• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hickira hickira aglayyarak yaziyorum bunu yardim istiyorum sizden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

benouyeyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2021
85
27
3
39
Bana yardim edin.kurtulmak beni 8 aylik bebekle boyayıp bir suru hakaret eden aşağılayan adamin hayaletinden kurtulmak istiyorum.her gece rüyalarıma giriyor.nwdir bunun çaresi.dr önerin hipnoz önerin ne yapacağım.ben.kimsem yok yapayalnızım.kurtulmak istiyorum

Bana yardim edin.kurtulmak beni 8 aylik bebekle boyayıp bir suru hakaret eden aşağılayan adamin hayaletinden kurtulmak istiyorum.her gece rüyalarıma giriyor.nwdir bunun çaresi.dr önerin hipnoz önerin ne yapacağım.ben.kimsem yok yapayalnızım.kurtulmak istiyorum
Benim doktor tecrübem yok öneride bulunmam o yüzden ama size 1 değil birkaç doktorun yardım etmesi lazım. Durumunuz içler acısı.

Şimdi doğru soruyu sordunuz ✌️ İnşallah bundan sonra çok daha iyi olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X