- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi Engineeristanbul
-
Çocuğu olan birine yürür müsünüz siz?Evli zannedip soguk davranmasi sanki yanlis birsey yapiyormusum gibi davranmasi biraz zoruma gitti.Sonucta tanimadan oyle teshis koyup soguk davrandi.
Sizin yorumlarınıza ihtiyacım var.Olay soyle; Ben uc yasinda cocugu olan esinden ayrilmis bir bayanim.Bir isyerine belli bir is icin gitmem gerekiyordu.Sabah gitmem gerekiyordu ve cocugu normalde annem krese birakiyordu ama o ay annem hasta oldugu icin birakamadi.Ben yanimda o is yerine goturuyorum ve isim birine krese geciyorum ordan da kendi is yerime..Dort hafta boyunca bu is yerine gittim.Ilk gidisimden beri ortak is yaptigimiz yani direkt muhatap oldugum kisiye karsi acaip biseyler hissettim.Ilk gordugumden beri ama.O beni cocuk oldugu icin evli zannetti yani ben oyle dusunuyorum.Hic yuz vermedi sadece kibarca is icin muhatap oldu.Zaten ben de gayet mesafeli davrandim hicbirsey belli etmedim.Ben anlam veremedim basta ilk iki gidisim boyle devam etti.Ben cok üzüldüm zaten onu daha fazla rahatsiz etmek istemedigim icin bir an önce isimi bitirip o kisiyle muhatapligim bitsin istiyordum.Ayrica önyargili davrandigi icin ondan sogudum bile diyebilirim.Sonra ucuncu gidisimizde yine cocugum vardi yanimda bu arada.Bu sefer ben yine her zamanki gibi normal davrandim.Hatta onceki haftalarda bana soguk davranmasina ragmen gulumseyerek gunaydin dedim.Icimden hani bozuluyorum beni ahlaksiz biri zannettigi icin ama kafaya takmiyorum.Asla oyle biri degilim.
Ne olduysa benim gulumsememle oldu heralde.Hoslandigim sahis bana kisisel sorular sormaya basladi.O soguk adam gitti yerine bir melek geldi sanki.Asiri ilgilendi.Tekrar goruselim dedi ki işimiz bitecek niye goruselim.Ayrilirken manali gulumsedi bakismalar vs oldu.Bir de bunlar olurken is yaparken yani yanimizda baska bayan da oluyordu surekli.Rahat bir konusma ortam yoktu yani. Icimden şok geçiriyorum ben tabi.Çünkü hiç beklemiyorum ondan karsiliksiz diye dusunuyorum.Ya da evli zannettigi icin dogal olarak uzak duruyor diyorum.Gerci evli oldugumu sanip uzak durmasi da ayri hosuma gitti.Neyse son gidisimde ben biraz soguk davrandim.Niye bilmiyorum ama artik gorusemicez diye asiri moralim bozuldu ve o son gorusmeden sonra adimi soyadimi bilmesine ragmen bir sekilde bana ulasir diye bekledim.Numaram var cunku onun is yerinde.Ben adim atmak istemiyorum cunku bu yaşıma kadar hic ilk adimi atmadim.Ben soguk davraninca o da benimle hic ilgilenmedi nerdeyse.Sadece isimizi yaptik.Isimiz bitince ben tam odadan cikacaktim ki ne goreyim.Yanimizda birlikte calistigimiz bayanla bakisiyorlardi baya bir.Beni hic gormuyordu bile.Ben bir soru sordum ama sormaz olsaydim.Dunyam basima yikildi.O bayanla demek ki iliskisi vardi ve beni yedek mi yapmaya calismisti.Ya da benden umudu kesti Ben soguk davraninca.Neyse bana yine soguk cvp verdi.Karsilikli konustuk ayakta 3 dk. kadar. O bayan disari cikti biz konusurken.Ama benim moralim sifir.Hemen konusup kacmak derdindeyim.Cok pismanim arkami dönup o soruyu sordugum icin.Konusurken iki elime de bakti dikkatlice parmaklarimda yüzük aradi.Bulamayinca da gulumsedi keyfi yerine geldi ve bana goz kirpti konusmasina devam ederken.Ben anlam vermeye calisiyorum bir yandan bir yandan olayin sokundayim.Bir yandan aşık oldugum adam bana gulumsedi diye havalardayim.Cok karisik duygulardayim yani.Sözu kısa kesip ciktim.Size sorum şu.Sizce beni yedege mi atmaya calisti yoksa son gidisimde ben soguk yapinca evli oldugumu sanip diger kizla mi ilgilendi.Yoksa bak sen bana yuz vermiyorsun yuz veren var demek mi istedi.Kafam cok karisik.Yorumlarinizi bekliyorum ona gore yoluma bakicam.Cunku bu sahistan asiri etkilendim ve belki sonu iyi olucak birseyi hic etmek istemiyorum.
ablacım 13 yaşında mısın yaa? ortada fol yok yumurta yok kendiniz yazıp kendiniz oynamışsınız bence. nerde sizi ahlaksız sandı nerde gülümsediniz diye hemen samimi olur? yazdığınızı bi okuyun bence kendiniz.
Ben çok duygusal bir insanim.Esimden baska erkeklerle de hic isim olmadi bu yaşıma kadar.Bosandigimdan beri de kadin erkek iliskilerinde tecrubeli degilim cok şükür.Gayet saf duygularla bu kisiden hoşlandigimi anlatmaya calistim.Size nasil yansidi bilmiyorum.
