Hiçbirşey anlamadım

Ewet tespitiniz dogru bence oyle anladi ama dogru da anladi.Ben belli etmedim ilk zamanlar ondan hoşlandigimi tanimiyorum zaten gayet ciddi konustuk ama istemeden de olsa gulumsedim o da anlamis bulundu ya da onceki bakismalardan falan o da hoslandi diye anladim.Yoksa hemen niye yanlis anlasin.Ben bir de dediginiz gibi adim atmak ya da belli etmek de istemedim cunku evli olup olmadigini da bilmiyorum.Elinde yüzük yok ama bilemiyorum.Ben son gidisimde evli olup olmadigini bilmedigim icin yine temkinli davrandim ciddi durdum.Bozuldu yuzu dustu resmen.Gunaydin dedim sadece sonra islerimize baktik.Ama cok morali bozuktu calisirken.Benim de oyleydi acikcasi.Benim bir daha gorusemeyiz diye moralim bozuktu hadi ya da bir firsatini bulur konusamadigimiz icin biraz daha.Ya onun neden bozuktu ve bana giciklik yapmaya calisti.Tesekkur ederim yorumunuz icin.Iste sınırlı gorusunce ve yanimizda birileri olunca boyle tuhaf birsey oldu.Ben de bisey anlamadim.Hayirlisi olsun.Olacagi varsa olurdu zaten
 
Yanlış anlamayin ama çocuğunuz var böyle liseli gibi kendi kendibiz3 yok vakt yok güldü çok saçma.varsa buse konuşulur yoksa bankasından gilmesinden mana çıkartıp analiz yapma saçma geliyor
 
Yanınızda çocuğunuz var ve adam size yüz vermediği için ön yargılı olduğunu düşünüp soğudunuz, hmm değişik bir bakış açısı.
 
Yanınızda çocuğunuz var ve adam size yüz vermediği için ön yargılı olduğunu düşünüp soğudunuz, hmm değişik bir bakış açısı.
Ben burda kendimi anlatmaya calismicam.Ne kadar iyi niyetli olsamda burda anlamamakta israr edenler var sizin gibi.Ben adamin beni direkt evli olarak dusunmesine ve yuz vermemesine bozuldugumu anlatmak istedim.Yani beni tanimadan yanlis hüküm verdi medeni halim hakkinda.Yani en azindan taniyana kadar daha kibar olabilirdi oldugu gibi yani.Yanlis anlasildim galiba.Her neyse.
 
Yanlış anlamayin ama çocuğunuz var böyle liseli gibi kendi kendibiz3 yok vakt yok güldü çok saçma.varsa buse konuşulur yoksa bankasından gilmesinden mana çıkartıp analiz yapma saçma geliyor
Ewet tabi konusulur ama konusacak kadar tanimiyorsunuz ve kisitli surede bu kadar konusuluyorsa ne yapmak gerek.Zaman gectikce tabiki belki gorusuruz gene ama Ben sadece bundan sonra nasil davranmam konusunda fikir almak amacli sormustum.
 

Çoğu erkek maalesef yüzük takmıyor evli olduğu halde. Adam evli de olabilir buna rağmen kimden yüz bulsa takılayım flört edeyim kafasında olabilir, bir sürü ihtimal var yani. Zaten gerçekten bir niyeti bir şekilde sizinle irtibatı koparmazdı, erkek olan o . Biraz onun atak yapması lazım bir sey olacaksa eğer aranızda. Zamana bırakın olacağı varsa olur.
 
Yalnız sizde sağlam hemde çook sağlam bir ego var sanırım :/
Yüz vermedim soğuk davrandım sonra yine yüz vermedim yine soğuk davrandım lardan geçilmiyor konunuz.. Neye yüz vermediniz o da muamma. Sanki adam kırk yıldır sizi kovalıyor.
Kaldıki hepsi sizin hüsnü kuruntunuzda olabilir sonuçta somut hiçbir şey yok ortada.
Adamı sırf baktı diye başkasıyla sevgili yapıp sizi yedeğe atmakla dahi itham etmişsiniz bu nedir yani...
 
Evli insanlara kibar davranılmıyor mu? Ben size kötü niyetlisiniz demedim ki. Birine kibar davranmak amiyane tabirle "ona yazmak" değildir. Siz evli de olsanız bekar da olsanız insanlara nezaketli davranılır zaten yeni tanışmışsınız. İş arkadaşlarımıza gülümsemiyor muyuz biz, gülümseyince onlar yanlış mı anlıyor? Bir sohbet esnasında espri yapılıp gülünmüyor mu? Kadın -erkek iletişimiyle ilgili algı ve düşünceleriniz bana tuhaf geldi onu belirtmek istedim.
 
Çapkın ve güvenilmez erkek tipi benim izlenimim. Çocuğu olan yani sorumlulukları olan bir anne olarak çok daha fazla inçe eleyip sık dokumanız gerekiyor. Bu tip bir adam sadece kalbinizi kırar
 
Ona göre yoluma bakacağım derken ne demek istediniz acaba. Kendi kafanızda senaryolaştırmıssınız istediğiniz gibi yazıp oynayabilirsiniz bence.
 
Iste tam ne yazdigimi okumadan ya da okuyup yanlis yorumlamaktan kaynaklaniyor bu dusunceniz.Tabi ki evli kadinla da konusulur sohbet edilir gülünür niye gulunmesin.Ben zaten oyle bir insan degilim sosyal bir insanim disa dönuk bir yapim var zaten.Ama yeni tanidigim birine karsi mesafe koyarim biraz sonucta yanlis da anlasilabilir.Daha once de oldu zaten.Burda olay farkli gelisti.Orayi okumadiniz sanirim cocuksuz gidince samimi kibar davranan insan cocuklu gidince mesafe koyuyor ters davraniyor yuzu dusuyor.Yuzuk gormeyince gulumsuyor.Aynen bu sekilde oldu ben uydurmuyorum bunlari.Adamin belli prensipleri var ve cok da hosuma gitti boyle olmasi.Kendim fazlaca uzerinde dusundum bu dogru cunku cok hoslanti vardi.Ama kurmadigima eminim.Iliski tecrubem cok az oldu evlenmeden once ama anliyorum sonunda karsidakinin de ne yapmak istedigini.Zaten yine goruselim nasilsa gorusuruz gibi imalar yapinca Ben ümitlendim acikcasi
 
Iki hafta sonra yine gidicem is icin ayni yere bugu
Ego var ewet inkar edemem bu yasima kadar hicbir erkegin pesinden kosmadim cok duygum olsa da.llk hoslanan bendim ve anladigi an karsilik da verdi bence ama benim ona ulasmami beklemis olabilir cunku son gidisimde cok morali bozuktu.O kisi de gayet ozguvenli zeki bir tip.Benim telefon numaram o isyerinin sekreterinde var istese bir bahaneyle ulasabilirdi.Ya benden bekledi ya da evli ya da ne bileyim.
 
Iki hafta sonra tekrar onun isyerine gitmemiz gerekiyormus bu arada.Ne oldugunu yazicam
 

Bence bu saydıklarınız adamın eğitim düzeyinin düşüklüğünü ve kalitesizliğini gösterir. Çocuklu olunca ters davranması gördüğü her bekar olduğunu düşündüğü kadına meyil etme potansiyelinden kaynaklanır zaten. Bilemiyorum bu kadar profesyonellikten uzak bir çalışma ortamım olmadı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…