Hiçbir sosyal gruba katılamıyorum

BAYANUGUR35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
6
0
36
İzmir
Iyi ak$amlar arkada$lar, benim sorunum sosyalle$emiyor olmam. Hic arkada$im yok ayni bir ot gibi ya$iyorum evim i$im arasi mekik dokuyor pazarlarida ya evde yada yanliz bi ali$veri$merkezinde yada sinemada buluyorum kendimi ama hicbi sosyal gruba katilamiyorum ve kendimi cok yanliz hissediyorum artiksosyal gruplara katilmak ve dostlar edinmel istiyoum lutfen bana yardimci olun!

Ben telefondan giriyorum ve turkce karakterler yok arkada$im evet oturdughguum $egirde birkac akrabam var ama onlarda evli ve i$guc sahipleri hayat mucadelesi ya$iyyorlar ben bekarim bu sebepten onlari rahatsiz edemem

benim de arkadaşlarım evlenmeye nişanlanmaya başlayınca biz de görüşemez olduk.ben sanıyordum ki evlenme nişanlanma dahi olsa yine de görüşmeye devam edebilirim ama öyle olmuyormuş
sanırım bu sorunu herkes yaşıyor

Bir kursa başlasan¿ İngilizce ya da program kursu filan eminim ki oralarda birileriyle tanışırsın

Peki hiç iş arkadaşınız yok mu? Hani en azından onlarla vakit geçirir daha sonra onların arkadaşlarıyla da tanışırdınız falan...

aman ya düşündüğün şeye bak canım ben sosyalimde ne oluyor...her dost diye sarıldığım kişiler sırtımdan vuruyor özelliklede komşular ister istemez insan kendini geriye çekiyorsenin konuya gelince okadar takma ya kafana ama arkadaşların dediği gibi kurslara gidebilirsin?iş yerinde hiç mi arkadaşın yok?aslında bir kişi olsada yeter canın sıkıldığında derdini açabileceğin sohbet edebileceğin inşallah bulursun öyle birini....

İzmirde yaşıyorsunuz ne güzel, gelişmiş ve güzel bir şehir. Kurslara filan katılın.Bir spor salonuna yazılın böylelikle sosyal çevre edinmiş olursunuz. Bir de yeni tanıştığınız insanlara mutlaka gülümseyin, göz teması kurun ve onlar hakkında sohbet başlatıcı sorular yöneltin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…