- Konu Sahibi Engineeristanbul
-
Ewet tespitiniz dogru bence oyle anladi ama dogru da anladi.Ben belli etmedim ilk zamanlar ondan hoşlandigimi tanimiyorum zaten gayet ciddi konustuk ama istemeden de olsa gulumsedim o da anlamis bulundu ya da onceki bakismalardan falan o da hoslandi diye anladim.Yoksa hemen niye yanlis anlasin.Ben bir de dediginiz gibi adim atmak ya da belli etmek de istemedim cunku evli olup olmadigini da bilmiyorum.Elinde yüzük yok ama bilemiyorum.Ben son gidisimde evli olup olmadigini bilmedigim icin yine temkinli davrandim ciddi durdum.Bozuldu yuzu dustu resmen.Gunaydin dedim sadece sonra islerimize baktik.Ama cok morali bozuktu calisirken.Benim de oyleydi acikcasi.Benim bir daha gorusemeyiz diye moralim bozuktu hadi ya da bir firsatini bulur konusamadigimiz icin biraz daha.Ya onun neden bozuktu ve bana giciklik yapmaya calisti.Tesekkur ederim yorumunuz icin.Iste sınırlı gorusunce ve yanimizda birileri olunca boyle tuhaf birsey oldu.Ben de bisey anlamadim.Hayirlisi olsun.Olacagi varsa olurdu zatenGenelde güleryüzlü kadınları erkekler direk bana kur yapıyor diye algılar ya sizinki de biraz o hesap olmuş. Adam size ilgi duyduğuna dair hiçbir şey soylememis adım da atmamış.
Bir de belki adam evlidir bekar olduğundan emin misiniz.
Yanlış anlamayin ama çocuğunuz var böyle liseli gibi kendi kendibiz3 yok vakt yok güldü çok saçma.varsa buse konuşulur yoksa bankasından gilmesinden mana çıkartıp analiz yapma saçma geliyorSizin yorumlarınıza ihtiyacım var.Olay soyle; Ben uc yasinda cocugu olan esinden ayrilmis bir bayanim.Bir isyerine belli bir is icin gitmem gerekiyordu.Sabah gitmem gerekiyordu ve cocugu normalde annem krese birakiyordu ama o ay annem hasta oldugu icin birakamadi.Ben yanimda o is yerine goturuyorum ve isim birine krese geciyorum ordan da kendi is yerime..Dort hafta boyunca bu is yerine gittim.Ilk gidisimden beri ortak is yaptigimiz yani direkt muhatap oldugum kisiye karsi acaip biseyler hissettim.Ilk gordugumden beri ama.O beni cocuk oldugu icin evli zannetti yani ben oyle dusunuyorum.Hic yuz vermedi sadece kibarca is icin muhatap oldu.Zaten ben de gayet mesafeli davrandim hicbirsey belli etmedim.Ben anlam veremedim basta ilk iki gidisim boyle devam etti.Ben cok üzüldüm zaten onu daha fazla rahatsiz etmek istemedigim icin bir an önce isimi bitirip o kisiyle muhatapligim bitsin istiyordum.Ayrica önyargili davrandigi icin ondan sogudum bile diyebilirim.Sonra ucuncu gidisimizde yine cocugum vardi yanimda bu arada.Bu sefer ben yine her zamanki gibi normal davrandim.Hatta onceki haftalarda bana soguk davranmasina ragmen gulumseyerek gunaydin dedim.Icimden hani bozuluyorum beni ahlaksiz biri zannettigi icin ama kafaya takmiyorum.Asla oyle biri degilim.
