Çok Tesekkur ederimDaha nolsun annen de biliyo bu isleri.iki gobek de benim icin at hadi iyi eglenceler sana
e bunların hepsi mutlulıuk hormonlarını harekete gecren şeylerTüm psikologlardan iyisin valla kanka
Çok isterdim ama kedim yok :) kuşuma bakiyim o zman.çikolata ye, d vitamin al güneşe cık. arkadaş grubundan ayrıl. kedi veya kopek edin olmadı sokaktakiler ile ilgilen. muz ve balık ye. sevdigin arkadaşın eşin dostun varsa git sarıl.
ahar yorgunlugu da çökmüş üzerine her gun 30 dk yuru hepsi gecer.
Yok elbisem 600 tl ama diğerleriyle beraber bu de mezuniyet kınası da var.Hah şöyleeee :)
1000 kağıt saymışsın elbiseye giymicek miydin yani :) :) git eğlen güzelce
e bunların hepsi mutlulıuk hormonlarını harekete gecren şeyler
hele kedi köpek aman allahım beyin lobunu bile fazla calışmasna sebep oluyorlar gunun tum yorgunlugunu onlarla atarsın. iki mıncıkla sana kuyruk sallasın tamamdır stres gitti.
ve aslında yalın ayaak topraga basmakta cok faydalıdır.
e bunların hepsi mutlulıuk hormonlarını harekete gecren şeyler
hele kedi köpek aman allahım beyin lobunu bile fazla calışmasna sebep oluyorlar gunun tum yorgunlugunu onlarla atarsın. iki mıncıkla sana kuyruk sallasın tamamdır stres gitti.
ve aslında yalın ayaak topraga basmakta cok faydalıdır.
meziniyet kınası ne laYok elbisem 600 tl ama diğerleriyle beraber bu de mezuniyet kınası da var.
portekiz su köpegi bu ?İş arkadaşlarımdan biri her gün köpeğini işe getiriyor
Köpeği kendime alıştırdım her gün yürüyüşe çıkıyoruz
Çok yumoş çokEki Görüntüle 1985175
Ceket giyince dışarı çıktığımı anlayıp hemen koşuyor o da gelsin diye
portekiz su köpegi bu ?
"yüksek yüksek lisanslara" diye şarkı soyleyeceğiz..meziniyet kınası ne la
begendim köpişi. bence de irish soft coated white terrier vardı anlarım buyuk köpekten gecici bakmıştımKankacan resimden anlaşılmıoy ama bizim köp çok çok iri. Cinsi giant schnauzer. Portekiz suya yüzü gözü benziyor ama onlardan 2 3 kat iri
bu asıl kopegim.Kankacan resimden anlaşılmıoy ama bizim köp çok çok iri. Cinsi giant schnauzer. Portekiz suya yüzü gözü benziyor ama onlardan 2 3 kat iri
bu da golden retriever 3 gun olacak benden gitti."yüksek yüksek lisanslara" diye şarkı soyleyeceğiz..
o da sadece kızların olduğu bir eğlence bir o kadar gereksiz
begendim köpişi. bence de irish soft coated white terrier vardı anlarım buyuk köpekten gecici bakmıştımaşıktık birbirimzie
o dlini yedigin şu an hollandadaBu neo dili ne öyle ben onu yerim yerim yerim çok şeker
bu asıl kopegim.
digerlerine hep gecici baktım. sokaga atılmış. perişan halde buldugumu eve getiriyorumtedavi ettirip besleyip doyurup sahip buluyoruz :)
eevett o hiç sevmez üzerine birşey olsunValla bu çocuk sanki biraz mutsuz bakmış çıkarın bu papyonu der gibineden efendi erkek papyonu giydirdiniz belki p.ç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?