Hiçbir şeyden zevk almıyorum gelecek kaygısı geçmiş pişmanlığı ve kalp kırıklığı artık kaldıramıyorm

Canımcım ben de seninle aynı duyguları yaşıyorum... tam toparlandım derken başa dönüyorum... Anladım ki önce Yaradana sığınacağım ama sonrasında her şey kendi elimde... burdaki konulara baktığımızda çok daha zor durumlar yaşayan arkadaşların olduğunu görüyoruz... bi düşün bu yaşa kadar ne olumsuzluklar yaşadın hepsi geçmedi mi!!! Ben sana elimi uzatıyorum sen de benim elimi tut... En kısa zamanda biz de bu olumsuz durumlardan kurtulalım olur mu

Tebrikk ederimmmm düşünceniii
:KK54:

Canımcım ben de seninle aynı duyguları yaşıyorum... tam toparlandım derken başa dönüyorum... Anladım ki önce Yaradana sığınacağım ama sonrasında her şey kendi elimde... burdaki konulara baktığımızda çok daha zor durumlar yaşayan arkadaşların olduğunu görüyoruz... bi düşün bu yaşa kadar ne olumsuzluklar yaşadın hepsi geçmedi mi!!! Ben sana elimi uzatıyorum sen de benim elimi tut... En kısa zamanda biz de bu olumsuz durumlardan kurtulalım olur mu
Olur tabi ki, yine denicem kurtulmayı mutlu olmayı... Allah’a layığı ile dua etmeyi... bana uzattığın el ile inşallah ikimizde bu olumsuz düşünceler yıpratıcı şeylerden kurtuluruz

Off ya!şimdi size cicili bicili süslü püslü cümleler kurmak isterdim ama maalesef.ÇOCUKLAR,insanlar kanser,ölüyorlar!ve içlerinde hep bir ümitle yaşıyorlar güzel günlere inanarak!!yapmayın Allah aşkına.derdiniz yok Allah vermesinde dertsizlikten böyle oluyorsunuz.sıkıntılarınızı küçümsemiyorum lütfen yanlış anlamayın ama bi de gerçekler var.Allah evlat acısı ve sağlık sıkıntısı vermesin.bunlar çooook zor.size tavsiyem gidin hastaneye bir gün görün insanların halini!
O kadar haklısınız ki... insanların me dertleri var, sizi kesinlikle yanlış anlamadım çünkü doğru söylüyorsunuz. bende düşüne düşüne delircem sanırım

Simdiye kadar bu yolu denemissin olmamis. Gecmisle gelecek arasinda gidip gelmekten bahsediyorum. Degistireneyecegin gecmisi dusunmekten, henuz gelmemis bir gelecek icin endiselenmekten bugunu yasayamamissin ve yasadigin herseyin keyfine varamadan hepsini dunde birakmissin. Bu yolu denedin olmadi ise baska bir yolu denemelisin. Simdi de bugunu yaşa mesela.
Sanirim kendine aci cektirmeyi seviyorsun. Bitmis bir iliskinin hala yasini tutuyorsun. Gelmeyecek birini bekliyorsun. Gozunde oyle buyutmussun ki onu, sanki dunya da baska sevecek adamlar kalmamis gibi gecmise takilmissin etrafini gormuyorsun. Herkesin ugradigi haksizlik vardir. Hepimiz terk de edildik, sevilmedigimiz de oldu, haksizliga da ugradik..... Ama bunlara takilip kalmak yerine dersimizi cikarip yolumuza devam ettik. Yasadigimiz hersey tecrube katti bize. Kimsenin hayati dort dortluk degil ama karalar baglamanin da anlami yok. Geldik gidiyoruz iste. Yazik degil mi bos yere gecirdigin gunlere...sen aci cekmeyi seviyorsan orasini bilemem ama bunlara bir son vermedigine gore seviyorsun boyle yasamayi bence. Guclu olmak yerine gucsuz, bezmis, perisan, sanki dunya batmis da altinda bir sen kalmissin gibi olmayi seviyorsun bence. Kendine acimayi da seviyorsun. Yoksa ayaga kalkmak icin cabalardin. Bir tek sen degilsin sevdigini kaybeden... kimse de vazgecilmez degildir ayrica. Toparlanmalisin. Bunu da kendi kendine yapabilirsin bir tek.
O kadar nefret ediyorum ki acı çekmekten ama gerçekten çabaladım olmadı yine yine yine çabaladım yine olmadı, artık yeni bi yol aramaya çabalamaya gücüm kalmadı sanki... güçsüz hissediyorum :( ama böyle olmak istemiyorum çok haklısın geçmişim yüzünden gelecek kaygısı yaşıyorum ve bugünümü yaşayamıyorum... geçmişte ki hatalarım geleceğimde önüne çıkacak diye çok korkuyorum