Ne olduysa benim gulumsememle oldu heralde.Hoslandigim sahis bana kisisel sorular sormaya basladi.O soguk adam gitti yerine bir melek geldi sanki.Asiri ilgilendi.Tekrar goruselim dedi ki işimiz bitecek niye goruselim.Ayrilirken manali gulumsedi bakismalar vs oldu.Bir de bunlar olurken is yaparken yani yanimizda baska bayan da oluyordu surekli.Rahat bir konusma ortam yoktu yani. Icimden şok geçiriyorum ben tabi.Çünkü hiç beklemiyorum ondan karsiliksiz diye dusunuyorum.Ya da evli zannettigi icin dogal olarak uzak duruyor diyorum.Gerci evli oldugumu sanip uzak durmasi da ayri hosuma gitti.Neyse son gidisimde ben biraz soguk davrandim.Niye bilmiyorum ama artik gorusemicez diye asiri moralim bozuldu ve o son gorusmeden sonra adimi soyadimi bilmesine ragmen bir sekilde bana ulasir diye bekledim.Numaram var cunku onun is yerinde.Ben adim atmak istemiyorum cunku bu yaşıma kadar hic ilk adimi atmadim.Ben soguk davraninca o da benimle hic ilgilenmedi nerdeyse.Sadece isimizi yaptik.Isimiz bitince ben tam odadan cikacaktim ki ne goreyim.Yanimizda birlikte calistigimiz bayanla bakisiyorlardi baya bir.Beni hic gormuyordu bile.Ben bir soru sordum ama sormaz olsaydim.Dunyam basima yikildi.O bayanla demek ki iliskisi vardi ve beni yedek mi yapmaya calismisti.Ya da benden umudu kesti Ben soguk davraninca.Neyse bana yine soguk cvp verdi.Karsilikli konustuk ayakta 3 dk. kadar. O bayan disari cikti biz konusurken.Ama benim moralim sifir.Hemen konusup kacmak derdindeyim.Cok pismanim arkami dönup o soruyu sordugum icin.Konusurken iki elime de bakti dikkatlice parmaklarimda yüzük aradi.Bulamayinca da gulumsedi keyfi yerine geldi ve bana goz kirpti konusmasina devam ederken.Ben anlam vermeye calisiyorum bir yandan bir yandan olayin sokundayim.Bir yandan aşık oldugum adam bana gulumsedi diye havalardayim.Cok karisik duygulardayim yani.Sözu kısa kesip ciktim.Size sorum şu.Sizce sevgilisi vardi ve benimle dalga mi gecmeye calisti yoksa son gidisimde ben soguk yapinca evli oldugumu sanip diger kizla mi ilgilendi.Yoksa bak sen bana yuz vermiyorsun yuz veren var demek mi istedi.Kafam cok karisik.Yorumlarinizi bekliyorum ona gore yoluma bakicam.Cunku bu sahistan asiri etkilendim ve belki sonu iyi olucak birseyi hic etmek istemiyorum.
Yanınızda çocuğunuz var ve adam size yüz vermediği için ön yargılı olduğunu düşünüp soğudunuz, hmm değişik bir bakış açısı.Sizin yorumlarınıza ihtiyacım var.Olay soyle; Ben uc yasinda cocugu olan esinden ayrilmis bir bayanim.Bir isyerine belli bir is icin gitmem gerekiyordu.Sabah gitmem gerekiyordu ve cocugu normalde annem krese birakiyordu ama o ay annem hasta oldugu icin birakamadi.Ben yanimda o is yerine goturuyorum ve isim birine krese geciyorum ordan da kendi is yerime..Dort hafta boyunca bu is yerine gittim.Ilk gidisimden beri ortak is yaptigimiz yani direkt muhatap oldugum kisiye karsi acaip biseyler hissettim.Ilk gordugumden beri ama.O beni cocuk oldugu icin evli zannetti yani ben oyle dusunuyorum.Hic yuz vermedi sadece kibarca is icin muhatap oldu.Zaten ben de gayet mesafeli davrandim hicbirsey belli etmedim.Ben anlam veremedim basta ilk iki gidisim boyle devam etti.Ben cok üzüldüm zaten onu daha fazla rahatsiz etmek istemedigim icin bir an önce isimi bitirip o kisiyle muhatapligim bitsin istiyordum.Ayrica önyargili davrandigi icin ondan sogudum bile diyebilirim.Sonra ucuncu gidisimizde yine cocugum vardi yanimda bu arada.Bu sefer ben yine her zamanki gibi normal davrandim.Hatta onceki haftalarda bana soguk davranmasina ragmen gulumseyerek gunaydin dedim.Icimden hani bozuluyorum beni ahlaksiz biri zannettigi icin ama kafaya takmiyorum.Asla oyle biri degilim.
