hiçbir şekilde orgazm olamıyorum

ilker fırat dimi
hastasıyım ya inanılmaz iyi işletiyor
Evet evet İlker Fırat.
Çocuklari uyutunca gece iş yapardım geçen seneye kadar. Mutfağı toplar vs. gecenin bir vakti haykırarak güldügümü bilirim. Bi kaç gün sûrenler efsane. Eşim uyanır neye güluyorsun derdi.
Buluşmaya gelen dayılar 😂😂😂

Ama cok bilinir oldu, tekel bayiler, kuryeler buluşmaya gelecek dayıları uyarıyordu. Yapmıyor galiba artık.

Ünlü Diyar Pala'nın da dediği gibi sen makinasın makina 😂😂 15 nedir ya ben daha 3 görmedim göremem de herhalde 😈😈 canım orgazm zamanla öğrenilir zaten her kadın aynı pozisyonda orgazm olmuyor akışına biraz zevkine bak sen
15 neymiş kız? ard arda orgazmmı, oha derim valla. ben ilkinde pertim, hadi en fazla ikinci olsun. üçe çıkamıyorum pert oluyorum ağırlık çöküyo o hazla keyifle yatmak istiyorum

Konu çok eski ama ben 10-15 defa ilişki yaşamalarında takılı kaldım 24 saatte yani 1.6 saatte 1 ilişki yaşamış oluyor tövbeler olsun hiç mi acıkmadınız hiç mi uykunuz gelmedi o nasıl bir istek arzu yarısı keşke bende olsaydı

15 neymiş kız? ard arda orgazmmı, oha derim valla. ben ilkinde pertim, hadi en fazla ikinci olsun. üçe çıkamıyorum pert oluyorum ağırlık çöküyo o hazla keyifle yatmak istiyorum
Big bang 😂😂 Türkiye cinsel performans sıralamasının %50si tek başına bunlar

Back
X