Hiçbir sorunu olmadığı halde hamile kalamayanlar var mı?

amın ınsallah... benım 3 yılı gectı:(

e doktorlar sana bekle diyo dimi yani sen aşılama falan denedin tüpte denedin ama hiçbiri tutmadı sorunda yok Allahım yarabbim ne diyeyim ki canım ya Allahım tez zamanda inşallah nasip etsin kaç yıllık evlisin acaba çok mu stres yapıyosun

aynen katilyorum, bunu dilde soylemek kolay olub kalbede bu sekineti indirmek zordur, ben bunca zaman sakince bekliyordum halada bekliyorum sakin olmayibda ne yapacaz, ama artik yorulmus ve umitsiz bi halde (((

tüp bebek merkezinde bi ilaç broşürü gördüm progestoron diye bi fitil..reklam broşürü aynen şu cümle yazıyodu'MUCİZELER BİLE BAZEN KÜÇÜK YARDIM BEKLER'evet dedim çok doğru bu yardım dr olacağı gibi bi komşu belkide bi dua..fakat tek yardım sebebini yaratacak olan rabbimdir..

bende buna inanıyorum biliyo musun bi sorunum olduğunu hiç düşünmedim yani ilk başlarda acaba mı dedim işte insanın aklına geliyo gittim ve herşeyime baktırdım eşimde dediki sebebi takdir i ilahi o çok inanıyo buna olacak diyo şimdilik umutlu inşallah dediği gibi de olur bazen diyorum çocuğumuz olmazsa çok üzülür müsün yok diyo ben seni seviyorum diyo ama ben üzülüyorum onun adına ve kendi adıma herkes adına sanki tüm yük benim üstümde gibi kimsenin bana bişey dediği yok ama öyle hissediyorum

sende allah iyliğini versin..çocuk olmaması için sebep yok..illaki olacak..belki 2 belki 5 yıl ama olacak(sebepsin infertilite okadar uzun sürmez)
şunu unutmayın arkadalar olacak VALLADA BİLLADA olacak biz sadece sbır edecez...sebep bulacaz olması için okadar.

tüp bebek merkezinde bi ilaç broşürü gördüm progestoron diye bi fitil..reklam broşürü aynen şu cümle yazıyodu'MUCİZELER BİLE BAZEN KÜÇÜK YARDIM BEKLER'evet dedim çok doğru bu yardım dr olacağı gibi bi komşu belkide bi dua..fakat tek yardım sebebini yaratacak olan rabbimdir..

sende allah iyliğini versin..çocuk olmaması için sebep yok..illaki olacak..belki 2 belki 5 yıl ama olacak(sebepsin infertilite okadar uzun sürmez)
şunu unutmayın arkadalar olacak VALLADA BİLLADA olacak biz sadece sbır edecez...sebep bulacaz olması için okadar.

süpersin bacım nasıl umut olduuuuuu birgün olacak mucize yoktur Allah vardır ol der ve olurrrrr o istedikten sonra herşey olur biz sağlıklıyız ama bebişler nazlı çıktı bizim bende inanıyorum benimde birgün meleğim olacak inanın buna inanıyorum hemde taaaaa yürekten ama işte bu ne kadar sürecek ve hangi aşamalardan geçicez onu bilmiyorum şu an bulunduğumuz durum geçici yerini hazırlıyor bizimkiler ama bi olsun o zaman görüşücez onunla :)

hoşbuldum canım topiğin hayırlı olsun... :34:
inş. en kısa zamanda güzel haberler verirsiniz.. :16:
Rabbim kimseyi evlatla sınamasın....
bu benim topiğim değil hepimizin topiği dermişimmm :) diğer topikte kimsecikler yok sende girmiyosun artık neyse ii ol da girme boşver :)

oylemidir dersin kardesim??? oyledir hakikaten, yazin icin umut oldugun icin tesekkur ederim.inseAllah olur bir gun. sabir sabir sabir.zordur mukafati buyuk oldugu gibi.

oncelikle rabbimin butun ewlat sahibi olmak isteynlere hayrli ewlatlar nasip etsn.. sorunum su ben eylul 29da regl oldum regil donemiyle birlikte yaklasik 9 gun sora gene 6 gunluk regl oldum bu 6 gunden 2 hafta sora 3 gunluk bi kanama daha oldum.. bnde idrar yolu enfeksyonu varmis acaba bnlarin nedeni nedr we idrar yolu iltihabi gebelige engelmidr.. 4 aylik ewliyim cocuk istyorz ltfn yardim

üroloji yapıyo galiba ama benimki şöyle oldu ben doktoruma gittim yumurtlama takibine doktor eşinde yaptırsın test ben onada yazıyorum dedi bi form verdi vezneden ödemesini yapıp bu formu verin dedi eşinde gelsin aynı gün içeriye örnek versin dedi bizde formla gittik parayı yatırdık sonra bizi labaratuara yönlendirdiler eşim verdi örneği iki saat sonrada sonucunu aldık sonra doktoruma gösterdim ben kadın doğumcu bayan hiçbir sorun yok eşinde dedi

teşekkürler canım.bende öyle yapayım ozaaman. reglim bitince doktora gitcektim o zaman söyleyeyim. oyle olmazsada bir akıl verir artık napalım

Bende 14 kasımda aşılama yaptırdım doktor crınone jel verdi fakat hem ağrım oluyo hemde sanki akıntıyla ilacı atıyo gibi neden olabilir fikri olan varmı :(

e doktorlar sana bekle diyo dimi yani sen aşılama falan denedin tüpte denedin ama hiçbiri tutmadı sorunda yok Allahım yarabbim ne diyeyim ki canım ya Allahım tez zamanda inşallah nasip etsin kaç yıllık evlisin acaba çok mu stres yapıyosun

aynen hıc bırı olmadı. bır sebepte yok ... evlendıgım günden berı ıstıyorum yanı yaklaşık 3 yıl 4 ay oldu ıste :) nasıp ilaçlar ıgneler asılama tup... bunları hep gecırıdım ...

aynen hıc bırı olmadı. bır sebepte yok ... evlendıgım günden berı ıstıyorum yanı yaklaşık 3 yıl 4 ay oldu ıste :) nasıp ilaçlar ıgneler asılama tup... bunları hep gecırıdım ...

her hangi bi kür uyguladınmı..bence bide otları dene.
ibrahim saraçoğlu nar kabuğu kürü veriyo..youtuba bi bak
diyoki narın kabuğu kaynatıp içince rahim duvarları kalınlaşır ve embiryo tutuna bilir..
bi çok kadın her ay yum. döllenir ama rahim duvarı ince olduğu için tutunamayıp yum dışarı ayılı..
fakat kadınlar bunu anlamaz hatta hekim de anlamaz..
ben bu ay ada çayı çok içtim nar kabuğuyla kaynattım..inşallah hamile oluruz:49::49::49:

Back
X