• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlar yardım😔

Ölü balik taktigi uygula :bicak: hicbirsey görmedin, hicbirsey duymadin, hicbirsey bilmiyorsun. Nisanliniz bosuna uzaktan tutmuyordur. Her gün evinize gelip gitmek ne demek. Benim kayinvalide 5 dakika yürüme mesafesinde oturuyor her gün bize gelmez yani 🤷‍♀️

Yapabılır mısınız bilmem ama , zaten kadın sadece teyzenize söyleyebilmiş. Oğluna söyleyemiyor anladığım kadarıyla.

Şimdi siz arayıp bunu söylerseniz kendisinin ekmeğine yağ sürmüş olursunuz. Hatta nişanıza da söylemeyin
Öylesine lafı söyledıgıyle kalsın
İçi içini yesin .

Çünkü siz her şeyi en başta söylemişsiniz o yuzden hiçbişi olmamış gibi davranın. Zaten teyzenizin size söyleyeceğini biliyordu:KK66:
zaten ben arayıp konuşma taraftarı değildim ama bilemedim yine de ne yapacağımı o yüzden sizlere danışayım istedim

Teyzeyle olan konuşmayı unutun, aynen devam edin.
Bazı şeyleri duymamış gibi davranmak gerekiyor bu süreçlerde.
Genelde de böyle olur, oğluna laf söylemeye çekinen gelini sıkıştırır.
Şimdi tepki verirseniz sizle yüz göz olur her şeyi sizin üzerinizden halletmeye çalışır.
Nişanlınıza bile söylemeyin. Teyzenize de bir daha "tamam" demeyin, ona da karışmamasını sessiz kalmasını tembihleyin, o da ben de "jearre'den çekiniyorum vallahi, söyleyemem ona" desin.

Anladım. Peki sen ne düşünüyorsun gerçekten nişanlın aradaki dengeyi sağlayabiliyor mu? Hani bazıları herşeye son dakika tamam aşkım canım der son dakika ya şöyle yapsak der çevirmeye çalışır vs.
Bende çok şüpheciyim kusura bakma o_O
sağlayabiliyor bence son dakika kala fikrini değiştirebilecek biri değil ya, ama ben de ya kanına girerlerse ya fikrini değiştirirse diye düşünmüyor değilim bu beni ürkütüyor açıkçası

u durumda ne yapmalıyım arayıp neden teyzemle bu şekilde konuştuğunun hesabını sormalı mıyım yoksa hiç peşine düşmesem mi bu mevzunun teyzem de sen karışma sen kötü olursun bırak nerde tutuyorlarsa tutsunlar evi dedi içimden arayıp hesap sormak geliyor ama nişanlımın arada kalmasını istemiyorum. ne yapmalıyım?
Teyzenle hiç konuşmamışsın, bunlardan haberin yokmuş gibi davran

bugün yine bir dertle karşınızdayız sevgili kk üyeleri, direkt konuya giriyorum ve siz sevgili hanımlardan tecrübeleriniz doğrultusunda akıl istiyorum.

ben nişanlıyım eylülde nikahımız var. henüz ev tutmuş değiliz ve nerede oturacağımızı da az çok kafamızda belirledik. bu kafamızda belirlemiş olduğumuz yerleri de büyüklerimize ilettik ve onlar da oturmak istediğmiz yerler konusunda bize saygı duyduklarını ve karışmadıklarını söylediler. biz de bu arada nikah tarihi de yaklaştığı için yavaştan mobilya falan bakmaya başladık nişanlım ben çalıştığım için boş zamanlarında kendisi gidip bakıyor geziyor fotoğraf çekip atıyor bana henüz birlikte gitmeye vakit bulamadık çünkü. çektiği beğendiği mobilyaları ailesine de gösteriyor haliyle fikir almak açısından. bugün teyzemle konuştuğumda bana nişanlımın annesinin bu durumdan rahatsız olduğunu belirtip ayrıca da onların evinin yakınında bi yerlerde ev tutmamızı istediğini söylemiş, eğer onlardan uzakta bi yerde oturursak her gün gelip gidemezmiş. teyzem de önceden her şeye saygı duyduğunu söylüyordun niye şimdi böyle söylüyorsun diye sorduğunda da ben saygı falan duymuyorm oğlumun benim yanımda bi yerde oturmasını istiyorum demiş. mobilya mevzusunda da bizim mobilyaları beğenip nişanlımında gidip bakması çok zoruna gitmiş sanırım mobilyaları ona seçtireceğimizi falan düşünüyordu. nişanlımın yanında bunları konuşamıyor çünkü nişanlım annesini benim hakkımda konuşturmuyor ve teyzeme de aman oğlum duymasın biz bunları ikimiz birlikte oturup konuşalım demiş. ben nişanlıma ailenin yakınında bi yerde oturmam demiştim çok öncesinde ve o da kabul etmişti bunu, bu arada nişanlımın annesiyle bi sorunum olmadı şimdiye kadar fakat yüzüme gülüp arkamdan böyle sanki oğlunu ben dolduruyormuşum gibi konuşması beni üzdü açıkçası ve bunları duyunca ona karşı eskisi gibi samimi davranabileceğimi sanmıyorum ama yüzüne gülüp de arkasından atıp tutmak istemiyorum.

bu durumda ne yapmalıyım arayıp neden teyzemle bu şekilde konuştuğunun hesabını sormalı mıyım yoksa hiç peşine düşmesem mi bu mevzunun teyzem de sen karışma sen kötü olursun bırak nerde tutuyorlarsa tutsunlar evi dedi içimden arayıp hesap sormak geliyor ama nişanlımın arada kalmasını istemiyorum. ne yapmalıyım?
kadın zaten sen duy diye söylemiş. seni kavga minderine çekmeye calisiyor. oyuna gelme. konu acarsa geçiştir. yüzüne gul, kibar ve mesafeli ol ama bildigini yap. sakin yakin yerde de oturma.

