Ne kadar guzel anlatmissiniz ,ben sizi anliyorum. Bir benzeri de bende var belki biraz daha usludur sadece,siddet gostermez ama hep meme ister hep oyun ve ilgi ister. Tuvalete banyoya gidemem,yemek yiyemem,arabam yoksa disari asla cikamam vs vs. 8yillik calisma hayatindan sonra sirf o dogdu diye evdeyim,tam 20 ay olacak bir hafta sonra. Krese veremiyorum cunku meme bagimlisi,bakici veya temizlikci tutamiyorum eve cunku param yok

maddi olarak zor zamanlar gecirdik esimle. Yeni toparlaniyoruz. Ikimiz de anne baba olmaya daha alisamadik. Ozgurlugumuze ve zevklerimize olan asiri duskunlugumuz sebebiyle.
Kendimi ise yaramaz,koca parasi bekleyen bir asalak olarak gormemin yani sira pek cok psikolojik sorunum olduguna inaniyorum. Kendi kendimi iyilestirmeye calisiyorum.
Sabah cok erken kalkip camasir bulasik islerini hallediyorum. Oglum erken kalkmiyor neyse ki.kahvaltiyi dort dortluk hazirliyorum. Cogu zaman da esim hazirliyor ve kendisi yiyip cikmis oluyor oglum uyanana kadar. Zorla sinir harbiyle bir seyler yedirmeye ugrasiyorum cogunlukla. Banyo wc ovuyorum sonra. Camasirlari kurutmaya atma saati geldiginde ben mutfagi toparlamis oluyorum. Butun gun oyun oynuyoruz ve kitap okuyoruz zaten. Ogle yemeginde ayakustu bir seyler yer oglum, ben yiyemem tabiiki

ogleden sonra meme esliginde uyumaya calisiriz. O uyuyunca is yapamam cunku bu saatlerde gurultuye hassas olur hemen uyanir,gunu burnumdan getirir.
En fazla iki saat uyur uyanir,o arada ben camasirlari katlamis olurum. Birlikte yemek yapmaya calisiriz. Cogu zaman elli defa yarim birakir gelir onunla oynarim. Bir iki lokma bir sey yer,sonra yine meme.
Evi mutlaka supururum. Oyuncaklari ve daginik olan her seyi toplarim. Aksam yemegi sonrasi yine ayni isleri yapacagimi bile bile
Aksam yemegini babasinin kucaginda yemeyi tercih eder her zaman. Yerler butun yemek ve ekmek kirintisi olur. Ilk zamanlar nefret ederdim simdi alistim. Yemek sonrasi ben mutfagi toplarken esim onunla oynar. Tekrar evi supururum.
Gece 12den once uyumaz. O saate kadar meyve servisini yapar babasi. O meyve illa yenecek yoksa uyumaz oglan

meme esliginde uyumaya calisiriz. Ben uyutma seansindayken esim evi siler,toz alir istisnasiz her aksam. Dolaplari gozden gecirir eksiklerin listesini yazar. Bazen kendi utulerini yapar, genelde ben uyutma seansindan doner elinden utuyu alirim

alirsam o yemek yapar. Gece 2-3u bulur cogu zaman uyumamiz. Bazen sarap bira iceriz birlikte. Birbirimize ayiracak baska vaktimiz yok cunku.