Hiçbir sorunu olmadığı halde hamile kalamayanlar var mı?

aynen..hsg bile cekildim. yok yok, hep bende bunu dusunurum ama dusunmekden de korkarim, yani en azindan hamile kala bildiyini bilmek de bir tesellidir de neyse rabbim versin sonuna kadar versin ama ))) cok sikiliyorum bu ay daha da canima tak etdi (((

hayır yaş geçiyo benim en büyük sıkıntım o millet soruyo haklı olarak annem torun bekliyo eee eşimde kayınvalidemler herkes haber bekliyo ben kızmıyorum kimseye en doğal hakları ama Allah vermiyo işte her adet olduğumda oturup ağlıyorum acaba çok büyük mü konuştum birinin ahınımı aldım diye kendimi sorguluyorum Allah ım aratmasın ve dermansız dert vermesin kızlar ama şunu anladım ki bu iş beni biraz yoracak çok üzgünüm.. Ama bu ay diyorum sürekli Allahım hayırlısıyla ver ne olur..

hayır yaş geçiyo benim en büyük sıkıntım o millet soruyo haklı olarak annem torun bekliyo eee eşimde kayınvalidemler herkes haber bekliyo ben kızmıyorum kimseye en doğal hakları ama Allah vermiyo işte her adet olduğumda oturup ağlıyorum acaba çok büyük mü konuştum birinin ahınımı aldım diye kendimi sorguluyorum Allah ım aratmasın ve dermansız dert vermesin kızlar ama şunu anladım ki bu iş beni biraz yoracak çok üzgünüm.. Ama bu ay diyorum sürekli Allahım hayırlısıyla ver ne olur..
b

beni yordu bile ((( bu ay sanki tak etdi ya canim, hep adet oldugumda bi umut oluyordu gelicek ay tutdururuz die..ama olmuyor olmuyor iste..aile komsu arkadas da artik sora sora daha da sikinti yapdilar, esimde savalli sormaz oldu artik ne yapsin garibim..disari dahi cikmak istemiyorum artik (((((((((( psikolojim bozuldu

ne olacak bu isin sonu yaaa....cikilmaz icinden

çıkılmaz ki ne çıkılmaz hayatımı bile etkilemeye başladı çok fazla ortamlara girmek içimden gelmiyo 29 yaşındayım kızlar annem diyoki çocuksuz insanlarda var yıpratma kendini inanın konduramıyorum kendime diyorum içimden ben şimdi kısırmıyım yani sonra diyorum yok tabiki de değilsin olacak inşallah sen inan diyorum yeni ay stres yapma diyorum falan filan işte öyle..

çıkılmaz ki ne çıkılmaz hayatımı bile etkilemeye başladı çok fazla ortamlara girmek içimden gelmiyo 29 yaşındayım kızlar annem diyoki çocuksuz insanlarda var yıpratma kendini inanın konduramıyorum kendime diyorum içimden ben şimdi kısırmıyım yani sonra diyorum yok tabiki de değilsin olacak inşallah sen inan diyorum yeni ay stres yapma diyorum falan filan işte öyle..

sen benimi anlatiyorsun kardes yaa ? ))))) aynen aynen...ama malesef artik bi seferki aya umutlu deyilim..

slm bızımde sebepsız 3 yılı gectı... tup bebeğe kadar gecen aşamaları denedik olmadı. tup bebek yaptırdık yıne olmadı... hakkımızda hayırlısı olsun ama sebepsız dıye bır sey yok bence. bır sepep var kı herkes hamıle kalabılırken bızler kalamıyoruz...

canım hamilelik takvimi var sende totem mi yaptın?

sen benimi anlatiyorsun kardes yaa ? ))))) aynen aynen...ama malesef artik bi seferki aya umutlu deyilim..

umutlu olmak zorundayız canım başka yol yokkkkkkkkkkk açıkçası ben bu aydan ümitliyim kötüyü düşünmek istemiiyorum ben bu ay için en azından Allah a inanıyosak ümitli olucaz olacak ya ben inanıyorum

kaç aydır deniyosun canım?

