Hiçbir şeyden zevk almıyorum gelecek kaygısı geçmiş pişmanlığı ve kalp kırıklığı artık kaldıramıyorm

Asuasuasuysa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
90
94
3
40
Çok özlüyorum, her şeyi içime atıyorum yapayalnızım... her gece sessizce ağlamaktan tüm gün bir şey belli etmemeye çalışmaktan, delirmemek için kafamı dağıtmaya çalışmaktan, hiç kavuşamayacağım birini özlemekten, gelecek kaygısı, geçmiş pişmanlıkları, yediğim kazıklar, beni üzen herkesin mutlu olması hayatına bensiz harika bir şekilde devam etmesi ama benim delirecek kadar mutsuz oluşum... artık kaldıramıyorum çok doluyum. Ağlamaya bile gücüm yok sanki ama kendiliğinden dökülüyor gözyaşlarım. Artık içime ata ata kaldıramayacpım bir noktaya geldi. Güçlü kalamıyorum. Çok özlüyorum ve aklımdan atamıyorum. Allah’ım kavuştırmayacaksan sök at kalbimden aklımdan nolursun... ben artık mutluluk istiyorum gülmek istiyorum... ama çok yorgunum artık hiçbir şeye halim yok çok yorgunum her şeye karşı... kaldıramıyorum her gece ağlarken uyuyaklıyorum... uykular zehir oluyor kafamın içinde ki düşünceler kalbimde ki duygular rüyalarıma giriyor.. çok yoruldum

Olumsuzluklara odaklı bir kişilik gibi geldiniz
En karanlıkta bile küçük bir aydınlık vardır
Başkasını izlemek geçmişe takılmak hayallerde yaşamak ve bunların size haksızlık olduğunu düşünüp kendinize acımaktır bu

Yalnız değilsin.
Bunu düşünmek güç verir.
Ben öyle yapıyorum “bunları yaşayan bir tek ben değilim” diye kendimi telkin ediyorum.
Sen de dene iyi geliyor.
Bir de kimseye kendinden fazla değer verme.
Buluşmaya geç mi kaldım ? Boşşşveeer.
Kimse ölmez ya. Böyle free düşün.
Boşvermeyi ve her şeyde dalga geçilecek bir yan bulmayı dene. Bu cidden çok iyi geliyor.
Düşününce buluyosun o komik yanı ve gülüyosun.
Ben böyle böyle alıştım kasmamaya.

Olumsuzluklara odaklı bir kişilik gibi geldiniz
En karanlıkta bile küçük bir aydınlık vardır
Başkasını izlemek geçmişe takılmak hayallerde yaşamak ve bunların size haksızlık olduğunu düşünüp kendinize acımaktır bu
Güçlü kalmaya çalışırken bile yoruldum ki... çok fazla haksızlık yapıldı bana, güvendiğim sevdiğim herkes sevdiğim gibi kalmadı... birkaç yıl önce çok neşeli pozitif biriydim şimdi ise umutsuz biriyim mutsuz biriyim en kötüsü de yorgun biriyim

Yalnız değilsin.
Bunu düşünmek güç verir.
Ben öyle yapıyorum “bunları yaşayan bir tek ben değilim” diye kendimi telkin ediyorum.
Sen de dene iyi geliyor.
Bir de kimseye kendinden fazla değer verme.
Buluşmaya geç mi kaldım ? Boşşşveeer.
Kimse ölmez ya. Böyle free düşün.
Boşvermeyi ve her şeyde dalga geçilecek bir yan bulmayı dene. Bu cidden çok iyi geliyor.
Düşününce buluyosun o komik yanı ve gülüyosun.
Ben böyle böyle alıştım kasmamaya.
Alışmaya çalıştım ama yapamıyorum gerçekten her gece ağlamaktan yoruldum her şey beni yoruyor içimde hep bir sıkıntı kalbim kırık kafamda birsürü düşünce... tek yaşayan ben değilim haklısın ama öyle bir tuh hali ki tek atlatamayacak benim sanki herkes mutlu ben değilim sanki

Hayat o kadar inişli yokuşlu ki, inanın o birkaç yıl önceki hallerinize döneceksiniz. Yaşanılanlar unutulmayacak ama acılar git gide hafifleyecek. Unutmayın her gecenin bir sabahı, her kışın bir baharı vardır. Allah a dua edin, sabırlı olun, tevekkül edin... herkes belli sınavlardan yollardan geçiyor, geçecek de... hayat biraz da böyle, mutlaka sizi düşünen seven insanlar vardır, aileniz vardır, siz de onlara sarılın, tutunun... Takıntı haline sakın getirmeyin. Çünkü o yorar ve üzer. Bir tek siz değilsiniz, bunu unutmayın, mutlaka kaldırırsınız. Allah dağına göre kar verir. Rabbim her zaman yardımcınız olsun.

Mutlu olmak istiyorum diyorsunuz ama bunun için en ufak bir çabanız yok. Hatta aksi için mutsuz olmak içim tüm çabalarınız.

Dünyada bir tek o insan kalmadı. Olmadıysa vardır bir sebep. Allah'a inanan birisiniz gördüğüm kadarıyla. O yüzden adaletine de inanın.

Çok daha iyilerini hakkettiğinizi düşünün ve başka şeylere verin kendinizi. Size sizden daha iyi kimse yardımcı olamaz.

