Hiçbir Tecrübem Yok...

Paul Stanley

CatMan
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
926
709
33
29
Merhaba Sevgili Hanımlar,
Arkadaşım erkek arkadaşı vasıtasıyla bana birini tanıştıracak.Bu Salı arkadaşım,sevgilisi,ben ve bana tanıştıracakları çocuk bir yerde buluşup oturacağız.Daha önce kimseyle çıkmadım ya da böyle bir tanışma faslı yaşamadım.Bu yüzden çok telaşlıyım...Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım inanın bilmiyorum...Utangacım ve utanınca yanaklarım kıpkırmızı olur bu da beni çok rahatsız eder...Ne olur yardım efin bana fikirlerinizi bekliyorum,şimdiden teşekkürler....

Ne amaçla tanıştırıldığınızı unutup kendiniz gibi davranın. Ben de ilk sevgilimle öyle tanışmıştım 5 sene geçti hala her saniyesi aklımda. Günün sonunda artık karnım ağrıyordu gülmekten. Bütün eşyalarımı da arabasında unutmuşum heyecandan mı şaşkınlıktan mı artık. Bir ton yol gelmişti geri :) Doğru kişiyse ilerde özleyeceğiniz bir gün olacak, tadını çıkarın.

Hepimiz anamızdan tecrübeyle doğmadık tatlım, bende cok utangacım ama biriyle ilk kez tanışacağım Zaman hic heyecanlanmam. Tanımadığım biri icin neden heyacanlanır insan diye saçma bile geliyor hatta. Sende öyle düsün, elin adamı, seni bilmiyor ilk kez görecek. Sadece kendin ol, olduğun gibi tanıt

Kendini kasma,dogal davran,tebessüm et ve akisina birak.belli bi süre sonra rahatlarsin.baktin begenmedin cok fazla oyalanma ben 1 saatten fazla kalamiycam kusura bakma de zamanin dolunca kibarca Kalk git.bol sanslar canim

Doğal davran.
Normal giyin.
Ekstra hiç birşey yapma.
Sen sonuçta bi mal değilsin, kurbanlık koyun değilsin, seni girdiğinde pakete göre değil sen olduğun için istesin veya istemesin.
Kızardığında umursamaz davran.
O an için konuşma.
Zaten hemen sevgili olsak muhabbeti geçeceğini sanmam.
Ben şundan hoslanırım, su aktiviteye ilgilenirim.
Burda okurum falan olur.
Sonra zaten çocuk eğer ılımlıysa hoş sohbet geçer.
Şaka bile dönebilir arada.
Ama kesinlikle senin üstünden yap8lan bi şakaya gülücük atma.
Dahasına gerek yok :)
Hayırlısı olsun :)

İşinize karışmak gibi olmasın.. Ama Salı yeni başlangıçlar için uygun gün değildir genelde mars günü olduğu için, en güzel başlangıçlar pazartesi, (ay) perşembe,(jüpiter) cuma dır(venüs)

Dogal davranın yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…