Hiçbir yere ait degilim

Darknesslady2109

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2018
142
73
13
38
Ne telimle duvagimla çıktığım ev ne kira vermeyelim rahat olalım diye kv nin yüzünü hergun görmek zorunda kaldığım sığıntı gibi hissettiğim bu ev
Artık kimseye güvenim kalmadı annem hep abimi daha çok sevdi abim bipolar olduktan sonra annem ve benim tarafımdan daha çok gozetildi ve hep imtiyaz sahibi oldu evlendi ev alması için toplu para verildi annemin 1 maaş kartı çalışmıyor terapi görüyor diye onda
Annemin evi çok eski müteahhit arıyoruz yıkılıp yeniden yapilma ihtimali var olurda 2 ev olursa 1 inde annem oturacak oburkunu satıp biz boluscez abimle
1 yıldır issizim kenardaki para suyunu çekmek üzere h.sonu promosyon tadım vs gidiyorum eşim gayet rahat işsizlik maaşı bitmesine 3 ay kaldı adamın iş baktığı yok
Kendi hapishanemde tıkanıp kalmış gibiyim annem eşim abim hepsini seviyorum düşünüyorum ve onlar için en iyisi olsun istiyorum
Haaa bana gelince ankesiyete hastasıyım depresan ile rahatlamaya çalışıyorum dişlerim sikmaktan kuretaj tedavisi olacak
Soylesenize bana herşey güzel olurmu insan hayatında birdenbire değişimi biseyler gelecek kaygısı insanı delirtirmi insan nasıl güçlü kalabilir ben gittikçe sikisiyorum daraliyorum

Iki kardeş ikiniz de hastaymışsınız? Abinin özelliği ne? Uyuz oluyorum evlat ayrımına.

Öteki mevzuya gelecek olursak maddiyat senin düşünmen gereken bir konu değil. Işsizlik maaşını sonuna kadar almak için iş aramayan kocanın sorunu. Evi geçindirmek de onun sorunu. O kendine bu kadar sıkıntı yapmazken sen neden yapıyorsun? Sana kayinvalide sıkıntısı yaşatan bir eşe bu kadar fedakarlık çok fazla. Ben de bazı şeylere kafamı çok fazla takıyordum ama baktım ki eşim de tik yok, banane kendi düşünsün diye bıraktım. Inan kafam o kadar rahat ki anlatamam sana.

Ne telimle duvagimla çıktığım ev ne kira vermeyelim rahat olalım diye kv nin yüzünü hergun görmek zorunda kaldığım sığıntı gibi hissettiğim bu ev
Artık kimseye güvenim kalmadı annem hep abimi daha çok sevdi abim bipolar olduktan sonra annem ve benim tarafımdan daha çok gozetildi ve hep imtiyaz sahibi oldu evlendi ev alması için toplu para verildi annemin 1 maaş kartı çalışmıyor terapi görüyor diye onda
Annemin evi çok eski müteahhit arıyoruz yıkılıp yeniden yapilma ihtimali var olurda 2 ev olursa 1 inde annem oturacak oburkunu satıp biz boluscez abimle
1 yıldır issizim kenardaki para suyunu çekmek üzere h.sonu promosyon tadım vs gidiyorum eşim gayet rahat işsizlik maaşı bitmesine 3 ay kaldı adamın iş baktığı yok
Kendi hapishanemde tıkanıp kalmış gibiyim annem eşim abim hepsini seviyorum düşünüyorum ve onlar için en iyisi olsun istiyorum
Haaa bana gelince ankesiyete hastasıyım depresan ile rahatlamaya çalışıyorum dişlerim sikmaktan kuretaj tedavisi olacak
Soylesenize bana herşey güzel olurmu insan hayatında birdenbire değişimi biseyler gelecek kaygısı insanı delirtirmi insan nasıl güçlü kalabilir ben gittikçe sikisiyorum daraliyorum

Birden bire olmasa da bir zaman sonra değişir. Zor bir hayatınız var. Eşiniz böyle işsiz işsiz takılıyor madem eğer daireden ya da arsadan para gelirse vermeyin eline bari. Kendinize küçük de olsa 1+1 bir gayri menkul almaya çalışın. Bu erkekler ne yapıyor işsizlik maaşıyla bir yerde gidip günlük 50 tl de üstüne alsa olmaz mı ? İlla maaşın bitmesi mi gerekli? Allah böylelerinin eline düşürmesin...

O evde olduğunuz surece esiniz is bulmaz,
Kira derdi yok, bi karın doyurma değil mi?onu da anası yapıyordr.
İs bulamıyorsunuz sanırım.
Toplu para gelırse,esinize koklatmayın derim.
Bipolar ciddi bi rahatsızlık.Sanırım anneniz ondan abinizi kayırıyor.Ama ben olsam maaşı 1 ay ben 1 ay abim alsın,
Benim de durumum yok derim.
O evlatsa sizde evlatsınız.
Belki farkına varır anneniz yaptığı hatanın.

Ben hepsini çok seviyorum abim maaşı bir kaç ay paylaştı ama eşiyle sorun yasamasin boynu bukulmesin erkektir diye istemedim
Annem maddi yönden destek çıkmaya çalışıyor zaten yemek alışveriş vs vs
Eşim e kızıyorum n kadar sevsemde evin ortak paylaşımı olsamda kalksın biseyler yapsın istiyorum

Öncelikle şifa diliyorum hem abinize hem de size.

Size tavsiyem iki daire olacaksa birini satıp parasını yemeyin. Kiraya verirsiniz. Geliri düzenli olur. Bir ay sen bir ay abin alır. Ha illa satacaksaniz da o adama yedirmeyin. Yerine koyamazsiniz.

Parayı bana ver iş kurayim vs der batırır. Sorumsuz ve üşengeç anladığım. Söyleme gerekirse altın hesabı olarak bir köşede beklet. Ben annemlerin takılarını bile verdim,5 yıl çalıştım tüm birikimimi aldı vereceğim diye. Sonuç şimdi ortada kendi adına bile bir şey yok, alamayacagim verdiğim onca parayı, altını da cüzi bir miktar alacağım belki bilemiyorum. Sorumsuz görünüyor, o yüzden bu yorumlarım. Normal bir eş olsa tabiki destek olursun. Eşya şu bu için de çar çur etme. Devamında böyle olursa belki ayrılmak isteyeceksin, paraya ihtiyacın olacak.

Eşin alışmış sanırım ailenin desteğine. Alıştırma lütfen... Çabalar olmaz anlarım ama bu şekilde kaç gün anneniz günü kurtaracak ki...

Normalde böyle biri değil 5 sene çalıştı orda çok haksızlık yaşadı hadi bu psikolojisini bozdu diyelim ama 8 ay oldu ben guvenimi yitirmeye uzaklaşmaya başladım

Back
X