler söylemiş ama herkesin orgazm olma sorunu farklı kimisi vajinal yazmış kimisi klitoris yazmış bende ikisinden de gerçekten şu yaşıma kadar hiç olamadığım için yazıp öğrenme gereğinde hissettim kendimi ama hata etmişim doktora gidip doktora danışmak en doğrusuymuşTabi kesin öyledir![]()
68 kilom var çok şişmanda değilim aslında ama uyarılınca çok kasılıyorum kendimde denedim garip bir şekilde olmuyorYanlış anlama şişman falan mısın? Yani vajinal orgazm kiloda zor olabiliyormus veya performans da fakat klitoris orgazm çok kolay bir şey ya kendi kendinize bile yapabileceginiz bir olay bazen bir yastık bile yeterli olabiliyor buradaki surtunen arkadaşlara danisabilirsiniz![]()
Birazdan anlarız merak etme sensizi inandırmak gibi bir zorunluluğum yok ister inanırsınız ister inanmazsınız yalan atacak halimde yok çoğu kişi farklı farklı şeyler söylemiş ama herkesin orgazm olma sorunu farklı kimisi vajinal yazmış kimisi klitoris yazmış bende ikisinden de gerçekten şu yaşıma kadar hiç olamadığım için yazıp öğrenme gereğinde hissettim kendimi ama hata etmişim doktora gidip doktora danışmak en doğrusuymuş
Doktora gittiğiniz de doktor size internette veya chatgpt de yazanın dışında bir seu soylemeyecekki. Buradaki insanların ne demesini bekliyorsunuz şu pozisyona gel partnerin surani ellesin buranı yalasın demez kimse. Kimisi üstte orgazm olur kimisi kulağına fısıldasasizi inandırmak gibi bir zorunluluğum yok ister inanırsınız ister inanmazsınız yalan atacak halimde yok çoğu kişi farklı farklı şeyler söylemiş ama herkesin orgazm olma sorunu farklı kimisi vajinal yazmış kimisi klitoris yazmış bende ikisinden de gerçekten şu yaşıma kadar hiç olamadığım için yazıp öğrenme gereğinde hissettim kendimi ama hata etmişim doktora gidip doktora danışmak en doğrusuymuş
siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz beni chatgptye bile sordum bilip bilmeden yargılıyorsunuzAnnen seni mağaradamı doğurdu ?hayır internetin de var 2026 yılındayız bir de ne var biliyormusun ? kadınlar klübü cinsellik ile alakalı forumu
tamam işte bende bunu öğrenmek için buradayım ama herkes üstüme çullandı mübarekDoktora gittiğiniz de doktor size internette veya chatgpt de yazanın dışında bir seu soylemeyecekki. Buradaki insanların ne demesini bekliyorsunuz şu pozisyona gel partnerin surani ellesin buranı yalasın demez kimse. Kimisi üstte orgazm olur kimisi kulağına fısıldasa![]()
ilk forum deneyimim değil, gergin olmam normal değil mi sizce bir soru sordum diye yapılan yorumlar hoş mu gerçekten??Böyle alintilayip tek tek cevap veren yeni üye mi olur, olsa olsa yeniden üyedir, ha bir de gergin![]()
Bunu biz ogretemeyiz size ehliyet almiyorsunuz. Kendi bedeninizi kendiniz keşfedeceksiniz.tamam işte bende bunu öğrenmek için buradayım ama herkes üstüme çullandı mübarek
Sorununu anlatış tarzında bir kere sıkıntı var 10 15 kere oluyormuş ya niye bu ısrar o da anlamsız bir şeyi o kadar zorlarsan zaten olmaz hayatımda hiç mast. yapmadım yazmışsın zaten yapsaydın neyden hoşlandığını neyden zevk aldığını anlayıp orgazm olurdun bu kadar kendini kasmazdın herhalde..buraya üye olana kadar bu kadar sinirli değildim yazılan yorumlar pekte hem cinsime yakışacak nitelikte olmayınca gerildim hak verirsiniz ki
ya hayır yanlış anlaşıldım o kadar yaptığımızı bilirim demek istedim belki o kadar bile yoktur fazla yaptığımızda oldu ona rağmen böyle demek istedimGünde 15 kere yapıyorsunuz demek
Üstelik süresi de normal 15 kere![]()
sanırım öyle yanlış anlaşılmışımSorununu anlatış tarzında bir kere sıkıntı var 10 15 kere oluyormuş ya niye bu ısrar o da anlamsız bir şeyi o kadar zorlarsan zaten olmaz hayatımda hiç mast. yapmadım yazmışsın zaten yapsaydın neyden hoşlandığını neyden zevk aldığını anlayıp orgazm olurdun bu kadar kendini kasmazdın herhalde..
Köy çeşmesi mi bu derler yaGünde 15 kere mi? Erken de boşalmiyor yarım saatten hesaplasak 7 saat eder. Ki yarım saat erken bile sayılır sevişmeyle birlikte![]()