Hiçbir şey yapasım gelmiyor...tükendim

Bunalmışsın
Bazen bana da oluyor
İmkan varsa çok değil 2-3 günlük bir tatile gitsen
O bile ne kadar iyi gelir tahmin edemezsin

vitamin icin illa ilaca gerek yok balik kuru yemis kisaca b12 iceren saglikli yiyecekler tuketebilirsiniz
Bir şey soracağım balık (levrek ve ton), baklagiller, yumurta, kuruyemiş vesaire düzenli olarak yiyorum ama benim de kan değerlerim hep düşük geliyor. Acaba yediğimiz her şey hormonlu olduğu için fazla etki etmiyor mu?

hamilesin..
bebegin doğduğunda sen nasıl hissederse oda öle hissedecekti.. anne karnından duygulari anlamaya başliyorlar.
mutlu olursan bebegin kıpır kıpır olur bol bol tekme atar:)
bende öleyim öleysem kızımda mutsuz oluyor kendimi ona belli etmiyorum.

hamilesin..
bebegin doğduğunda sen nasıl hissederse oda öle hissedecekti.. anne karnından duygulari anlamaya başliyorlar.
mutlu olursan bebegin kıpır kıpır olur bol bol tekme atar:)
bende öleyim öleysem kızımda mutsuz oluyor kendimi ona belli etmiyorum.
Çok haklısın...

Bir şey soracağım balık (levrek ve ton), baklagiller, yumurta, kuruyemiş vesaire düzenli olarak yiyorum ama benim de kan değerlerim hep düşük geliyor. Acaba yediğimiz her şey hormonlu olduğu için fazla etki etmiyor mu?
hic bilmiyorum ki. Kan icin pekmez, demir iceren yiyecekler iyi gelebilir

Daha yeni hamileyim, doktor 12 hafta dolmadan hiçbi ilaç olmaz dedi...
sizin adınıza Allaha bin sukur dedim. Hamile olamadıgım zamanların,ugrasıların tam ortasındayım. ELinizi tutacak bir yavru var, her gun yeni bir gun doguyor. Hayat mucadelesi ile zor ama guzel ve mümkün. Lütfen ayaga kalkın ve devam edin.

sizin adınıza Allaha bin sukur dedim. Hamile olamadıgım zamanların,ugrasıların tam ortasındayım. ELinizi tutacak bir yavru var, her gun yeni bir gun doguyor. Hayat mucadelesi ile zor ama guzel ve mümkün. Lütfen ayaga kalkın ve devam edin.
Allah size de en yakin zamanda nasip etsin 🤲🏻
Haklisiniz ayaga kalkmam gerek artık

Back
X