- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
- Konu Sahibi enbisevdigim
true cumm hoşgeldin bacım :) ben true ye söz verdim kızlar stres yok bu ayyyyy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amın ınsallah... benım 3 yılı gectı![]()
aynen katilyorum, bunu dilde soylemek kolay olub kalbede bu sekineti indirmek zordur, ben bunca zaman sakince bekliyordum halada bekliyorum sakin olmayibda ne yapacaz, ama artik yorulmus ve umitsiz bi halde (((
bende buna inanıyorum biliyo musun bi sorunum olduğunu hiç düşünmedim yani ilk başlarda acaba mı dedim işte insanın aklına geliyo gittim ve herşeyime baktırdım eşimde dediki sebebi takdir i ilahi o çok inanıyo buna olacak diyo şimdilik umutlu inşallah dediği gibi de olur bazen diyorum çocuğumuz olmazsa çok üzülür müsün yok diyo ben seni seviyorum diyo ama ben üzülüyorum onun adına ve kendi adıma herkes adına sanki tüm yük benim üstümde gibi kimsenin bana bişey dediği yok ama öyle hissediyorum
tüp bebek merkezinde bi ilaç broşürü gördüm progestoron diye bi fitil..reklam broşürü aynen şu cümle yazıyodu'MUCİZELER BİLE BAZEN KÜÇÜK YARDIM BEKLER'evet dedim çok doğru bu yardım dr olacağı gibi bi komşu belkide bi dua..fakat tek yardım sebebini yaratacak olan rabbimdir..
sende allah iyliğini versin..çocuk olmaması için sebep yok..illaki olacak..belki 2 belki 5 yıl ama olacak(sebepsin infertilite okadar uzun sürmez)
şunu unutmayın arkadalar olacak VALLADA BİLLADA olacak biz sadece sbır edecez...sebep bulacaz olması için okadar.
true cumm hoşgeldin bacım :) ben true ye söz verdim kızlar stres yok bu ayyyyy
bu benim topiğim değil hepimizin topiği dermişimmm :) diğer topikte kimsecikler yok sende girmiyosun artık neyse ii ol da girme boşver :)hoşbuldum canım topiğin hayırlı olsun...
inş. en kısa zamanda güzel haberler verirsiniz..
Rabbim kimseyi evlatla sınamasın....
tüp bebek merkezinde bi ilaç broşürü gördüm progestoron diye bi fitil..reklam broşürü aynen şu cümle yazıyodu'MUCİZELER BİLE BAZEN KÜÇÜK YARDIM BEKLER'evet dedim çok doğru bu yardım dr olacağı gibi bi komşu belkide bi dua..fakat tek yardım sebebini yaratacak olan rabbimdir..
sende allah iyliğini versin..çocuk olmaması için sebep yok..illaki olacak..belki 2 belki 5 yıl ama olacak(sebepsin infertilite okadar uzun sürmez)
şunu unutmayın arkadalar olacak VALLADA BİLLADA olacak biz sadece sbır edecez...sebep bulacaz olması için okadar.
üroloji yapıyo galiba ama benimki şöyle oldu ben doktoruma gittim yumurtlama takibine doktor eşinde yaptırsın test ben onada yazıyorum dedi bi form verdi vezneden ödemesini yapıp bu formu verin dedi eşinde gelsin aynı gün içeriye örnek versin dedi bizde formla gittik parayı yatırdık sonra bizi labaratuara yönlendirdiler eşim verdi örneği iki saat sonrada sonucunu aldık sonra doktoruma gösterdim ben kadın doğumcu bayan hiçbir sorun yok eşinde dedi
e doktorlar sana bekle diyo dimi yani sen aşılama falan denedin tüpte denedin ama hiçbiri tutmadı sorunda yok Allahım yarabbim ne diyeyim ki canım ya Allahım tez zamanda inşallah nasip etsin kaç yıllık evlisin acaba çok mu stres yapıyosun
aynen hıc bırı olmadı. bır sebepte yok ... evlendıgım günden berı ıstıyorum yanı yaklaşık 3 yıl 4 ay oldu ıste :) nasıp ilaçlar ıgneler asılama tup... bunları hep gecırıdım ...