- Konu Sahibi enbisevdigim
ne olacak bu isin sonu yaaa....cikilmaz icinden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen..hsg bile cekildim. yok yok, hep bende bunu dusunurum ama dusunmekden de korkarim, yani en azindan hamile kala bildiyini bilmek de bir tesellidir de neyse rabbim versin sonuna kadar versin ama ))) cok sikiliyorum bu ay daha da canima tak etdi (((
bhayır yaş geçiyo benim en büyük sıkıntım o millet soruyo haklı olarak annem torun bekliyo eee eşimde kayınvalidemler herkes haber bekliyo ben kızmıyorum kimseye en doğal hakları ama Allah vermiyo işte her adet olduğumda oturup ağlıyorum acaba çok büyük mü konuştum birinin ahınımı aldım diye kendimi sorguluyorum Allah ım aratmasın ve dermansız dert vermesin kızlar ama şunu anladım ki bu iş beni biraz yoracak çok üzgünüm.. Ama bu ay diyorum sürekli Allahım hayırlısıyla ver ne olur..
ne olacak bu isin sonu yaaa....cikilmaz icinden
bi tek ben mi kalamıyorum yani
kendimi parcalicam artık..
çıkılmaz ki ne çıkılmaz hayatımı bile etkilemeye başladı çok fazla ortamlara girmek içimden gelmiyo 29 yaşındayım kızlar annem diyoki çocuksuz insanlarda var yıpratma kendini inanın konduramıyorum kendime diyorum içimden ben şimdi kısırmıyım yani sonra diyorum yok tabiki de değilsin olacak inşallah sen inan diyorum yeni ay stres yapma diyorum falan filan işte öyle..
slm bızımde sebepsız 3 yılı gectı... tup bebeğe kadar gecen aşamaları denedik olmadı. tup bebek yaptırdık yıne olmadı... hakkımızda hayırlısı olsun ama sebepsız dıye bır sey yok bence. bır sepep var kı herkes hamıle kalabılırken bızler kalamıyoruz...
canım kendimizi yırtsak da parçalasak da bu işte.. kaç aydır inanın içten güldüğümü hatırlamıyorum..
sen benimi anlatiyorsun kardes yaa ? ))))) aynen aynen...ama malesef artik bi seferki aya umutlu deyilim..
canım hamilelik takvimi var sende totem mi yaptın?
sen benimi anlatiyorsun kardes yaa ? ))))) aynen aynen...ama malesef artik bi seferki aya umutlu deyilim..
hevesten her ay yaparım adet olunca sılerım![]()
Allahım inşallah gerçeğini nasip etsin de bizlere de umut olsun kaç aydır deniyosun canım?
kaç aydır deniyosun canım?
al işte arkadaşın bir tane çocuğu olmuş demek ki hamile kalabiliyo ikincisi olmuyo ama işte kızlar belkide bu iş nasiple alakalı belki de diyorum hayırsız mı olcak acaba çocuğum ya da ne bileyim Allah sabrımızı sınıyodur bilemeyiz ki dimi yani illaki her sağlıklı olan insan hamile kalır mı? eskiden ben öyle zannederdim tmm sağlıklıysam olur değilsem de tedavi olurum yine olur diyodum ama sağlıklıyım olmuyo işte var bunda da bi hikmet ..
canim ben 9 aydir deniyorum ama 2senedir evliyim...dediyin gibi yas geciyor,. zaman geciyor. bilmemki..artik cocuk bile gormek istemyorum. hamile bile. kiskandigim icin deyil hasha, sadece bana acimi hatirlatdiklari icin ((((( ya hic olmazsa cocugum die ((( ya daha ciddi sorunum var ben bilmiyorsam, ama ne ? bi suru arasdirdim yazdiklari kisirlik hic bir sebebim yokki.. ((( hayr olsun artik Rabbimin takdiri en iyisidir
herşeyin bi zamanı var derdim..ALLAH en uygun zamanda ol der ve olur diye düşünürdüm..nitekim öyleymiş..dr dedi yum çatlar ve 6 saat kalır koça bi ayda sadece 6 saat..
her kadın birdeğil kimi ayda iki kere yum..
kimi iki üç yum. oluşur
tıbben bi sorunumuz yok
bence ol diyecek vede olacak
herşeyin bi zamanı var derdim..ALLAH en uygun zamanda ol der ve olur diye düşünürdüm..nitekim öyleymiş..dr dedi yum çatlar ve 6 saat kalır koça bi ayda sadece 6 saat..
her kadın birdeğil kimi ayda iki kere yum..
kimi iki üç yum. oluşur
tıbben bi sorunumuz yok
bence ol diyecek vede olacak