Hiçbir şeyden zevk almıyorum gelecek kaygısı geçmiş pişmanlığı ve kalp kırıklığı artık kaldıramıyorm

Kıyanlar öyle bir kıyıyor ki...sonucunda şen şakrak insan yerini sessiz sessiz ağlayan insana bırakıyor :/

Sende kendimi gördüm bian bnm yerime mi biri yazmış dedim ama sirkelen bu hayatta sen değerlisin rabbim seni özel yarattı .. Allah bir dety veriyorsaa dermanınıda veriyor isyan etme bekle dua et Allaha sarıll, umutsuz yaşanmaz umut etki yeşersin hayatın hayata olumsuz bakarken rabbim sana ne yapsın geçmişi affetmeye calıs gecmişteki insanlara sevgiyle affetmeyi seç bunu onlar için değil kendi geleceğin hayatın için yap bak bir sıfır kazanmaya başlayan sen olacaksn güçlü olmk demek yerinde durup aglanmak değil güçlü olup ayaktaa kalmayı seçç o zaman iştee gücünü ortaya koyucaksın hadii başarırsın bunuu

Sende kendimi gördüm bian bnm yerime mi biri yazmış dedim ama sirkelen bu hayatta sen değerlisin rabbim seni özel yarattı .. Allah bir dety veriyorsaa dermanınıda veriyor isyan etme bekle dua et Allaha sarıll, umutsuz yaşanmaz umut etki yeşersin hayatın hayata olumsuz bakarken rabbim sana ne yapsın geçmişi affetmeye calıs gecmişteki insanlara sevgiyle affetmeyi seç bunu onlar için değil kendi geleceğin hayatın için yap bak bir sıfır kazanmaya başlayan sen olacaksn güçlü olmk demek yerinde durup aglanmak değil güçlü olup ayaktaa kalmayı seçç o zaman iştee gücünü ortaya koyucaksın hadii başarırsın bunuu
Henim bunların giçbirine gücüm yok, umudum yok... kalbimdeki duygular aklımdaki düşünceleri taşıyamıyorum... eskiden iyi gelen şeyler artık iyi gelmiyor ve iyi gelen bir şey yok... her şey üstüme geliyor.. umut edemiyorum. Kalp kırıklığı hayal kırıklığı özlem ve kaygı ve daha pek çok problem.. mutlu olamıyorum aylardır gülmeyi mutlu olmayı özledim heyecanlanmayı özledim... üzüntü dışında ki duyguları hissetmeyi özledim... çok özledim

Henim bunların giçbirine gücüm yok, umudum yok... kalbimdeki duygular aklımdaki düşünceleri taşıyamıyorum... eskiden iyi gelen şeyler artık iyi gelmiyor ve iyi gelen bir şey yok... her şey üstüme geliyor.. umut edemiyorum. Kalp kırıklığı hayal kırıklığı özlem ve kaygı ve daha pek çok problem.. mutlu olamıyorum aylardır gülmeyi mutlu olmayı özledim heyecanlanmayı özledim... üzüntü dışında ki duyguları hissetmeyi özledim... çok özledim

Canim ben de ayni bu duygulari yasadim.Kendine cok yuklenmemeye duygularini disari atmaya calis.
Yasayan bilir cok zor.Allah yardimcin olsun.
Insani yiyip bitiriyor ve ben bu donemde "Tukenmis" nicki alip uye oldum buraya.
Insani tuketiyor bu duygular.

Cümlende farkında mısın olumlu hiç bir kelime yok hep yok yok yok diyosun sen böyle derken hayatında ne gibi bir gülmeyi heyecanlamayı bekleyip o hissleri yaşamayı özlediğini diyebilirsin? Seen ilk önce kendine iyilik yapıcaksın ki sonucunda bu isteklerine kavuş. En. büyük kötülüğüü insan kendi kendine yapar aynı şuan senin yaptığın gibi.. güçlü bi kadın gibi davranmanyı istemelesn görüyorum ki o kıpırtı var üzerinde ki ölü toprağını att üstündenn hiçbirşey için geç değil nefes aldığın sürece

Canim ben de ayni bu duygulari yasadim.Kendine cok yuklenmemeye duygularini disari atmaya calis.
Yasayan bilir cok zor.Allah yardimcin olsun.
Insani yiyip bitiriyor ve ben bu donemde "Tukenmis" nicki alip uye oldum buraya.
Insani tuketiyor bu duygular.
Gerçekten tüketiyor, bitmiş tükenmiş hissediyorum... nasıl geçecek hiçbir fikrim yok... gerçekten o kadar zor ki kafamı yastığa koyalı 2,5 saat oldu ve ben 2.5 saattir ağlıyorum

Cümlende farkında mısın olumlu hiç bir kelime yok hep yok yok yok diyosun sen böyle derken hayatında ne gibi bir gülmeyi heyecanlamayı bekleyip o hissleri yaşamayı özlediğini diyebilirsin? Seen ilk önce kendine iyilik yapıcaksın ki sonucunda bu isteklerine kavuş. En. büyük kötülüğüü insan kendi kendine yapar aynı şuan senin yaptığın gibi.. güçlü bi kadın gibi davranmanyı istemelesn görüyorum ki o kıpırtı var üzerinde ki ölü toprağını att üstündenn hiçbirşey için geç değil nefes aldığın sürece
Başaramıyorum artık, düştüğüm yerden kalkmayı geç kalkmak istemeye gücüm yok sanki... böyle kalkmaktan korkuyorum nasıl süzelecek :(

Düzelecek* yazmak istemiştim süzeleecek olmuş

Başaramıyorum artık, düştüğüm yerden kalkmayı geç kalkmak istemeye gücüm yok sanki... böyle kalkmaktan korkuyorum nasıl süzelecek :KK43:

Korkularınla yüzleş son kez ve at onları istersen bi kagıda yaz bütün korkularını vedalaşır gibi kgıda dök içini sonra o kagıdı hayatından ıcındekılerle bırlıkte cıkarırcasına yak.. küllerini suya dök ve bütün olumsuzluklar akıp gitsin. Bende senin gibi daha derin izler yaşadımm yeri düşsem de kalkmasnı kendimi toparlamasını bildim bilmek zorundayız biz degerliyizzz ilk önce istee kuvvetlen vee inanmaya başla

Korkularınla yüzleş son kez ve at onları istersen bi kagıda yaz bütün korkularını vedalaşır gibi kgıda dök içini sonra o kagıdı hayatından ıcındekılerle bırlıkte cıkarırcasına yak.. küllerini suya dök ve bütün olumsuzluklar akıp gitsin. Bende senin gibi daha derin izler yaşadımm yeri düşsem de kalkmasnı kendimi toparlamasını bildim bilmek zorundayız biz degerliyizzz ilk önce istee kuvvetlen vee inanmaya başla
Sence iyi gelir mi peki bu kapıda yazma, daha önce yaptım ama olmadı

Sence iyi gelir mi peki bu kapıda yazma, daha önce yaptım ama olmadı

İnanarak yaparsan olur. İlk önce inanman gerekiyor kagıda yazıp yollladıktan sonraa hemen kendini kapatırsan herşeye birşey katmaz sana ilk önce biraz toparlan güzel bir kagıt cıkar her kötü olaylarla bagını koparır gibi yaz ve yolla sonra da derin nefes al ..

İnanarak yaparsan olur. İlk önce inanman gerekiyor kagıda yazıp yollladıktan sonraa hemen kendini kapatırsan herşeye birşey katmaz sana ilk önce biraz toparlan güzel bir kagıt cıkar her kötü olaylarla bagını koparır gibi yaz ve yolla sonra da derin nefes al ..
Yazdıkça daha kötü olurum kesin o kadar çok ki kötü olay

Canım sanırım acın daha cok yeni inan yaşadıklarını ben de yasadim belki de daha kötüsü ama inan zaman her seyin ilaci karamsar olursan isterse yuz yil gecsin yine bir sey değişmiyor is sende bitiyor lutfen biraz pozitif olmayi dene ilgini baska seylere vermeyi dene ha unutuyor mu insan hayir ama yine de aglamayi bırakıyorsun allaha havale edip bekliyorsun cunku bu da bir imtihan ve maalesef birçok kisinin basina farkli da olsa gelmis yani yalniz değilsin birak duyma sesini gorme bir daha ne olacak ki gorsen konuşsa daha zor inan kendini yiprattigina değmez geçecek bunlar aglamalarin da son bulacak sadece buna inan

Canım sanırım acın daha cok yeni inan yaşadıklarını ben de yasadim belki de daha kötüsü ama inan zaman her seyin ilaci karamsar olursan isterse yuz yil gecsin yine bir sey değişmiyor is sende bitiyor lutfen biraz pozitif olmayi dene ilgini baska seylere vermeyi dene ha unutuyor mu insan hayir ama yine de aglamayi bırakıyorsun allaha havale edip bekliyorsun cunku bu da bir imtihan ve maalesef birçok kisinin basina farkli da olsa gelmis yani yalniz değilsin birak duyma sesini gorme bir daha ne olacak ki gorsen konuşsa daha zor inan kendini yiprattigina değmez geçecek bunlar aglamalarin da son bulacak sadece buna inan
Aylardır böyleyim, inşaalah eski halime rönerim çünkü başta kendimi mutlu ediyordum..nese saçıyordum

Mutsuz olma hayatta kimse icin degmiyor. Zaten ben artik suna inaniyorum kimse kimseyi karsilik beklemeden sevmiyor. Hem bu dunyaya yalniz geldik yalniz gitmeyecekmiyiz. Bosver takip etme o kisiyi sen mutlu mu mutsuz mu oluyor mu hic aklina getirme emin ol senin icinde hayat yoluna girecek.

