hicbir yalan gizli kalmaz mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
hicbir yalan gizli kalmaz, birgun mutlaka ortaya cikar derler
sizce dogru mu?
hayatınızdan ornekler var mi?

yoo walla çıkar diyorlar ama çıkmayabiliyorda.. mesela benim erkek arakdaşım ilk sevdiğim kendinin oldugunu sanıyor ama külliyen yalan !!! tatlicadiarzu

yoo walla çıkar diyorlar ama çıkmayabiliyorda.. mesela benim erkek arakdaşım ilk sevdiğim kendinin oldugunu sanıyor ama külliyen yalan !!! tatlicadiarzu

ama hayat devam ediyor, bunu ogrenebilir de birgun

çıkar tabikide bence en başta rabbimiz biliyor ya hiçbirşey gizli degildir........
bılıyorum sen kul anlamında söyledın galıba ama benım içimden böyle yazmak geldi kızmayın........

çıkar tabikide bence en başta rabbimiz biliyor ya hiçbirşey gizli degildir........
bılıyorum sen kul anlamında söyledın galıba ama benım içimden böyle yazmak geldi kızmayın........

yok kardes niye kızalım :) askolsun
kul anlamında soylemistim tabiki zaten Allahin biliyor

Bence her gerçek bir gün mutlaka ortaya çıkar ve o zamanda karşındakini kandırmaya çalışırken sen küçülürsün insanların gözünde a.s o yüzden yalan söylemem ee ne demişler yalancının mumu yatsıya kadar yanar a.s güneş balçıkla sıvanmaz vb. a.s.

Ben her yalanın elbet bir gün ortaya çıkacağına inanıyorum o yüzden bir şeyelri yaparken iki kere düşünür yalan söylemek yerine olacaklara katlanır doğruyu söylerim ... Benim başıma gelmedi ama eşim ne yazık ki iyi bir yalancı değil ve onunkiler ortaya çıkıyor ...

birçok yalan ortaya çıkabilir hemde hiçbeklemediğin bir anda ya senin boşbulunup bişey söylemenle yada hayatın getirdikleri ile. tabiki ortaya çıkmayanlarda olacaktır ama sonuda yani yaşamın sonunda eninde sonunda hepsi ortaya dökülecek...

Ben nişanlıma herşeyimi anlatırım.Onun için de bazen sakladığım ya da işte beyaz yalanlarımı da söyledim zannedip e hani şöyle olmuştu ya diye anlatıp lafımın ortasında da yakalandığımı anlarım.Ama öyle büyük bi olayımız olmadı.Küçük şeyler yani:mymeka:

ben mutlaka bir gün ortaya çıkacağını savunanlardanım...ve sen bazı konularda yalan söylüyorsan karşındakide sana söylüyordur bu böyle bence...

işim gereği malesef yalan söylemek durumunda kaldığım anlar oluyor!hoşlanmıyorum bundan ama her iş kolunda vardır diye düşünüp kendimi biraz rahatlatıyorum..
ortaya çıkıp kızardığım bir şey olmadı çük şükür..demekki ekip olarak hepimiz üçkağıtcıyız
:smiley-cool:

ben her yalanın birgün ortaya çıkacağına inanmıyorum...gerçi bu yalana bağlı da olabilir..hayatımda bu tip örnekler yaşamadım..işim gereği ufak yalanlar söylemek zorunda kalıyorum (mesela varsa yok diyebiliyorum)....bende herkes gibi yalana karşıyım çünkü yalan söyleyen insanın kendi iç hesaplaşması önemli olan ,yalanın ortaya çıkması değil kısaca o yalanla yaşayabilinirmi diye düşünmeli....

ben yalan söylemenin büyük bir ağırlık olduğunu düşünenlerdenim. Şahsen yaptığım şeylerin arkasında olduğumdan ve eğer hata yaptıysam da, her insanın hata yapabileceğine inandığımdan ve hatamı kabul edebilecek olgunluğa ulaşmış olduğumdan ve de bana yalan söylenmesinden nefret ettiğimden-bir de artık ustalaştım sanırım yalanları anlamakta- yalanların er geç ortaya çıkacağına inanırım ve normal hayatımda olmuyor ama iş hayatımda insanların yalanlarına beni ortak etmesi-emri vaki şeklinde- beni aşırı şekilde geriyor, burnundan getiriyorum :oklava:o kişilerin, çünkü sürekli rahatsız hissediyorum, ne gerek var ki diye düşünüyorum, insan özür diler, bir hata yaptığını söyler, olay biter, karşındaki insana karşı böyle bir yola başvurmak alçakça geliyor bana:utangac:

yilandan Korkmam Yalandan Korktuğum Kadar.................................

herkes yalan söyleye bilir bence ama bunu ustalıkla yapa bilmek var asla yana söyleyemem söylemeye calıstığım andada elime yüzüme bulastırırım birde senin doğruyu bildiğini bildikleri halde yüzüne baka baka yalan söyleyenler onlardan cok korkarım

birden fazla kisi biliyorsa cikabilir ortaya.. ama bir tek sen biliyorsan cikmaz sen kendini ele vermedikce

mutlaka yalanlar ortaya çıkıyor
gizli kalmaz hiçbirşey bence :1closedeyes:​

cıkar hatta gun gelır dılınız soyleyıverır:)

Back
X