Mutsuz olma hayatta kimse icin degmiyor. Zaten ben artik suna inaniyorum kimse kimseyi karsilik beklemeden sevmiyor. Hem bu dunyaya yalniz geldik yalniz gitmeyecekmiyiz. Bosver takip etme o kisiyi sen mutlu mu mutsuz mu oluyor mu hic aklina getirme emin ol senin icinde hayat yoluna girecek.
Bu dediklerini yapmak bile zor benim için....benim elimden dua etmek geliyor Allah bana savır versin aklımı kalbimi bunlardan arındırsın inşallah... daha çok dus etmeliyim galiba çünkü hala aynıyım

Korkularından korkma herşey yaşandı ve bitti olanlardan kendine derslik payları al ve gerisini affet ve yolla öncelikle bunu yapman lazım korkularından çekinme sen daha güçlü varlıksın aslındaa onlar değilll :super:
Yaşım daha geç geçmişin geleceği mahvetmesinden korkuyorum... geçmişte ki hatalar geçmişte ki insanlar peşimi bırakmazsa diye

Bunalim takilmaya bayiliyorsunuz. Aci cekmek ne kadar da hosunuza gidiyor ya.

Gecmis pismanliklari ve gelecek kaygisi... Hepsi anlamsiz. Sadece su an var. SU AN... Pismanlik yasamissaniz dersinizi alirsiniz, gelecege iliskin kayginiz varsa bugun daha iyi olmak icin cabalarsiniz. Bu kadar basit.

Kavusamayacaginiz birini ozlemek nedir? Bir sey olmuyorsa olmuyordur. Biraz gozunuzu, algilarinizi acin ya. Iyiler varken bayiliyoruz kici kiriklara takilip bu tipleri goklere cikarmaya?

Zaman sahip oldugumuz en kiymetli sey ve siz bunu heba etmek icin elinizden geleni yapiyorsunuz. Devam o zaman...

Yaşım daha geç geçmişin geleceği mahvetmesinden korkuyorum... geçmişte ki hatalar geçmişte ki insanlar peşimi bırakmazsa diye

Böyle gidersen bugününü mahvettiği gibi yarınınıda mahvedersn senin hayatın sen kendni düşünmeli ve ayağa kaldırmalısın harekete geç bence hadiiii bugün yeni birgün de... ilk önce

Bunalim takilmaya bayiliyorsunuz. Aci cekmek ne kadar da hosunuza gidiyor ya.

Gecmis pismanliklari ve gelecek kaygisi... Hepsi anlamsiz. Sadece su an var. SU AN... Pismanlik yasamissaniz dersinizi alirsiniz, gelecege iliskin kayginiz varsa bugun daha iyi olmak icin cabalarsiniz. Bu kadar basit.

Kavusamayacaginiz birini ozlemek nedir? Bir sey olmuyorsa olmuyordur. Biraz gozunuzu, algilarinizi acin ya. Iyiler varken bayiliyoruz kici kiriklara takilip bu tipleri goklere cikarmaya?

Zaman sahip oldugumuz en kiymetli sey ve siz bunu heba etmek icin elinizden geleni yapiyorsunuz. Devam o zaman...
Devam etmesin istiyorum uf o kadar haklısın ki kıçı kırıklar yüzünden zaman heba etmemiz keşke gerçekte de aynı böyle kızıp silkeyen biri olsaydı beni :)

O kadar nefret ediyorum ki acı çekmekten ama gerçekten çabaladım olmadı yine yine yine çabaladım yine olmadı, artık yeni bi yol aramaya çabalamaya gücüm kalmadı sanki... güçsüz hissediyorum :KK43: ama böyle olmak istemiyorum çok haklısın geçmişim yüzünden gelecek kaygısı yaşıyorum ve bugünümü yaşayamıyorum... geçmişte ki hatalarım geleceğimde önüne çıkacak diye çok korkuyorum
Kimse hatasiz degildir. Gecmisteki hatalarim onume cikacak diye endiselendikce de duzelmez hersey. Hicbirimiz mukemmel degiliz. Ne yasadin bilmiyorum ama tahminim bir erkek arkadasin vardi ve onunla birseyler yasadiniz sonra da seni birakip gitti. Cogumuz boyle seyler yasadik. Ama uzulerek kahrolarak geciremezsin hayati. Artik ayaga kalkma zamani. Kendini isine ya da okuluna ver. Kendini bir amaca bagla ve bir hedefin olsun, o hedef icin calis cabala. Zamanla sirtinda tasidigin bu yuk hafifleyecektir. Bir gun bir de bakmissin gecmis sadece bir ani olarak kalacaktir. Birinin gitmesi daha iyisinin gelnesi icindir. Ama once kendini toparlaman lazim. Ve bence profesyonel bir yardima ihtiyacin var. Bir psikologa gitmelisin cunku kendini degersiz aciz goruyorsun. Kendi degerini gormen lazim.