Simdiye kadar bu yolu denemissin olmamis. Gecmisle gelecek arasinda gidip gelmekten bahsediyorum. Degistireneyecegin gecmisi dusunmekten, henuz gelmemis bir gelecek icin endiselenmekten bugunu yasayamamissin ve yasadigin herseyin keyfine varamadan hepsini dunde birakmissin. Bu yolu denedin olmadi ise baska bir yolu denemelisin. Simdi de bugunu yaşa mesela.
Sanirim kendine aci cektirmeyi seviyorsun. Bitmis bir iliskinin hala yasini tutuyorsun. Gelmeyecek birini bekliyorsun. Gozunde oyle buyutmussun ki onu, sanki dunya da baska sevecek adamlar kalmamis gibi gecmise takilmissin etrafini gormuyorsun. Herkesin ugradigi haksizlik vardir. Hepimiz terk de edildik, sevilmedigimiz de oldu, haksizliga da ugradik..... Ama bunlara takilip kalmak yerine dersimizi cikarip yolumuza devam ettik. Yasadigimiz hersey tecrube katti bize. Kimsenin hayati dort dortluk degil ama karalar baglamanin da anlami yok. Geldik gidiyoruz iste. Yazik degil mi bos yere gecirdigin gunlere...sen aci cekmeyi seviyorsan orasini bilemem ama bunlara bir son vermedigine gore seviyorsun boyle yasamayi bence. Guclu olmak yerine gucsuz, bezmis, perisan, sanki dunya batmis da altinda bir sen kalmissin gibi olmayi seviyorsun bence. Kendine acimayi da seviyorsun. Yoksa ayaga kalkmak icin cabalardin. Bir tek sen degilsin sevdigini kaybeden... kimse de vazgecilmez degildir ayrica. Toparlanmalisin. Bunu da kendi kendine yapabilirsin bir tek.

Canımcım ben de seninle aynı duyguları yaşıyorum... tam toparlandım derken başa dönüyorum... Anladım ki önce Yaradana sığınacağım ama sonrasında her şey kendi elimde... burdaki konulara baktığımızda çok daha zor durumlar yaşayan arkadaşların olduğunu görüyoruz... bi düşün bu yaşa kadar ne olumsuzluklar yaşadın hepsi geçmedi mi!!! Ben sana elimi uzatıyorum sen de benim elimi tut... En kısa zamanda biz de bu olumsuz durumlardan kurtulalım olur mu

Çok özlüyorum, her şeyi içime atıyorum yapayalnızım... her gece sessizce ağlamaktan tüm gün bir şey belli etmemeye çalışmaktan, delirmemek için kafamı dağıtmaya çalışmaktan, hiç kavuşamayacağım birini özlemekten, gelecek kaygısı, geçmiş pişmanlıkları, yediğim kazıklar, beni üzen herkesin mutlu olması hayatına bensiz harika bir şekilde devam etmesi ama benim delirecek kadar mutsuz oluşum... artık kaldıramıyorum çok doluyum. Ağlamaya bile gücüm yok sanki ama kendiliğinden dökülüyor gözyaşlarım. Artık içime ata ata kaldıramayacpım bir noktaya geldi. Güçlü kalamıyorum. Çok özlüyorum ve aklımdan atamıyorum. Allah’ım kavuştırmayacaksan sök at kalbimden aklımdan nolursun... ben artık mutluluk istiyorum gülmek istiyorum... ama çok yorgunum artık hiçbir şeye halim yok çok yorgunum her şeye karşı... kaldıramıyorum her gece ağlarken uyuyaklıyorum... uykular zehir oluyor kafamın içinde ki düşünceler kalbimde ki duygular rüyalarıma giriyor.. çok yoruldum
Off ya!şimdi size cicili bicili süslü püslü cümleler kurmak isterdim ama maalesef.ÇOCUKLAR,insanlar kanser,ölüyorlar!ve içlerinde hep bir ümitle yaşıyorlar güzel günlere inanarak!!yapmayın Allah aşkına.derdiniz yok Allah vermesinde dertsizlikten böyle oluyorsunuz.sıkıntılarınızı küçümsemiyorum lütfen yanlış anlamayın ama bi de gerçekler var.Allah evlat acısı ve sağlık sıkıntısı vermesin.bunlar çooook zor.size tavsiyem gidin hastaneye bir gün görün insanların halini!

Back
X