hicbir sey beni mutlu etmiyor

Tüm psikologlardan iyisin valla kanka
e bunların hepsi mutlulıuk hormonlarını harekete gecren şeyler
hele kedi köpek aman allahım beyin lobunu bile fazla calışmasna sebep oluyorlar gunun tum yorgunlugunu onlarla atarsın. iki mıncıkla sana kuyruk sallasın tamamdır stres gitti.
ve aslında yalın ayaak topraga basmakta cok faydalıdır.

Çok isterdim ama kedim yok :) kuşuma bakiyim o zman.
Sanırım sevmediğim negatif insanlar beni bu kadar yordu

Aynen kedim doğum yaptı üç gün oluyor. Oturup karşılarına izliyorum valla gidip gelip. Her miyklemelerinde bir paket çikolata yemiş gibi oluyorum

İş arkadaşlarımdan biri her gün köpeğini işe getiriyor

Köpeği kendime alıştırdım her gün yürüyüşe çıkıyoruz

Çok yumoş çok

Ceket giyince dışarı çıktığımı anlayıp hemen koşuyor o da gelsin diye

Kankacan resimden anlaşılmıoy ama bizim köp çok çok iri. Cinsi giant schnauzer. Portekiz suya yüzü gözü benziyor ama onlardan 2 3 kat iri
begendim köpişi. bence de irish soft coated white terrier vardı anlarım buyuk köpekten gecici bakmıştım aşıktık birbirimzie

Eklentiler

• KÖPÜJK.webp
    14 KB · Görüntüleme: 44
Kankacan resimden anlaşılmıoy ama bizim köp çok çok iri. Cinsi giant schnauzer. Portekiz suya yüzü gözü benziyor ama onlardan 2 3 kat iri
bu asıl kopegim.
digerlerine hep gecici baktım. sokaga atılmış. perişan halde buldugumu eve getiriyorum tedavi ettirip besleyip doyurup sahip buluyoruz :)

Eklentiler

• barut.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 52
"yüksek yüksek lisanslara" diye şarkı soyleyeceğiz..
o da sadece kızların olduğu bir eğlence bir o kadar gereksiz
bu da golden retriever 3 gun olacak benden gitti. yeni sahip bulundu. bunu da sokakta buldum.
bana o kadar mutluluuk ve şans getiriyorlar ki anlatamam..
daha da niceleri elimden geldi gecti... en az 10 köpek gelip gitmiş.

Eklentiler

• daNTE.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 57
bu asıl kopegim.
digerlerine hep gecici baktım. sokaga atılmış. perişan halde buldugumu eve getiriyorum tedavi ettirip besleyip doyurup sahip buluyoruz :)

Valla bu çocuk sanki biraz mutsuz bakmış çıkarın bu papyonu der gibi neden efendi erkek papyonu giydirdiniz belki p.ç

Ah canım.. Umarım geçer.
Bende devamlı öyleydim ve ben majör depresyon tedavisi görüyordum. Hrp mutsuzdum hep.
Çok isyan ettim Allah biliyo.
Sonra bi düşük..
Ve bidaha anne olamama korkusu..
Türlü operasyonlar..
Dedm ki Yarabbim ben kıymetini bilmemişim hiç bi şeyin.
Şimdi dicenki BANANE BE SENDEN.. Ne biliyim bil istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…