Güçlü kalmaya çalışırken bile yoruldum ki... çok fazla haksızlık yapıldı bana, güvendiğim sevdiğim herkes sevdiğim gibi kalmadı... birkaç yıl önce çok neşeli pozitif biriydim şimdi ise umutsuz biriyim mutsuz biriyim en kötüsü de yorgun biriyim
Burası bir derdim var köşesi buraya yazan herkesin kendince bir derdi var haliyle bazen yorgun üzgün mutsuz olmamız doğal
Ama umut iyi birşeydir onu kaybetmemek lazım

Hayat o kadar inişli yokuşlu ki, inanın o birkaç yıl önceki hallerinize döneceksiniz. Yaşanılanlar unutulmayacak ama acılar git gide hafifleyecek. Unutmayın her gecenin bir sabahı, her kışın bir baharı vardır. Allah a dua edin, sabırlı olun, tevekkül edin... herkes belli sınavlardan yollardan geçiyor, geçecek de... hayat biraz da böyle, mutlaka sizi düşünen seven insanlar vardır, aileniz vardır, siz de onlara sarılın, tutunun... Takıntı haline sakın getirmeyin. Çünkü o yorar ve üzer. Bir tek siz değilsiniz, bunu unutmayın, mutlaka kaldırırsınız. Allah dağına göre kar verir. Rabbim her zaman yardımcınız olsun.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, takıntı değil ama gerçekten çok yorgun hissediyorum kendime acımaya başladım toparlanamıyorum son günlerde çok daha fazla kötüyüm,,, ben hafiflemezse unutamazsam diye çırpınırken korkarken karşı tarafın bana haksızlık yapıp gelecek planlarımı bozup benim psiokolojini alt üst edip ama bir şey yokmuş gibi gününü gün etmesi de ağrıma gidiyor... gerçekten psikolojim alt üst oldu bozulmasından korkuyorum bunları okurken bile ağlıyorum.. tüm gün tutup gece bir anda boşalıyor sanki tüm içime attıklarım ...

Mutlu olmak istiyorum diyorsunuz ama bunun için en ufak bir çabanız yok. Hatta aksi için mutsuz olmak içim tüm çabalarınız.

Dünyada bir tek o insan kalmadı. Olmadıysa vardır bir sebep. Allah'a inanan birisiniz gördüğüm kadarıyla. O yüzden adaletine de inanın.

Çok daha iyilerini hakkettiğinizi düşünün ve başka şeylere verin kendinizi. Size sizden daha iyi kimse yardımcı olamaz.
Mutlu olmak için çaba sarfedip yine de mutsuz olmam yordu biraz da... gerçekten umutsuz ve mutsuz olmak beni çok korkutuyor kaldırmakta güçlük çekiyprum

Hayata bir kez geliyorsunuz, ya sızlanmaya devam edip ziyan edin ya da bir şeylere dur deyip olmayı hakettiğiniz yerde olun.

Neden bitti ki nereden biliyorsun belki o da mutsuzluk yani yeni bitmiş o da sevmiş hemen nasıl...?

Neden bitti ki nereden biliyorsun belki o da mutsuzluk yani yeni bitmiş o da sevmiş hemen nasıl...?
Biliyorum çok mutlu hayatına yeni insanlar bile aldı, sadece sevdiğini sanmışım... beni arkamdan vurdu... benden nefret ediyor hemde giç haketmediğim halde.. belki nefret bile etmiyordur... ama sevmiyor eminim... bitmesinin ona göre çok güçlü sebepleri var.. ama o sebepler yalan... o arkadaşları haksız yere bana öfke dolu.. haksızlık var emin ol.... ama aklına bile gelmiyorum bundan eminim geçirdiğimiz onca zamanın bir değeri yok sevmemiş hatta... ben çok özlüyorum ama daha asla iletişimim olamaz

Çok özlüyorum, her şeyi içime atıyorum yapayalnızım... her gece sessizce ağlamaktan tüm gün bir şey belli etmemeye çalışmaktan, delirmemek için kafamı dağıtmaya çalışmaktan, hiç kavuşamayacağım birini özlemekten, gelecek kaygısı, geçmiş pişmanlıkları, yediğim kazıklar, beni üzen herkesin mutlu olması hayatına bensiz harika bir şekilde devam etmesi ama benim delirecek kadar mutsuz oluşum... artık kaldıramıyorum çok doluyum. Ağlamaya bile gücüm yok sanki ama kendiliğinden dökülüyor gözyaşlarım. Artık içime ata ata kaldıramayacpım bir noktaya geldi. Güçlü kalamıyorum. Çok özlüyorum ve aklımdan atamıyorum. Allah’ım kavuştırmayacaksan sök at kalbimden aklımdan nolursun... ben artık mutluluk istiyorum gülmek istiyorum... ama çok yorgunum artık hiçbir şeye halim yok çok yorgunum her şeye karşı... kaldıramıyorum her gece ağlarken uyuyaklıyorum... uykular zehir oluyor kafamın içinde ki düşünceler kalbimde ki duygular rüyalarıma giriyor.. çok yoruldum
Kıyamam yaaa/:

Hayata bir kez geliyorsunuz, ya sızlanmaya devam edip ziyan edin ya da bir şeylere dur deyip olmayı hakettiğiniz yerde olun.
Ben de birkaç yıl önce bunu diyordum güçlü duruyordum ama çok yıprandım artık sızlanamıyorum bile gerçekten ruh halim eskisinden çok farklı... kendimi tanıyamıyorum toparlanamıyorum gücüm yok

Back
X