• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiççç itiraf ettiniz mi ? Anketli

Karşı taraftan beklemektense biz kadınlar itiraf etmeli miyiz ?

• İtiraf edilmeli

OY: 6 12,5%
  • İtiraf edilmemeli

OY: 4 8,3%
  • O seviyorsa itiraf eder zaten, sana bırakmaz

OY: 23 47,9%
  • Ben ettim, olumlu oldu, onun da bana ilgisi varmış, çekiniyormuş

OY: 7 14,6%
  • Ben ettim, olumsuz oldu

OY: 6 12,5%
  • Kesinlikle, itiraf etmeyi aklından bile geçirmeeeee

OY: 3 6,3%
  • Kesinlikleee itirafff etttttttt

OY: 4 8,3%

• Ankete Katılan
    48
Canım önce arkadaş olmaya çalış ne bilim ortamına gir. Samimi olduğu arkadaşlarıyla bağlantı kur. sonra Biraz bekle bakalım sana ilgisi varmı ya da potansiyel var mı .Sonra ona göre belli et bakışlarınla konuşmalarınla falan işte.

denk gelememiş... demek ki hayırlısı böyleymiş :).. ama sahte faceden anladığı kötü olmus:KK53:
hiç de umursamadım bu arada senin yaş kaç . ya düşün arkadaş grubunun hepsiyle tanıştım o benim tüm arkadaş grubumla tanıştı ama biz tanışamamaıştık bir kaç kez yan yan bile geldik ama tanıştırmıyo kimse ahah

resmine bakıp 2-3 sarkı dinleyebiliyorsun demek:KK53: çok tatlısın sen ya:KK48:
senin yaşındakilerin öğretmeniyim, hepinizi çok iyi tanıyorum, kendini derslerine ver diyip öğretmenlik yapmayacağım burda ama bence itiraf etme bu işi erkeklere bırakmak lazım ha bunu geri kafalılığımdan söylemiyorum, öyle olunca nedense daha değerli oluyorsun, adil değil, hoş değil ama gercek
ayyyyyyyyyyyyyy yaşımı kaç sandınızzzzz kaçım sizce :KK57::KK57::KK57:
kesinlikle benım düşüncem de bu sekilde ama sizlerin de fikirlerinizi almak istedim :D

Canım önce arkadaş olmaya çalış ne bilim ortamına gir. Samimi olduğu arkadaşlarıyla bağlantı kur. Biraz bekle bakalım sana ilgisi varmı ya da potansiyel var mı .Sonra ona göre belli et bakışlarınla konuşmalarınla falan işte.
direkt onunla muhabbet kurmaya calıssam nasıl olur pekı ? ben hiç arkadaşlarını işin içine katmamıştım bu sefer arkadaşları yanlış anlamasıno_O genelde erkeklerle takılıyor cok dikkat etmedim kızlarla da konuştuğu oluyor da geneli erkeklerle, bu iyi bir durum aslındaa sonrası olursa :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

hiç de umursamadım bu arada senin yaş kaç . ya düşün arkadaş grubunun hepsiyle tanıştım o benim tüm arkadaş grubumla tanıştı ama biz tanışamamaıştık bir kaç kez yan yan bile geldik ama tanıştırmıyo kimse ahah
aaaa gerçekten tuhaf olmuss tanıştırmamaları falan bu arada 21 yasındayım

direkt onunla muhabbet kurmaya calıssam nasıl olur pekı ? ben hiç arkadaşlarını işin içine katmamıştım bu sefer arkadaşları yanlış anlamasıno_O genelde erkeklerle takılıyor cok dikkat etmedim kızlarla da konuştuğu oluyor da geneli erkeklerle, bu iyi bir durum aslındaa sonrası olursa :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Direkt damdan düşer gibi olmaz. Ne bilim not alışverişi falan yap ortak dersiniz varmış dersle ilgili soru sor sonra arkadaş falan olun faceye ekle falan işte sonra belli et. Kız benim zamanımda face yoktu şimdi aklıma geldi faceden yazış falan.

Hiiiiiii en güzel zamanlar bunlar..canına tak edene kadar ıtıraf etme..
Cunku ıtıraf edınce herşey bıtcek.
Birlikte olsan bıle hiçbir zaman bu etki olçıcak sende..
Aayyy platonik aşk ozlemı duydum aşırı:)

Direkt damdan düşer gibi olmaz. Ne bilim not alışverişi falan yap ortak dersiniz varmış dersle ilgili soru sor sonra arkadaş falan olun faceye ekle falan işte sonra belli et. Kız benim zamanımda face yoktu şimdi aklıma geldi faceden yazış falan.
damdan düşer gibi:KK53::KK53::KK53::KK53:
notları hep kırtasiyeden alırız, ne bana soruyorsun gıt kırtasiyeden al deyiverirse :rolleyes:
hele bir tanışayım da face isine sonra bakacağım :D

ayyy ne kadar güzelllllllllll masalllahhh
peki nereden tanışıyordunuz, hiç ilgisi var mıydı size ? O neden önce davranmamış , cok soru soruyorum kusura bakmayın
Üniversiteden tanışıyorduk. Evet bana ilgisi vardı ama mıymıntılığından uzatıyordu:KK53: O ona evet demeyeceğimi düşünüyormuş; "Sen söylemesen yıllarca cesaret edemeyebilirdim" demişti.

Back
X