Ne olduysa benim gulumsememle oldu heralde.Hoslandigim sahis bana kisisel sorular sormaya basladi.O soguk adam gitti yerine bir melek geldi sanki.Asiri ilgilendi.Tekrar goruselim dedi ki işimiz bitecek niye goruselim.Ayrilirken manali gulumsedi bakismalar vs oldu.Bir de bunlar olurken is yaparken yani yanimizda baska bayan da oluyordu surekli.Rahat bir konusma ortam yoktu yani. Icimden şok geçiriyorum ben tabi.Çünkü hiç beklemiyorum ondan karsiliksiz diye dusunuyorum.Ya da evli zannettigi icin dogal olarak uzak duruyor diyorum.Gerci evli oldugumu sanip uzak durmasi da ayri hosuma gitti.Neyse son gidisimde ben biraz soguk davrandim.Niye bilmiyorum ama artik gorusemicez diye asiri moralim bozuldu ve o son gorusmeden sonra adimi soyadimi bilmesine ragmen bir sekilde bana ulasir diye bekledim.Numaram var cunku onun is yerinde.Ben adim atmak istemiyorum cunku bu yaşıma kadar hic ilk adimi atmadim.Ben soguk davraninca o da benimle hic ilgilenmedi nerdeyse.Sadece isimizi yaptik.Isimiz bitince ben tam odadan cikacaktim ki ne goreyim.Yanimizda birlikte calistigimiz bayanla bakisiyorlardi baya bir.Beni hic gormuyordu bile.Ben bir soru sordum ama sormaz olsaydim.Dunyam basima yikildi.O bayanla demek ki iliskisi vardi ve beni yedek mi yapmaya calismisti.Ya da benden umudu kesti Ben soguk davraninca.Neyse bana yine soguk cvp verdi.Karsilikli konustuk ayakta 3 dk. kadar. O bayan disari cikti biz konusurken.Ama benim moralim sifir.Hemen konusup kacmak derdindeyim.Cok pismanim arkami dönup o soruyu sordugum icin.Konusurken iki elime de bakti dikkatlice parmaklarimda yüzük aradi.Bulamayinca da gulumsedi keyfi yerine geldi ve bana goz kirpti konusmasina devam ederken.Ben anlam vermeye calisiyorum bir yandan bir yandan olayin sokundayim.Bir yandan aşık oldugum adam bana gulumsedi diye havalardayim.Cok karisik duygulardayim yani.Sözu kısa kesip ciktim.Size sorum şu.Sizce sevgilisi vardi ve benimle dalga mi gecmeye calisti yoksa son gidisimde ben soguk yapinca evli oldugumu sanip diger kizla mi ilgilendi.Yoksa bak sen bana yuz vermiyorsun yuz veren var demek mi istedi.Kafam cok karisik.Yorumlarinizi bekliyorum ona gore yoluma bakicam.Cunku bu sahistan asiri etkilendim ve belki sonu iyi olucak birseyi hic etmek istemiyorum.
Ewet saglikli dusunemiyorum farkindayim.Zaten bundan sonra nasil davranmam gerektigi konusunca yorum almak icin konu acmistim.Bif daha gorusursek daha tutarli olmak adina yani.Uzun bir sure kimseyle iliskiye girmeyin , hic saglikli dusunemiyorsunuz
Ben burda kendimi anlatmaya calismicam.Ne kadar iyi niyetli olsamda burda anlamamakta israr edenler var sizin gibi.Ben adamin beni direkt evli olarak dusunmesine ve yuz vermemesine bozuldugumu anlatmak istedim.Yani beni tanimadan yanlis hüküm verdi medeni halim hakkinda.Yani en azindan taniyana kadar daha kibar olabilirdi oldugu gibi yani.Yanlis anlasildim galiba.Her neyse.Yanınızda çocuğunuz var ve adam size yüz vermediği için ön yargılı olduğunu düşünüp soğudunuz, hmm değişik bir bakış açısı.