canim ben 9 aydir deniyorum ama 2senedir evliyim...dediyin gibi yas geciyor,. zaman geciyor. bilmemki..artik cocuk bile gormek istemyorum. hamile bile. kiskandigim icin deyil hasha, sadece bana acimi hatirlatdiklari icin ((((( ya hic olmazsa cocugum die ((( ya daha ciddi sorunum var ben bilmiyorsam, ama ne ? bi suru arasdirdim yazdiklari kisirlik hic bir sebebim yokki.. ((( hayr olsun artik Rabbimin takdiri en iyisidir

kızlar yumurtlama problemi olan kişiler daha çabuk hamile kalıyo kesinlikle bunu farkettim ben onlara uygulanan tedavimi gebeliği destekliyo nedir bilemedim ki bize tedavi falan uygulanmıyo ben buna yoruyorum ya da acaba bizim rahimdemi problem var tutunamıyo ama hsg de rahim şekline falanda bakıyolar benim raporda rahim boyu falan normal yazıyodu sorular sorularrrrrrr

al işte arkadaşın bir tane çocuğu olmuş demek ki hamile kalabiliyo ikincisi olmuyo ama işte kızlar belkide bu iş nasiple alakalı belki de diyorum hayırsız mı olcak acaba çocuğum ya da ne bileyim Allah sabrımızı sınıyodur bilemeyiz ki dimi yani illaki her sağlıklı olan insan hamile kalır mı? eskiden ben öyle zannederdim tmm sağlıklıysam olur değilsem de tedavi olurum yine olur diyodum ama sağlıklıyım olmuyo işte var bunda da bi hikmet ..

herşeyin bi zamanı var derdim..ALLAH en uygun zamanda ol der ve olur diye düşünürdüm..nitekim öyleymiş..dr dedi yum çatlar ve 6 saat kalır koça bi ayda sadece 6 saat..
her kadın birdeğil kimi ayda iki kere yum..
kimi iki üç yum. oluşur
tıbben bi sorunumuz yok
bence ol diyecek vede olacak

canim ben 9 aydir deniyorum ama 2senedir evliyim...dediyin gibi yas geciyor,. zaman geciyor. bilmemki..artik cocuk bile gormek istemyorum. hamile bile. kiskandigim icin deyil hasha, sadece bana acimi hatirlatdiklari icin ((((( ya hic olmazsa cocugum die ((( ya daha ciddi sorunum var ben bilmiyorsam, ama ne ? bi suru arasdirdim yazdiklari kisirlik hic bir sebebim yokki.. ((( hayr olsun artik Rabbimin takdiri en iyisidir

geç evlenmenin dezavantajları işte yaş küçük olsaydı daha rahat beklerdik şimdi kasıyoruz belkide stresten olmuyodur gerçekten

herşeyin bi zamanı var derdim..ALLAH en uygun zamanda ol der ve olur diye düşünürdüm..nitekim öyleymiş..dr dedi yum çatlar ve 6 saat kalır koça bi ayda sadece 6 saat..
kimi iki üç yum. oluşur
tıbben bi sorunumuz yok

aynen katilyorum, bunu dilde soylemek kolay olub kalbede bu sekineti indirmek zordur, ben bunca zaman sakince bekliyordum halada bekliyorum sakin olmayibda ne yapacaz, ama artik yorulmus ve umitsiz bi halde (((

kimi iki üç yum. oluşur
tıbben bi sorunumuz yok

bende buna inanıyorum biliyo musun bi sorunum olduğunu hiç düşünmedim yani ilk başlarda acaba mı dedim işte insanın aklına geliyo gittim ve herşeyime baktırdım eşimde dediki sebebi takdir i ilahi o çok inanıyo buna olacak diyo şimdilik umutlu inşallah dediği gibi de olur bazen diyorum çocuğumuz olmazsa çok üzülür müsün yok diyo ben seni seviyorum diyo ama ben üzülüyorum onun adına ve kendi adıma herkes adına sanki tüm yük benim üstümde gibi kimsenin bana bişey dediği yok ama öyle hissediyorum

kızlar bence biz çocuk sahibi olucaz madem bi sorun yok eğer çocuk sahibi olamayaca olsaydık Allahım bize de bi sebep verirdi öyle değil mi sadece zamanı var diye bir olumlama yapalım ve bizim gibi çocuk sahibi olmak isteyenlerin Allah ım hayırlısıyla tez zamanda nassip etsin inşallah.. hiç yok mu yahu sebepsiz uzun süre bekleyip sonrada çocuğu olanlar yazsınlar da biraz içimiz rahatlasınnnnnnnn

Back
X