Bilmiyorum hala oyun çocuğu mu ondan mı böyle ama hiçbir şey ilgisini çekmiyor. Hani şirinlerde somurtkan şirin var ya onun gibi herseyden nefret ediyor. Bu arada 2.sinifa gidecek. Okulunu sevmiyor öğretmenini sevmiyor. Jimnastiği sevmedi kick boxu sevmedi satrancı sevmedi yüzmeyi bile sevmiyor çünkü bunlar hep kurallar ile yapılıyor o istiyor ki kafasına göre yüzsün kafasına göre kick Box yapsın. Bu arada çok sorulmuş bunları bir ay gidip bırakmadık ısrar ettim sıkılsa da gönderdim en az bir yıl ama yok. Mesela futbolda bile biliyorsunuz hoca önce önden isinma için koşu yaptirir yok hiç sevmiyor bu yüzden gitmek istemiyor. Yuzmede kurallar vardır mesela ayak hareketi falan nefret ediyor. Müzik kursuna gitmek istedi sıkıldı çünkü zannediyor ki kafasına göre yapacak ama hayır önce notalar ogreniliyor.
Eğlenceli bir yaz okuluna gidiyor yarım gün oradan bile sikiliyor. İstiyor ki hep kuralsız olsun. Rahat olsun.
Çok aradım yapmaktan zevk aldığım şeyleri ama yok oğlum “herseyden nefret ediyorum” modundan çıkamıyor.
Yaz olduğu için etkinlik kitapları yaptırıyorum nefret ediyor
Kitap okumaktan nefret ediyor
Resim yaparken bile öf diye başlıyor
nefret etmedigi şey çizgi film ve tablette oyun. Ama onda da günlük yarım saat + yarım saat hakkı olduğu için günü geri kalanında kafamızı yiyor. Bir de bisiklet sürmek. O da çok sıcak sadece akşam çıkıyoruz
Umarım bu durum geçer tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz
Bu arada yanlış anlaşılmasın mutsuz bir çocuk değil çok mutlu zıpırın teki dans etmeyi falan çok sever ama dans kursunu sevmez mesela çünkü kurallı
Bu aradasevmese de zorunda olduğu şeyler zorla gönderiyoruz. Çok sorulmuş hemen almıyoruz en az bir sene denedik çoğunu.
Eğlenceli bir yaz okuluna gidiyor yarım gün oradan bile sikiliyor. İstiyor ki hep kuralsız olsun. Rahat olsun.
Çok aradım yapmaktan zevk aldığım şeyleri ama yok oğlum “herseyden nefret ediyorum” modundan çıkamıyor.
Yaz olduğu için etkinlik kitapları yaptırıyorum nefret ediyor

Kitap okumaktan nefret ediyor

Resim yaparken bile öf diye başlıyor

nefret etmedigi şey çizgi film ve tablette oyun. Ama onda da günlük yarım saat + yarım saat hakkı olduğu için günü geri kalanında kafamızı yiyor. Bir de bisiklet sürmek. O da çok sıcak sadece akşam çıkıyoruz
Umarım bu durum geçer tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz
Bu arada yanlış anlaşılmasın mutsuz bir çocuk değil çok mutlu zıpırın teki dans etmeyi falan çok sever ama dans kursunu sevmez mesela çünkü kurallı

Bu aradasevmese de zorunda olduğu şeyler zorla gönderiyoruz. Çok sorulmuş hemen almıyoruz en az bir sene denedik çoğunu.
Son düzenleme: