• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiççç itiraf ettiniz mi ? Anketli

Karşı taraftan beklemektense biz kadınlar itiraf etmeli miyiz ?

• İtiraf edilmeli

OY: 6 12,5%
  • İtiraf edilmemeli

OY: 4 8,3%
  • O seviyorsa itiraf eder zaten, sana bırakmaz

OY: 23 47,9%
  • Ben ettim, olumlu oldu, onun da bana ilgisi varmış, çekiniyormuş

OY: 7 14,6%
  • Ben ettim, olumsuz oldu

OY: 6 12,5%
  • Kesinlikle, itiraf etmeyi aklından bile geçirmeeeee

OY: 3 6,3%
  • Kesinlikleee itirafff etttttttt

OY: 4 8,3%

• Ankete Katılan
    48

sempatiksayilir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
418
73
38
Ayyy arkadaşlar ben deli divane aşık oldum.. Fotografına bakarak 3-4 şarkı dinleyebiliyorum...:confused::confused::confused:
Hiç beklemezdim böyle aşık olacağımı.. Aslında kızların ıtıraf etmesı taraftarı olmadım hiç.. Ama böyle deli divane de asık olmadım.. Okul açılınca ne yaparım bilmiyorum, karşısına geçip heyecandan bayılmazsam iyidir.. :KK43::KK43:

Aranızda itiraf eden var mı, sonuç ne oldu, itiraf eden taraf olmanın + ları - leri neydi ?
Pişman mısınız ? Lütfen samimiyetinizle söyleyin pişmansanız pişmanım deyin ben de etmeyeyim.. Yani şu an tak diye itiraf ederim demiyorum ama fikirlerinizi almak istedimo_O

Anket de ekledim, ankete görüşünüzü bildirdikten sonra sebebini, neden öyle düşündüğünüzü de yazabilir misiniz ? Teşekkür ederim ..

ettim olmlu olduğu da oldu olumsuz olduğu da . aşk bu ne olacağı belli olmaz ve ölümlü dünya 1 saniye sonrası belli değil

Ben etmiştim üni de şimdi düşününce güldüm kendime:KK48:. Sonuç mu totosu acayip kalkmıştı.

Ben ettim. Daha önce başka bir konuda da yazmıştım; hiç öyle "Ayh çok çekiniyorum ya.s.s" tripleri çekemem karşımda. Olacaksa olur, olmayacaksa olmaz. Nitekim ben söyledim onunla ilgilendiğimi, şimdi nişanlıyız.

Aşığım fln olayına kesinlikle girme ama ilgini belli et.
Olursa olur olmazsa kafanda kurup zamanını harcamamış olursun.

Ayyy arkadaşlar ben deli divane aşık oldum.. Fotografına bakarak 3-4 şarkı dinleyebiliyorum...:confused::confused::confused:
Hiç beklemezdim böyle aşık olacağımı.. Aslında kızların ıtıraf etmesı taraftarı olmadım hiç.. Ama böyle deli divane de asık olmadım.. Okul açılınca ne yaparım bilmiyorum, karşısına geçip heyecandan bayılmazsam iyidir.. :KK43::KK43:

Aranızda itiraf eden var mı, sonuç ne oldu, itiraf eden taraf olmanın + ları - leri neydi ?
Pişman mısınız ? Lütfen samimiyetinizle söyleyin pişmansanız pişmanım deyin ben de etmeyeyim.. Yani şu an tak diye itiraf ederim demiyorum ama fikirlerinizi almak istedimo_O

Anket de ekledim, ankete görüşünüzü bildirdikten sonra sebebini, neden öyle düşündüğünüzü de yazabilir misiniz ? Teşekkür ederim ..
Bastaki iki cumlen beni guldurdu.ah genclikkk ne guzel :)

Olumlu olmadı mı yani... Ne gibi davranışlar gösterdi peki sonra, pişman mısınız ?

Olumlu olmadı çünkü ben itiraf ettikten sonra pişman olmuştum görüştüğü biri varmış sonradan öğrendim sonra görüşmedim falan. Ama o herkese anlatmış limonlupasta benden hoşlanıyor falan diye bi de nerde görse yanıma gelirdi falan hemen. Şimdi düşününce komik geldi. şu an pişman değilim çünkü unuttum senin konuyu okuyunca aklıma geldi :KK48:.

itiraf ettim karşı taraf tanımak istedi ama benim onu tanıyasım yoktu denegesiz bi dönemdi :)

karekterliyse erkekler o kadar da büyütmüyor bu durumu

Ben ettim. Daha önce başka bir konuda da yazmıştım; hiç öyle "Ayh çok çekiniyorum ya.s.s" tripleri çekemem karşımda. Olacaksa olur, olmayacaksa olmaz. Nitekim ben söyledim onunla ilgilendiğimi, şimdi nişanlıyız.
ayyy ne kadar güzelllllllllll masalllahhh
peki nereden tanışıyordunuz, hiç ilgisi var mıydı size ? O neden önce davranmamış , cok soru soruyorum kusura bakmayın

Aşığım fln olayına kesinlikle girme ama ilgini belli et.
Olursa olur olmazsa kafanda kurup zamanını harcamamış olursun.
olumsuz olursa işin işinden sıyrılmam da kolay olur bu şekilde
pişman olmamı gerektirecek bir durumun sorumluluğunu almamış olurum
teşekkür ederim
ilgimi belli etmem konusunda ne önerirsiniz , sınıf ortamında diğerlerini şüphelendirmeyecek davranışlar ne olabilir mesela

Eger karsindaki kisininde sana ilgisi varsa et bence zaten kendini belli eder yakin misiniz ?
sınıf arkadaşım ortak derslerimiz var, yakın değiliz hiç mi hiç muhabbetimiz olmadı
bana ilgisi var mı bilmiyorum okul acılınca davranışlarına dikkat edecegim

seninle ilgilendiğini düşünüyorsan etmelisin..

Bir keresinde hoşlandığım çocukdan mesaj gelmişti seni seviyorum diye sonra tabi ki yanlışlık olmuş da alkollüymüşte düşündüm sallıyor dedim alkolün etkisiyle gaza geldi attı seviyor beni :) sonra ne mi oldu gaza geldim okul bitiyor mezun oluyoruz bir daha zaten görüşemeyiz itiraf ettim sonuç : kardeşim gibisin benim ...

Ama hiç bir şey kaybetmedim içimde bir acaba ile yaşayacağıma söyledim kurtuldum en azından :)

Olumlu olmadı çünkü ben itiraf ettikten sonra pişman olmuştum görüştüğü biri varmış sonradan öğrendim sonra görüşmedim falan. Ama o herkese anlatmış limonlupasta benden hoşlanıyor falan diye bi de nerde görse yanıma gelirdi falan hemen. Şimdi düşününce komik geldi. şu an pişman değilim çünkü unuttum senin konuyu okuyunca aklıma geldi :KK48:.
kaç yaşındaydınız o zamanlar, su an kac yasındasınız,
doğru bir de millete söyleme ihtimali var aman Allah ım düşünemiyorum bile :eek:

Back
X