Hiçbir şey anlamadım

Okuryazar123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
75
22
3
26
Arkadaşlar merhaba birkaç hafta önce biriyle konuşmaya başladım benim için ilk diyebilirim instagram üzerinden normal bir konuşmaydı ama aralıksız bir saat mesajlaştıgımız oluyordu birbirimizi tanımak adına sorular soruyorduk espri falan da bolcaydı sıkılmadım yani rahat bir insan gibiydi onun da sıkılmadığım düşündüm. Neyse en son komik bir şeylerden bahsettik bir tweetler alakalıydı. Ben de haklısın tarzı bir şey yazdım görüldü attı saniyesinde bakıp. Normalde en fazla 1gün konusmazdık hiç de görüldü atmadı. 3.günde bir baktım fotoğrafımı beğenmişti onu geri çekmiş. Çok şaşırdım. Ama hala takip ediyor. 1haftadır da konuşmuyoruz bu zaman zarfında da sadece bir kızı takip etmiş. Onu da bugun fark ettim. Nedir bu erkekler hep böyle mi yapar?

en azından uzun sürmemiş. Heralde başka biriyle konuşmaya başladı ya da sevgilisi vardı geri döndü. Ya da konuştukça uygun olmadığınızı düşündü. Takmayın daha iyi olmuş.

en azından uzun sürmemiş. Heralde başka biriyle konuşmaya başladı ya da sevgilisi vardı geri döndü. Ya da konuştukça uygun olmadığınızı düşündü. Takmayın daha iyi olmuş.
Yok anlamlandıramadım bu işlerden de çok anlamam acaba yanlış bir şey mi yaptım ya da yapmam gereken bir şeyi mi yap adım da döndü diyorum. Konuşmak istiyordu geceleri ben yorgun oluyordum uyuyordum birkaç defa da meşgul oldugum oldu. Tamam diyip bir şey yazmamıştı.Ama ne yapayım yoğunum çalışıyorum.

Teşekkür ediyorum, aydınlandım :)
Takmayın kafanıza, tabi ki tüm erkekler aynı değil ama baya baya sosyal medya playboyları türemiş durumda. Seçici olmanızı öneririm.
Ben teşekkür ederim daha önce böyle bir tecrübem olmadıgı için daha tecrübeli insanlara sormak istemiştim. Garip geldi bana çünkü.

Sıkılmış olabilir. Başka bir açıklaması olamaz. Sıkılmasa daima devam eder konuşmaya. Sağında solunda ilgilendiği başka kızlar vardır onlarla konuşuyordur.
Belki sevgililik durumları var çocuğun hiç bilinmez.
Erkek bu dengesizi var var oğlu var.

Boş verin ve takmayın.

Bence ya zaten sevgilisi vardi ve sizin fotoğrafınızı beğendiğini görmesini istemedi(arkasindan iş çeviriyordu yani). Ya da sizden farklı beklentileri vardi ve siz o yönde sinyal vermeyince vazgeçti konuşmaktan. Gerçi daha bir sürü neden olabilir ama begeniyi geri çekmesi hayatında birinin olduğunu gösteriyor.

Basindayken hic bulasma boyle birine. Bak ben bulastim simdi cekiyorum. Insan basta ilgisiz sorumsuzsa sonravda oyle oluyor.

Haklisin yazmani beklemiyormus seninle ilgili kafasindaki imaj yikilmis olabilir son mesajinla. muhabbet neydi yazarsan daha saglikli yorum yazabiliriz...

Bu erkekler hep böyle, evet. Daha iyisini bulunca hoop oraya. Şu bir gerçekki eğer seni elde ettiğini hissederse otomatikman kaçıyor. Bu tez denendi onaylandı

yanlış bişey mi yaptım demene gerek yok. Sen kendin ol yeter, seni olduğun gibi beğenen gelsin. Adamın istediği gibi olmaya çalışırsan ancak rol yaparsın, hayat boyu rol yapacak halinde yok. Ha bu kötü alışkanlıkların varsa sürdür demek değil. Anlatmak istediğimi anlamışsınızdır zaten. Erkeklerin %90'ından fazlası tanışırken rol yapıyor. Olmadığı kadar kibar, olmadığı kadar cömert, olmadığı kadar ilgili görünüyor. 24 saati birlikte geçirmeden bir adamı tanımak oldukça zor. Ne zamanki aynı evin içine giriyorsun bakıyorsunki tanıdığın adam bu değil. Evliliklerin birçoğunda bu sorun var benim gözlemlediğim kadarıyla.

Yorgunsan, yorgundun, meşgulsen meşguldun. Sana değer veriyorsa beklerdi, anlayış gösterirdi peşinde dolanırdı.

Ayrıca her flört ettiğinle ilişki yaşayacaksın diye bir şey yok.Flört bunun için var zaten. Bizim zihin okumamızı bekleme, sen sadece son olaya bakıp değerlendirmeye çalıştın sanırım. Ama son yazdığın cevapla bu tavırların alakası yok. Senaryo mu istiyorsun;
1-sevgilisi vardı ayrılmıştı geri döndü
2- Başka bir kız buldu onunla konuşuyor
3- Bu bana fazla gelir dedi yazmaktan vaz geçti
4-Ben bu kıza fazlayım dedi yazmaktan vaz geçti
..
sonsuz tane türetebilirsin ama sonuç şu ki adam senden gerçekten hoşlanmadı gerçekten sevmedi. Boş ver. bundan sonra bir daha yazarsada takma sil gitsin.

Teşekkür ederim çok güzel bir cevap olmuş haklısınız, rol yapmaya olmadıgı biri gibi davranmaya ve karşısındakini kandırmaya kimsenin hakkı yok. Ki zaten ben olmadıgım biri gibi davranmadım.

İnsanlar artık gerçekten instagram üzerinden mi flörtleşiyor? Çok ilginç gerçekten. Bir de beğenisini geri çektiğini nereden anlıyorsunuz? Tek tek kontrol mü ediyorsunuz yoksa :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…