Ewet tabi konusulur ama konusacak kadar tanimiyorsunuz ve kisitli surede bu kadar konusuluyorsa ne yapmak gerek.Zaman gectikce tabiki belki gorusuruz gene ama Ben sadece bundan sonra nasil davranmam konusunda fikir almak amacli sormustum.Yanlış anlamayin ama çocuğunuz var böyle liseli gibi kendi kendibiz3 yok vakt yok güldü çok saçma.varsa buse konuşulur yoksa bankasından gilmesinden mana çıkartıp analiz yapma saçma geliyor
Ewet tespitiniz dogru bence oyle anladi ama dogru da anladi.Ben belli etmedim ilk zamanlar ondan hoşlandigimi tanimiyorum zaten gayet ciddi konustuk ama istemeden de olsa gulumsedim o da anlamis bulundu ya da onceki bakismalardan falan o da hoslandi diye anladim.Yoksa hemen niye yanlis anlasin.Ben bir de dediginiz gibi adim atmak ya da belli etmek de istemedim cunku evli olup olmadigini da bilmiyorum.Elinde yüzük yok ama bilemiyorum.Ben son gidisimde evli olup olmadigini bilmedigim icin yine temkinli davrandim ciddi durdum.Bozuldu yuzu dustu resmen.Gunaydin dedim sadece sonra islerimize baktik.Ama cok morali bozuktu calisirken.Benim de oyleydi acikcasi.Benim bir daha gorusemeyiz diye moralim bozuktu hadi ya da bir firsatini bulur konusamadigimiz icin biraz daha.Ya onun neden bozuktu ve bana giciklik yapmaya calisti.Tesekkur ederim yorumunuz icin.Iste sınırlı gorusunce ve yanimizda birileri olunca boyle tuhaf birsey oldu.Ben de bisey anlamadim.Hayirlisi olsun.Olacagi varsa olurdu zaten
Evli insanlara kibar davranılmıyor mu? Ben size kötü niyetlisiniz demedim ki. Birine kibar davranmak amiyane tabirle "ona yazmak" değildir. Siz evli de olsanız bekar da olsanız insanlara nezaketli davranılır zaten yeni tanışmışsınız. İş arkadaşlarımıza gülümsemiyor muyuz biz, gülümseyince onlar yanlış mı anlıyor? Bir sohbet esnasında espri yapılıp gülünmüyor mu? Kadın -erkek iletişimiyle ilgili algı ve düşünceleriniz bana tuhaf geldi onu belirtmek istedim.Ben burda kendimi anlatmaya calismicam.Ne kadar iyi niyetli olsamda burda anlamamakta israr edenler var sizin gibi.Ben adamin beni direkt evli olarak dusunmesine ve yuz vermemesine bozuldugumu anlatmak istedim.Yani beni tanimadan yanlis hüküm verdi medeni halim hakkinda.Yani en azindan taniyana kadar daha kibar olabilirdi oldugu gibi yani.Yanlis anlasildim galiba.Her neyse.
Iste tam ne yazdigimi okumadan ya da okuyup yanlis yorumlamaktan kaynaklaniyor bu dusunceniz.Tabi ki evli kadinla da konusulur sohbet edilir gülünür niye gulunmesin.Ben zaten oyle bir insan degilim sosyal bir insanim disa dönuk bir yapim var zaten.Ama yeni tanidigim birine karsi mesafe koyarim biraz sonucta yanlis da anlasilabilir.Daha once de oldu zaten.Burda olay farkli gelisti.Orayi okumadiniz sanirim cocuksuz gidince samimi kibar davranan insan cocuklu gidince mesafe koyuyor ters davraniyor yuzu dusuyor.Yuzuk gormeyince gulumsuyor.Aynen bu sekilde oldu ben uydurmuyorum bunlari.Adamin belli prensipleri var ve cok da hosuma gitti boyle olmasi.Kendim fazlaca uzerinde dusundum bu dogru cunku cok hoslanti vardi.Ama kurmadigima eminim.Iliski tecrubem cok az oldu evlenmeden once ama anliyorum sonunda karsidakinin de ne yapmak istedigini.Zaten yine goruselim nasilsa gorusuruz gibi imalar yapinca Ben ümitlendim acikcasiEvli insanlara kibar davranılmıyor mu? Ben size kötü niyetlisiniz demedim ki. Birine kibar davranmak amiyane tabirle "ona yazmak" değildir. Siz evli de olsanız bekar da olsanız insanlara nezaketli davranılır zaten yeni tanışmışsınız. İş arkadaşlarımıza gülümsemiyor muyuz biz, gülümseyince onlar yanlış mı anlıyor? Bir sohbet esnasında espri yapılıp gülünmüyor mu? Kadın -erkek iletişimiyle ilgili algı ve düşünceleriniz bana tuhaf geldi onu belirtmek istedim.