Cümlelerin cidden gülümsetti beni, evet bugün yeni bir gün... ben dua ettiğim sürece korkularım başıma gelmez inşallah Allah büyük... sen de ben de hatta nerdeyse burda derdi olan herkes mutluluğu hakediyor unutma... hayata yaşamak için geldik, Allah’ı unutmadan yaşamak için... Allah’ın bize sunduğu bu hayatı kendimize zehir etmek için değil. İnşallah çok mutlu oluruz inşallah hatırlamayız bile... hatalarım karşıma çıkmaz inşallah ve unuturum dersimi aldım

Cümlelerin cidden gülümsetti beni, evet bugün yeni bir gün... ben dua ettiğim sürece korkularım başıma gelmez inşallah Allah büyük... sen de ben de hatta nerdeyse burda derdi olan herkes mutluluğu hakediyor unutma... hayata yaşamak için geldik, Allah’ı unutmadan yaşamak için... Allah’ın bize sunduğu bu hayatı kendimize zehir etmek için değil. İnşallah çok mutlu oluruz inşallah hatırlamayız bile... hatalarım karşıma çıkmaz inşallah ve unuturum dersimi aldım

Amin ümitsizliğe kapıldığın anda Allahı düşün şah damarından daha yakınında herkes senii bırakır ama o bırakmaz bizi şartsız şurtsuz tek sevenimiz merhameti sonsuz :)) inanırsan ve sabırlaa aydınlığa çıkmak için çabalarsan bugünlerini kolay atlatırsın hadi bakalım bu bile senin için bir adımdır :KK54:

Kimse hatasiz degildir. Gecmisteki hatalarim onume cikacak diye endiselendikce de duzelmez hersey. Hicbirimiz mukemmel degiliz. Ne yasadin bilmiyorum ama tahminim bir erkek arkadasin vardi ve onunla birseyler yasadiniz sonra da seni birakip gitti. Cogumuz boyle seyler yasadik. Ama uzulerek kahrolarak geciremezsin hayati. Artik ayaga kalkma zamani. Kendini isine ya da okuluna ver. Kendini bir amaca bagla ve bir hedefin olsun, o hedef icin calis cabala. Zamanla sirtinda tasidigin bu yuk hafifleyecektir. Bir gun bir de bakmissin gecmis sadece bir ani olarak kalacaktir. Birinin gitmesi daha iyisinin gelnesi icindir. Ama once kendini toparlaman lazim. Ve bence profesyonel bir yardima ihtiyacin var. Bir psikologa gitmelisin cunku kendini degersiz aciz goruyorsun. Kendi degerini gormen lazim.
Beni en çok kötü yapan şeyi anlatabildim değil mi? Geçmişimin karşıma çıkmasından korkuyorum.. evet dediğin gibi şeyler var. Onun dışında da lisedeyken okuldan atılma durumum olmuştu yaptığım ergenlik yüzünden e lise sonuçta 10.sınıf ama bilmiyorum karşıma çıkmalarından korkuyorum... şu an üniversiteye hazırlanıyorım... aslında kazandım karadeniz teknik inşaat mühendisliği ama dondurdum gitmedim bazı gereksiz sebeplerden ötürü. Kendi şehrimde mimarlık istiyorum... okul puanım beni 40-50bin geri çekecek... kitlenmem gereken hedef bu. Ama korkularım da aklımdan çıkmıyor işte

Devam etmesin istiyorum uf o kadar haklısın ki kıçı kırıklar yüzünden zaman heba etmemiz keşke gerçekte de aynı böyle kızıp silkeyen biri olsaydı beni :)

O zaman kendinize gelin. Tum olumsuzluklari bitirin kafanizda ve yarin yepyeni bir gun olsun sizin icin. :KK68:

Beni en çok kötü yapan şeyi anlatabildim değil mi? Geçmişimin karşıma çıkmasından korkuyorum.. evet dediğin gibi şeyler var. Onun dışında da lisedeyken okuldan atılma durumum olmuştu yaptığım ergenlik yüzünden e lise sonuçta 10.sınıf ama bilmiyorum karşıma çıkmalarından korkuyorum... şu an üniversiteye hazırlanıyorım... aslında kazandım karadeniz teknik inşaat mühendisliği ama dondurdum gitmedim bazı gereksiz sebeplerden ötürü. Kendi şehrimde mimarlık istiyorum... okul puanım beni 40-50bin geri çekecek... kitlenmem gereken hedef bu. Ama korkularım da aklımdan çıkmıyor işte
Sana senden baskasi yardim edemez. Bence bir psikologa git. Kimse senden baska seni ayaga kaldiramaz. Hersey sende bitiyor.

Ayrica gozunde buyutursen korkarsin. Korkularinin uzerine gitmeyi ogrenmelisin. Yasadiklarini da cok abartili dusunuyorsun. Kafanda buyutuyorsun. Dunya batmis altinda sen kalmissin gibi. Okuluna devam et. O bolumu istemiyorsan sevdigin bolumu kazanmak icin cabala. Ah vahla hayat gecmez.

Back
X