Hiçbir şey yapmak istemiyorum

Joule

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
1.612
8
66
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Okul kapandığından beri evdeyim, dışarı sadece dişçiye gitmek için çıkıyorum.-Bir kere de erkek arkadaşımı gördüm, kendisi tekrar başka bir yetre gitti- O da 10 dakikalık bir şey için gidiyorum direk eve geliyorum. Sadece televizyon izlemekle ve bilgisayarla oyalanıyorum. Artık çok fazla bunaldım ama dışarı çıkmakta içimden gelmiyor açıkçası. Napacağımı bilemiyorum. Herkese ters davranıyorum biri yardım için çağırsa bağırıp çağırıyorum evdekilere. Hepsine bir sinirle cevap veriyorum gibi. Elimde olmadan yapıyorum bunları. En basitinden bugün dişçiye çıktım eve gelirken de gözlükçüye uğrayıp kendime bir gözlük aldım. Ne zamandır bakıyordum aklımda olan modeli aldım zaten. Ama eve geldim ve beğenmedim. Annemlere söyledim ben bunu vereceğim diye bu sefer niye aldın demeye başladı. Orada beğendiğim şeyi eve geldim beğenmiyorum. Kullanmam gözlük sevmiyorum zaten ama bir hevese geldim aldım. 18ime gireceğim bu arada. Artık çok bunaldım ağlamak üzereyim hep. Arkadaşlarım sürekli arıyorlar bize gel, toplanıyoruz, avm'ye gidiyoruz diye ama hepsini geri çevirdim. Gitmekte içimden glmiyor evde kalmayı da sevmiyorum.

Yok lise sona geçtim. Zaten 10gün sonra ailecek tatile gideceğiz ama şu an bu ruh halim çok etkiliyo insanlarla ilişkimi.

olur tatlım öyle bazen.
uzun süreli bir şey değildir yani.
okulun bitmiş değil.
arkadaşlarında var.
insanlar bazen hem yanlız kalmak ister hemde toplumda bulunmak ister.
küçük bir bunalım gibi bir şey geçer 10 gün sonra:)

olur tatlım öyle bazen.
uzun süreli bir şey değildir yani.
okulun bitmiş değil.
arkadaşlarında var.
insanlar bazen hem yanlız kalmak ister hemde toplumda bulunmak ister.
küçük bir bunalım gibi bir şey geçer 10 gün sonra:)

İnşallah :26::26:

canım havalardan, alışık olduğun düzenin bozulmasından, her şeyden olabilir. geçici bir ruh halidir, tatile gidip gelince hiçbir şeyin kalmaz inşallah :) kendini dışarı at ama fırsat buldukça, eve hapsolmaa

Arada hepimize oluyor öyle merak etme sen.Bende de aksine gezme hevesi başladı.Eskiden evden çıkmak istemezdim şimdi sınav stresinden sanırım sürekli dışarıda olmak istiyorum.Birkaç ay önce bende aynı durumdaydım canım şimdi de tam tersi oluyor.Bizim yaşlarımızda normal böyle,arkadaşlarımdan da duyuyorum aynı şeyleri.

ne güzel 10 gün sonra tatile gidecekmişsin bence bunu düşünmek bile insana mutlu olmak için yeter.
O kadar çok insan var ki deniz nedir görmeyen.

zorla dışarı çık. istemesen de çık. bişey yapmasan da yürü, dolaş dön. evde olduğun zaman da hareketli şarkılar aç. başta hoşuna gitmeyecek ama birkaç şarkıdan sonra hareketlendiriyor insanı.
nasıl olsa evde sıkılıyorsan, istemesen de dışarı çık, zorla biraz kendini. süslen püslen. belki orada da sıkılcaksın ama belli de olmaz. eğlenmek için kendini zorlaman gerekmez de bişey denemen gerek. en azından farklı bişey yapıcam diye düşün. sürekli evde durmak insanı öyle bi havaya sokuyo.

Resmen geçen seneki durumumu anlattın.Bende lise sona geçerken böyle olmuştum :27:
Tek çaresi zaman.Tatilden sonra kendine gelirsin bence

Haklısınız sanırım yarın dışarı çıkacağım hiç içimden gelmese de. Dolanayım bakayım tatil için birkaç eksiğim var alayım :) Teşekkür ederim yorumlarınız için :61:

Back
X