- 17 Ağustos 2025
- 59
- 3
- 1
- 19
- Konu Sahibi banalazimyasamalani
-
Sağ ol abla da o 30 yaşımı bulmasın sdhjdsjas mümkünse bugün ya da yarınHer nasip vaktine esirdir. Nasibin karşına çıktığında ağzın dilin bağlanır derler. Ya çekilecek çilene aşık olursun ya da güzel günlerine. İnşş güzel günler görürsün
Bilemezsin bu kadar meraklı olma evlenen ne yapmış ta sen bu kadar istiyorsunO onların bahtsızlığı ne diyeyim
geziyorlar tozuyorlar asıl hayat evleninceBilemezsin bu kadar meraklı olma evlenen ne yapmış ta sen bu kadar istiyorsun
Sen öyle san öyle bir denk gelir ki dışarı Adım atamazsın bekarlık ne güzelmiş dersingeziyorlar tozuyorlar asıl hayat evlenince
Eşimle 20 yaşında tanıştım 21 yaşında evlendim nasip işi bunlarDaha önce sevgilim olmadı,flörtten öteye gitmedi.Ne ara tanışacağım evleneceğim anne olacağım.20 yaşındayım şu an kısmetim de açık değil gibi nasıl çıkar nerelerde bulabilirim ? Bugün değilse ne zaman ahahahah
Eee bekarkende geziliyor. Bekarlar evde zincire vurulmus oturmuyor. Okulunu oku, yaz tatillerinde seyahatlere cik, ise gir, farkli kulturler gor, insanlar tani. Evlilik mi yani hayatinin amaci?geziyorlar tozuyorlar asıl hayat evlenince
Birine sevdirmek diye düşünmektense hayatı paylaşmak gibi düşünebilirsiniz belli ki bu konuda baktığınız nokta aslında sizi korkutan şey hani denir ya önce sen kendini seveceksin diye gerçekten bu böyleEvet kariyer iş kısmı benim için daha basit ama birine kendimi sevdirmek daha zor bir şey
Darısı başıma abla kaç kere dua edeyim bunun içinEşimle 20 yaşında tanıştım 21 yaşında evlendim nasip işi bunlar
seviyorum zaten ama sevdiremiyorum asjdasjdjasBirine sevdirmek diye düşünmektense hayatı paylaşmak gibi düşünebilirsiniz belli ki bu konuda baktığınız nokta aslında sizi korkutan şey hani denir ya önce sen kendini seveceksin diye gerçekten bu böyle
Yine de sarmaz eşle gezmeyi tercih ediyorum.Eee bekarkende geziliyor. Bekarlar evde zincire vurulmus oturmuyor. Okulunu oku, yaz tatillerinde seyahatlere cik, ise gir, farkli kulturler gor, insanlar tani. Evlilik mi yani hayatinin amaci?
Olsun ben ona razıyım gerçi şu an çok rahatım ama bi eş fena olmazdıMerhaba evet arkadaşların yaptığı yoruma katılıyorum.
Acele etme.
Hayatın tadını ve keyfini çıkar.
çünkü her şey bekarken daha iyi rahat güzel.
Evlilik ten sonra bir bir teker teker sorumluluklar mevcut.
Bence çok fazla düşünme düşündükçe de olmuyor kardeşimde bir an önce istiyor ama karşısına biri çıkmadı çok taktı o daDarısı başıma abla kaç kere dua edeyim bunun için
AnladımOlsun ben ona razıyım gerçi şu an çok rahatım ama bi eş fena olmazdı
Düşünmedikçe de olmuyor,keşke ben de bi oğluş beklesemBence çok fazla düşünme düşündükçe de olmuyor kardeşimde bir an önce istiyor ama karşısına biri çıkmadı çok taktı o da
Abla sonrası ne olacak sonrası hadi bugün tamam ama 25 ten sonra napçamYuhh bu yaşa gelmişsin kocasız durulmaz ,elini çabuk tut, çarşı pazar koca ara, hayret yani nasıl bu yaşa kadar evde kaldın
Allah gönlüne versin kaç yaşındasın şuanDüşünmedikçe de olmuyor,keşke ben de bi oğluş beklesem
Yok ya onlar kötü örnekler,iyi örnekler de varSen öyle san öyle bir denk gelir ki dışarı Adım atamazsın bekarlık ne güzelmiş dersin
Allah gönlüne versin kaç yaşınd2
2 ay önce 20 oldum hadi şu an gencim de ömür geçiyor,hayat beni görmüyor sanırımAllah gönlüne versin kaç yaşındasın şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?