Teyzeyle olan konuşmayı unutun, aynen devam edin.
Bazı şeyleri duymamış gibi davranmak gerekiyor bu süreçlerde.
Genelde de böyle olur, oğluna laf söylemeye çekinen gelini sıkıştırır.
Şimdi tepki verirseniz sizle yüz göz olur her şeyi sizin üzerinizden halletmeye çalışır.
Nişanlınıza bile söylemeyin. Teyzenize de bir daha "tamam" demeyin, ona da karışmamasını sessiz kalmasını tembihleyin, o da ben de "jearre'den çekiniyorum vallahi, söyleyemem ona" desin.
ben de olsam teyzeme genel bir seyler söylerdim. ya tabi evlenince oglunu görmek ister, herkesin alışma zamanı, iliskiler oturur derdim. yüzeysel ama anlayisli konuşurdum. teyzeme konuşturmazdım pek. eltinizle asla konuşmayın bu meseleleri, aman diyim.

esya meselesinde de anneniz teyzenizle beraber beğenip mi nisanliniza söylüyorsunuz? bence kendi ailenizi de onları da karistirmayin. iki kisi halledin.

bugün yine bir dertle karşınızdayız sevgili kk üyeleri, direkt konuya giriyorum ve siz sevgili hanımlardan tecrübeleriniz doğrultusunda akıl istiyorum.

ben nişanlıyım eylülde nikahımız var. henüz ev tutmuş değiliz ve nerede oturacağımızı da az çok kafamızda belirledik. bu kafamızda belirlemiş olduğumuz yerleri de büyüklerimize ilettik ve onlar da oturmak istediğmiz yerler konusunda bize saygı duyduklarını ve karışmadıklarını söylediler. biz de bu arada nikah tarihi de yaklaştığı için yavaştan mobilya falan bakmaya başladık nişanlım ben çalıştığım için boş zamanlarında kendisi gidip bakıyor geziyor fotoğraf çekip atıyor bana henüz birlikte gitmeye vakit bulamadık çünkü. çektiği beğendiği mobilyaları ailesine de gösteriyor haliyle fikir almak açısından. bugün teyzemle konuştuğumda bana nişanlımın annesinin bu durumdan rahatsız olduğunu belirtip ayrıca da onların evinin yakınında bi yerlerde ev tutmamızı istediğini söylemiş, eğer onlardan uzakta bi yerde oturursak her gün gelip gidemezmiş. teyzem de önceden her şeye saygı duyduğunu söylüyordun niye şimdi böyle söylüyorsun diye sorduğunda da ben saygı falan duymuyorm oğlumun benim yanımda bi yerde oturmasını istiyorum demiş. mobilya mevzusunda da bizim mobilyaları beğenip nişanlımında gidip bakması çok zoruna gitmiş sanırım mobilyaları ona seçtireceğimizi falan düşünüyordu. nişanlımın yanında bunları konuşamıyor çünkü nişanlım annesini benim hakkımda konuşturmuyor ve teyzeme de aman oğlum duymasın biz bunları ikimiz birlikte oturup konuşalım demiş. ben nişanlıma ailenin yakınında bi yerde oturmam demiştim çok öncesinde ve o da kabul etmişti bunu, bu arada nişanlımın annesiyle bi sorunum olmadı şimdiye kadar fakat yüzüme gülüp arkamdan böyle sanki oğlunu ben dolduruyormuşum gibi konuşması beni üzdü açıkçası ve bunları duyunca ona karşı eskisi gibi samimi davranabileceğimi sanmıyorum ama yüzüne gülüp de arkasından atıp tutmak istemiyorum.

bu durumda ne yapmalıyım arayıp neden teyzemle bu şekilde konuştuğunun hesabını sormalı mıyım yoksa hiç peşine düşmesem mi bu mevzunun teyzem de sen karışma sen kötü olursun bırak nerde tutuyorlarsa tutsunlar evi dedi içimden arayıp hesap sormak geliyor ama nişanlımın arada kalmasını istemiyorum. ne yapmalıyım?
teyzen nişanlına anlatsın bence. sonra sen kötü olursun

Bu kv lerdeki oğluma yakın oturayım hatta birlikte oturayım heveslerini cidden anlamıyorum.Nedir yani bu?Benim oğlum benim oğlum!Bi rahat bırakın insanları.Zaten rahat bıraksanız uzakta da olda gelip giderler.Oğlum olacak ama şimdiden diyorum isterse dünyanın öbür ucunda yaşasın,yeter ki mutlu olsun.Ben kocişimle gezeyim tozayım😂

Hiç muhattap olmayın.Duymazlıktan gelin ama samimi asla olmayın.Aranızdaki mesafeyi de arttırın ve nişanlınızı iyi takip edin.Eğer annesiyle aynı fikirde olmaya başlarsa ilerde çok başınız ağrır.Çünkü kv bence çok tehlikeli.İkili oynuyor.

sağlayabiliyor bence son dakika kala fikrini değiştirebilecek biri değil ya, ama ben de ya kanına girerlerse ya fikrini değiştirirse diye düşünmüyor değilim bu beni ürkütüyor açıkçası
Evet bundan kesinlikle emin olmalısın yoksa evliliğin zehir olur. Çok çok benzerini yaşadım bu yüzden kimsenin yaşamasını istemem. Valla bazıları oscarlık rol yapıyor evlenince her şey ortaya çıkıyor sonra boşanıcam diye uğraş dur.

Teyze mikser

Back
X