- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
- Konu Sahibi okyanusunkalbiben
-
yaaa ne süper ya... Allah ım bize de nasip etsin böyle geç hamilelelik meselelerini danışmayı... Kıyamam ben ona annesinin karnında hıçkıran bir melek.... Oooof off... ne zor beklemek ya... İnşallah normal bir durumdur canım benim... bebişin iyidir inşallah... ben daha yaşamadım öyle şeyler daha 6+5 günlüğüm :) ... ama tek hayalim yaşamak :) bir bilgi veremediğim halde konuyu da meşgul ettim ama ne yapayım o kadar hoşuma gitti ki yazmadan edemedim :)
benim kızım da günde 3-4 kere hıçkırıyor :) dr a sordum ben bunu. iyi birşeymiş. diyaframını çalıştırıyormuş, doğumdan sonrası için nefes egzersizleri yapıyormuş :) minnoş bunlar... :) hatta benim hıçkırıklarda karnım ritmik bir şekilde titriyor :)
Edakara ve son hece... valla süpersiniz yaaa maşşallahhhh size de bebişlerinize de... ben yirim onları ya... demek hazırlık mı yapıyorlarmış nefes egzersizi :))) Allahımmmm bağırasım var şu zaman çabucak geçsin diye... Kızlar bana dua edin tamam mı? yarın bebişimin kalp atışlarını duyayım, doktorum her şeyin iyi olduğunu söylesin bana... sonra size burdan iyi haberler vereyim inşallaahhhhhh .....
Kocaman sevgilerrrrr :)
biri hıçkırık mı dedi ne güzelben daha önce forumda okumuştum çiğerleri gelişiyormuş ondan hıçkırırmış bebek. korkulacak değil sevinilecek bi durum bence benimkide hıçkırsın ya inşallah hissederim, merakla bekliyorum o anı
inşallah canım. ben en başta damar atması zannettim. çok ritmik çünkü :) sonra dr um demişti hıçkırık diye. en komiği de doğum pozisyonunu aldıktan sonra poponda hissetmen hıçkırıkları :)
benim kızım son iki kontrolde bize dil çıkarmaya başladı. acaba bunun anlamı ne bilen var mı?
Edakara ve son hece... valla süpersiniz yaaa maşşallahhhh size de bebişlerinize de... ben yirim onları ya... demek hazırlık mı yapıyorlarmış nefes egzersizi :))) Allahımmmm bağırasım var şu zaman çabucak geçsin diye... Kızlar bana dua edin tamam mı? yarın bebişimin kalp atışlarını duyayım, doktorum her şeyin iyi olduğunu söylesin bana... sonra size burdan iyi haberler vereyim inşallaahhhhhh .....
Kocaman sevgilerrrrr :)
biri hıçkırık mı dedi ne güzelben daha önce forumda okumuştum çiğerleri gelişiyormuş ondan hıçkırırmış bebek. korkulacak değil sevinilecek bi durum bence benimkide hıçkırsın ya inşallah hissederim, merakla bekliyorum o anı
canım inşallah duyarsın bize de haber verirsin sonra artık inşallah olmaz da mide bulantıları bi zamandan sonra ayak ağrısı yorgunluk bunların dışında kımıl kımıl hareketleri gece hiç durmadı kıpır kıpır bi sağa döndü bi sola döndü bi hıçkırıyo sonra hıçkırıktan sıkılıp tekme atıyo napıyoısa içerde kendi kendine oynuyor minişim sende yaşayacaksın bunları canım
Sevgili son_hece ben de yeni gördüm bu mesajını... kontrole giştmeden nereye ne yazdıysam altına kontrole gideceğimi yazmıştım, dualar istemiştim. kontrolden iyi haberlerle döndüm çok şükür.. bu sefer de aradım taradım mesajları bulmak için :) her yere yazmışım :) buraya da az önce rastladım... Bebeğimle ilgili iyi haberler var çok şükür. kalp atışlarını gördük bebişimin. her şey yolunda çok şükür. Allah razı olsun duaların için. İnşallah sen de iyisindir ve bebişin de sağlıkla gelir kucuşuna... Kocaman sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?