• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiçbişey anlamadım. .

Belki de strateji yapıyordur "çok istekli görünmeyeyim, o gelsin" falan.. Millet olarak severiz böyle strateji üzerine kurulu ilişkileri :işsiz:

Genelleme yapmak istemiyorum ama gördüğüm, karşılaştığım tüm erkekler böyleydi. Buluşmanın çok güzel geçtiğini düşündürse bile daha sonra olumsuz düşünüp bu yanıtı paylaşan erkeğe rastlamadım. Direk üzerini kapatıp sıvışıyorlar sessiz sedasız.
Bir kaç gün bekleyin bana kalırsa, baktınız hala ses yok bir arkadaşım yazmış: mesajlarıma cevap verilmiyor bunu saygısızlık olarak algılarım minvalinde bir cümle. Onu yazın gönderin gitsin. Yazar diye hissettirdi ama hayırlısı olsun.

Ben olsam "mesajım görülüyor ama cevaplanmıyor? Bunu saygısızlık olarak algılarım." Der silerdim ordan burdan.
Tepkisiz, sorumsuz umursuz erkek een nefret ettiğim tiptir.
Çok haklısın saygısızlık. Medeni bir insansa herşey için teşekkürler mutluluklar demesini bilmeli.

Genelleme yapmak istemiyorum ama gördüğüm, karşılaştığım tüm erkekler böyleydi. Buluşmanın çok güzel geçtiğini düşündürse bile daha sonra olumsuz düşünüp bu yanıtı paylaşan erkeğe rastlamadım. Direk üzerini kapatıp sıvışıyorlar sessiz sedasız.
Bir kaç gün bekleyin bana kalırsa, baktınız hala ses yok bir arkadaşım yazmış: mesajlarıma cevap verilmiyor bunu saygısızlık olarak algılarım minvalinde bir cümle. Onu yazın gönderin gitsin. Yazar diye hissettirdi ama hayırlısı olsun.
Hissettirdi derken erkeğin yazmasimi sonradan

Tek 1 hareket bitiriyor iste. "Musait olamayacagim birkac gun. Bilmeni istedim" yazmak benim 10 saniyemi almadi. Saygisizlik bence boyle bir gorusme sonrasi kaybolmasi. Mesaj atsada gonullu davranmayin bence.

Bence tepki verme kacan kovalanır. 1 hafta bekle baktın ses cikmiyor sil heryerden gitsin. Arkdasinada ergenlerle tanıştırma de gitsin

Ben şunu bilir şunu söylerim.

İsteyen erkek seni beklemez. Pısırık bişey değilse. Pısırıkta işine gelmez.
O sebeple bana cevap verirse bi daha sallamazdım.

Müsait değildir, birşey olmuştur, halasının gelmesi de çok şirin olmus bence, halasıyla nasıldı konuşmanız

Bence adam bastan hayir dedikten sonra onun arabasina binmenizden rahatsiz oldu, ustune de halasi begenmemis sizi ama caktirmamis. Neyse, 38 yasina kadar bekar kaldiysa cok da mukemmel degildir. Cevap vermedigi icin bu saygisizliktir vs yazmayin bence; neden oyke bir adama bir mesaj yazmak icin vaktinizi harcayip zihninizi yoracaksiniz ki? O kim yani...

Erkekler ciddi anlamda etkilenince mesaj yağmuruna tutuyorlar. İsterlerse çokta güzel yazacak vakit buluyorlar.
Bu kişi henüz kararsız bence. Görüpte yazamayacak kadar ne yoğunluğu olabilir insan tuvalette yine yazar yani.

Erkekler ciddi anlamda etkilenince mesaj yağmuruna tutuyorlar. İsterlerse çokta güzel yazacak vakit buluyorlar.
Bu kişi henüz kararsız bence. Görüpte yazamayacak kadar ne yoğunluğu olabilir insan tuvalette yine yazar yani.
Haklısın valla

Back
X