hicbir sey beni mutlu etmiyor

Butimar-

Söyle Bana Hindiba
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
1.605
2.368
133
29
Biliyorum bu kadar derdin arasında benim ki çok sacma duracak belki ama yazarsam belki rahatlatüm diye düşündüm.
Son iki üç aydir aşırı derecede melankolik bir hal aldim yakında mezuniyetim var bugün gidip elbise aldim ama hala kafamda soru işaretleri var zaten baloya da nasil olduysa bilmiyorum bi anda bilet almış bulundum. Arkadaş grbum da çok uyumsuz onlar hic bir şeye katılmayınca da benim de herşeyden iyice hevesim kacti masrafım çok oldu bu ara neredeyse 1000 lirayı gecti her hangi bir gelirim yok neye güvenip organizasyonlara katıldım bilmiyorum.

Kısacası yasama sevincim yok hic bir şeye hevesim yok bütün gün kapali bi odada insan yüzü gormeden yaşamak istiyorum...

Gülümsemek için sebep çok,yeter ki isteyin.Kişinin mutluluğu veya mutsuzluğu kendi elindedir...
Mutlu olmayı seçerseniz etrafinizdaki güzelliklerin farkına varabilirsiniz

Gülümsemek için sebep çok,yeter ki isteyin.Kişinin mutluluğu veya mutsuzluğu kendi elindedir...
Mutlu olmayı seçerseniz etrafinizdaki güzelliklerin farkına varabilirsiniz
Seçmeye calisiyorum ama elimde değil içimde bir huzun var sanki gülümsememi engelleyen.

Tatlim yillaar sonra suan uzuldugun seylere gulecek hatta kizacaksin niye tadini cikarmadimn diye. degil 1000 TL 10000 veririm geri doneyim o gunlere diyeceksin

Birak milleti kendin icin yasa. herkes nasibine gider nasibini yssar. o gun orada olmalisin belki hos anlar yasayacaksin

Lise mezuniyetimi universite mezuniyetimi.
Derdinde bahar yorgunlugudur. Bende de var. Soyle 1 hafta kis uykusuna yatar gibi yatsam hic kalkmasam super olacakmis gibi geliyor. Sonra tabi alarm caliyor mesai basliyor. Ayi kadar olamadim diye soyleniyorum kendi kendime...

Ahahaa tesekkur ederim.
Ins bin pisman olurlar
Zaten katılmanın en büyük sebebi bana ileride bir ani olsun diye. Ayrica mezuniyetinen sonraki süreci de dusununce sitrese giriyorum :)

çikolata ye, d vitamin al güneşe cık. arkadaş grubundan ayrıl. kedi veya kopek edin olmadı sokaktakiler ile ilgilen. muz ve balık ye. sevdigin arkadaşın eşin dostun varsa git sarıl.
ahar yorgunlugu da çökmüş üzerine her gun 30 dk yuru hepsi gecer.

Ahahaa tesekkur ederim.
Ins bin pisman olurlar
Zaten katılmanın en büyük sebebi bana ileride bir ani olsun diye. Ayrica mezuniyetinen sonraki süreci de dusununce sitrese giriyorum :)
Bosver stresi falan git suyunu cikara cikara eglen.O arkadaslarin da omurlerinde kendilerine bir gece bile eglence ayirmadiklari icin 30 lu yaslarda kafalarini duvarlara vura vura aglasinlar.Strese de sonra girersin.Hayatin bal kabagina donusmeden balonun tadini cikar sindrella

Çok fazla paraasında değilim aileme yük olamamak için ..
Herşeyin bir sebebi vardır bu guzel zamanlarda mutlu olamamak beni kızdırıyor aslinda

Yok artik yaa sabahlari d vitamini alirim,evde kopegim var,her gun muz haftada bor balik yerim bebegime sarilirim gunde de tam 30 dakika yururum falci olsan ve bana yazsan su an sana tapiyodum

Ayy cok tesekkur ederim ❤
Annemin ısrarıyla en çok da o ısrarcı oldu pisman olmayım diye

Yani ben bahar aylarında normalde çok enerjik olurdum ne olduysa hayat enerjik bitti bi An.
Üniversite mezuniyeti.

Tüm psikologlardan iyisin valla kanka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…