- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
Her satırıni büyük bir dikkatle okudum ve çok teşekkür ederim. Elektrik süpürgesine bayılma kısmı ortak noktamız. Benim oğlum aşık süpürgeye. Uyanınca ilk işi süpürgeye koşmak. Ancak ben rahat bir insan değilim. Biraz takintiliyim. Dışarıya çıkma konusunda çok haklısınız keşke yapabilsem. Her şey düzenli olsun diye o kadar takılıyorum ki dışarıya çok vakit kalmıyor. Belki enerjisini atsa daha sakin bir çocuk olacak. Gerçekten dediğiniz gibi üç ay bile fark ediyorsa bir nebze rahatlatacak bu beni.
Her onerinizi dikkate alıp tekrar teşekkür ediyorum.
dışarı çıkmak inanın çocukta çok farkediyor. Biz kar yağarken bile dışarı çıkıp kartopu oynadık, kedi-kopek besledik.. uygun kıyafetle hasta da olmaz merak etmeyin.
Bir de eğer halı silme/leke gibi dertleriniz varsa, halı kılıfları var internette satılan, makinada yıkanabilir, benim yükümü epey hafifletti :) artık bir şey dökülecek aman boya olacak diye peşinden eskisi kadar koşmuyorum.
Mama sandalyesi yada yemek nerede yiyorsa kullan-at masaörtüleri var altına sermek için kağıt havlu gibi rulo şeklinde satılan, belki onlardan faydalanabilirsiniz.
Bunlarda aklıma gelmişken yazayım dediklerim :)