Eksik yazdigim yerler olabilir ilk gidisimde yanimda cocuk yoktu ilgiliydi sonraki gidisimden yanimda cocugu gorur gormez soguk davrandi sırayla oluyor bu olaylar.En son yuzugumun olmadigini farkedince de ilgili davrandi.Kafasi karisti benim evli olup olanadigimi anlamadigi icin.
Bence bunu yapmayın.Ben çok duygusal bir insanim.Esimden baska erkeklerle de hic isim olmadi bu yaşıma kadar.Bosandigimdan beri de kadin erkek iliskilerinde tecrubeli degilim cok şükür.Gayet saf duygularla bu kisiden hoşlandigimi anlatmaya calistim.Size nasil yansidi bilmiyorum.
Eksik yazdigim yerler olabilir ilk gidisimde yanimda cocuk yoktu ilgiliydi sonraki gidisimden yanimda cocugu gorur gormez soguk davrandi sırayla oluyor bu olaylar.En son yuzugumun olmadigini farkedince de ilgili davrandi.Kafasi karisti benim evli olup olanadigimi anlamadigi icin.
Çocuğu olan birine yürür müsünüz siz?
Ben olsam "onurlu adam" diye düşünüp daha çok saygı duyardım karşımdakine. Düşünce şekliniz çok çok garip.
Evli zannedip soğuk davranması zoruma gitti dediniz. Karar verin bence...Yok yanlis anlasildim galiba hatta yazmistim konuda benim de cok hosuma gitti diye.Ayni sizin dusundugunuz gibi aslinda bitun bu tutarsiz davranislarina ragmen daha cok hoslanmaya basladim.Yanlis idare ettiysem kusura bakmayin
Nokta atışı yorumablacım 13 yaşında mısın yaa? ortada fol yok yumurta yok kendiniz yazıp kendiniz oynamışsınız bence. nerde sizi ahlaksız sandı nerde gülümsediniz diye hemen samimi olur? yazdığınızı bi okuyun bence kendiniz.
Zaten bu dediginizden eminim.Cok kurdum kafamda bu da cok hoslandigim icin oldu.Normalde bu kadar yogun hissetmesem bu kadar kurmuyorum.Benim bu kadar yani onu dusundugum kadar o beni onemsemiyor bunun farkindayim.Bence bunu yapmayın.
Kafanızda çok kuruyorsunuz.
Erkeklerin bizim kadar ayrıntıya takıldığını düşünmüyorum.
Evet sizden hoşlanmıştır,evladınızın olduğunu görünce uzaklaşmıştır.
Yüzüğe bakmak işleri benim bildiğim kadarıyla kadınlara ait. Erkekler direkt soruyor medeni halini. Sizin de çocuğunuzu görünce bekar dahi olsanız çocuklu bir kadınla ilişki kurmak istemediği için soğuk duruyor olabilir.
DogruSeni evli olduğunu sandı yüz vermedi ama yanındaki kızla bakıştı. sende yüzük görmedi bi gülümsedin seninle ilgilendi. iyiki 3. bi kadın yok odada..cevap yazında saklı..
ortamda 3 tane daha yüzüksüz olsa onlara da boncuk dağıtacakmış abi.. tam kaçılacak tip, ya da bir ömür şüphe içinde geçecek..
Evli zannedip soğuk davranması zoruma gitti dediniz. Karar verin bence...
Cocugu isyerine goturdum her gidisimde.Fakat isyerinde oyun alani gibi bir yer var.Biz calisirken cocugum orda oyalandi coklukla yanina gittim tabi.Adam yasca buyuk benden olgun kariyerli zeki bir tip.Aslinda gorur gormez dis gorunusunu begendim ilk.Fakat zeki olmasi esprili falan olmasi da beni cok etkiledi.Ban karsi da oldukca kibar ve mesafeli davrandi ta ki benim ondan hoslandigimi anlayana kadar.Ben de yine gayetciddi ve mesafeli davrandim fakat o sabah gulumsedim elimde olmadan ve o anladi o zaman.En son gidisimde ne olduysa oldu ortalik karisti.Yoksa oyle bazi arkadaslarinyazdigi gibi terbiyesizce yavsamak falan yazilmis oyle bir ortam hic olmadi.Bütün bunlar çocuğunun yanındamı oldu yani benmi yanlış okudum. Zaten karmakarışık yazmışsın kendin çalıp kendin oynamışsın hangi ara adama aşık oldun. Adam gülmüş sen bakmışsın o bakmış sen dalmışsın
İlahi sende
Peki isin 4 hafta oldugu belli oldugu halde ve sosyal islerini bitirdigimiz halde ben ona sadece gulumseyip gunaydin dedikten sonra tekrar goruselim ... hanim niye dedi.Gulumseyerek manali bakarak bunu soyledi.Ben de bitti islerini gerek yok gibiisinden biseyler soyledim.Olmaz kontrol etmem lazım nasilsa goruscez gibi seyler soyledi.Yanlis anlamam imkansiz.Arti bunlari soylerken yine yanimizda baska bir bayan oldugu icin bu kadar konusabiliyoruz.Sınırlı cercevede yani.Bunlari da bayan disari ciktiginda soyledi zaten.Bilmiyorum capkin oldugunu anladim ama mantigim devre disi kaliyor cogunluklaAdam size ilgisi olduğu anlamına gelecek bir hareket yapmamışki. Siz anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?