Iki hafta sonra yine gidicem is icin ayni yere buguIste tam ne yazdigimi okumadan ya da okuyup yanlis yorumlamaktan kaynaklaniyor bu dusunceniz.Tabi ki evli kadinla da konusulur sohbet edilir gülünür niye gulunmesin.Ben zaten oyle bir insan degilim sosyal bir insanim disa dönuk bir yapim var zaten.Ama yeni tanidigim birine karsi mesafe koyarim biraz sonucta yanlis da anlasilabilir.Daha once de oldu zaten.Burda olay farkli gelisti.Orayi okumadiniz sanirim cocuksuz gidince samimi kibar davranan insan cocuklu gidince mesafe koyuyor ters davraniyor yuzu dusuyor.Yuzuk gormeyince gulumsuyor.Aynen bu sekilde oldu ben uydurmuyorum bunlari.Adamin belli prensipleri var ve cok da hosuma gitti boyle olmasi.Kendim fazlaca uzerinde dusundum bu dogru cunku cok hoslanti vardi.Ama kurmadigima eminim.Iliski tecrubem cok az oldu evlenmeden once ama anliyorum sonunda karsidakinin de ne yapmak istedigini.Zaten yine goruselim nasilsa gorusuruz gibi imalar yapinca Ben ümitlendim acikcasi
Ego var ewet inkar edemem bu yasima kadar hicbir erkegin pesinden kosmadim cok duygum olsa da.llk hoslanan bendim ve anladigi an karsilik da verdi bence ama benim ona ulasmami beklemis olabilir cunku son gidisimde cok morali bozuktu.O kisi de gayet ozguvenli zeki bir tip.Benim telefon numaram o isyerinin sekreterinde var istese bir bahaneyle ulasabilirdi.Ya benden bekledi ya da evli ya da ne bileyim.Yalnız sizde sağlam hemde çook sağlam bir ego var sanırım :/
Yüz vermedim soğuk davrandım sonra yine yüz vermedim yine soğuk davrandım lardan geçilmiyor konunuz.. Neye yüz vermediniz o da muamma. Sanki adam kırk yıldır sizi kovalıyor.
Kaldıki hepsi sizin hüsnü kuruntunuzda olabilir sonuçta somut hiçbir şey yok ortada.
Adamı sırf baktı diye başkasıyla sevgili yapıp sizi yedeğe atmakla dahi itham etmişsiniz bu nedir yani...
Iki hafta sonra tekrar onun isyerine gitmemiz gerekiyormus bu arada.Ne oldugunu yazicamEgo var ewet inkar edemem bu yasima kadar hicbir erkegin pesinden kosmadim cok duygum olsa da.llk hoslanan bendim ve anladigi an karsilik da verdi bence ama benim ona ulasmami beklemis olabilir cunku son gidisimde cok morali bozuktu.O kisi de gayet ozguvenli zeki bir tip.Benim telefon numaram o isyerinin sekreterinde var istese bir bahaneyle ulasabilirdi.Ya benden bekledi ya da evli ya da ne bileyim.
Iste tam ne yazdigimi okumadan ya da okuyup yanlis yorumlamaktan kaynaklaniyor bu dusunceniz.Tabi ki evli kadinla da konusulur sohbet edilir gülünür niye gulunmesin.Ben zaten oyle bir insan degilim sosyal bir insanim disa dönuk bir yapim var zaten.Ama yeni tanidigim birine karsi mesafe koyarim biraz sonucta yanlis da anlasilabilir.Daha once de oldu zaten.Burda olay farkli gelisti.Orayi okumadiniz sanirim cocuksuz gidince samimi kibar davranan insan cocuklu gidince mesafe koyuyor ters davraniyor yuzu dusuyor.Yuzuk gormeyince gulumsuyor.Aynen bu sekilde oldu ben uydurmuyorum bunlari.Adamin belli prensipleri var ve cok da hosuma gitti boyle olmasi.Kendim fazlaca uzerinde dusundum bu dogru cunku cok hoslanti vardi.Ama kurmadigima eminim.Iliski tecrubem cok az oldu evlenmeden once ama anliyorum sonunda karsidakinin de ne yapmak istedigini.Zaten yine goruselim nasilsa gorusuruz gibi imalar yapinca Ben ümitlendim acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?