hıçkırık

canım öncelikle sağlıkla sıhhatle almayı nasip etsin Allah. ultrasona göre binbir türlü şey söylüyorlar, doğunca bir bakıyorsun hiçbir sorun yok. gönlünü ferah tut. Allah daha büyük sıkıntı vermesin.
farkettim ki ikimizin de aynı doğum tarihi :) hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz. insanın yalnız olmadığını bilmek güzel:) sen normal mi istiyorsun sezaryan mı? artık zaman yaklaştıkça korku heyecan endişe başlıyor. ne zaman doğacak, nasıl doğacak hep aklımda bunlar var.

Canım benim ya... sana da bebişine de kıyamam ben Hiç moralini bozma tamam mı? bak ben öğretmenim çalıştığım ilçede 3 arkadaşım arka arkaya doğum yaptı ve hepsinin son anda böyle ufak tefek şüpheleri olmuştu doktorlarının... Ama şimdi bebişler hayatta ve hiç bir sorunları yok. Sen de içini ferah tut bol bol dua et, ben de edicem sana ve bebeğine dua... sakın canını sıkma... Allah çok büyük. Hayırlısı ile yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin her şey iyi gidecek inşallah. güzel haberlerini bekliyorum, kocaman sevgilerimi gönderiyorum ve dualarımı elbette :)

içini ferah tut canım, bebeğinin duruşu, pozisyonu, cihazın özellikleri... hepsi etkiler ölçümleri. Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

ben bunu 22.haftamda yaşadım napıyorsun kızım sen dedim
karnım orası nasıl inip inip kalktı
içerde bişey çalışıyor gibiydi

canım inşallah sağlıklı bi şekilde gelir bebişim evet ikimizinde aynı tarihlerde olacak hayırlısı bakalım doktor şimdilik normal gözüküyor dedi normal istiyorum ama dayanırmıyım bilemiyorum seninkisi nasıl olacak

bana da normal olur diyor. bu hafta çatı muayenesi var. bende korkuyorum. acıdan değil de bebeğe birşey olursa çıkartamazsam diye korkuyorum :) 38 haftalıkken sezaryanla zamanından önce alınmasını da istemiyorum. Allah' a bıraktım, bir şekilde işaret gelir.

canım benim çatı kontrolümüydü bilmiyorum ama cuma günü doktora gittim nst den sonra beni muayene etti açılma falan yok dedi öyle işte çatı muayenesimiydi acaba

canım benim çatı kontrolümüydü bilmiyorum ama cuma günü doktora gittim nst den sonra beni muayene etti açılma falan yok dedi öyle işte çatı muayenesimiydi acaba

evet çatı muayenesiymiş. ama keşke sana da söyleseymiş :) açılma var mı bebeğin kafası aşağı inmiş mi bir de çatın yeterli mi diye bakıyorlar. demek ki sende sıkıntı yok.

evet çatı muayenesiymiş. ama keşke sana da söyleseymiş :) açılma var mı bebeğin kafası aşağı inmiş mi bir de çatın yeterli mi diye bakıyorlar. demek ki sende sıkıntı yok.

canım açılman yok dedi bebeğin kafası aşağıda şimdilik normal gözüküyor bir hafta sonra tekrar gel dedi ama çatım yeterlimi değilmi bilmiyorum o anda utandım zatenilk defa oldu soramadım bile

canım açılman yok dedi bebeğin kafası aşağıda şimdilik normal gözüküyor bir hafta sonra tekrar gel dedi ama çatım yeterlimi değilmi bilmiyorum o anda utandım zatenilk defa oldu soramadım bile

çatın yeterli olmasa söylerdi. ama bir defa yapılıyor o muayene. haftaya yapmaz sanırım. ben muayeneden de korkuyorum. kasılıyorum. çocuk nasıl çıkcak hiç bilmiyorum :)

Benim kızım da günde 3-4 kere hıçkırıyor.33. haftadayız maşallah hala çok hareketli neredeyse hiç durmuyor. Hıçkırıkları sayesinde başı aşağıda mı yoksa ters mi döndü anlayabiliyorum. Bunları yaşamak çok güzel bir duygu bana hep varlığını hissetiriyor canım kızım. Bir yandan da bu kadar hareketli olması beni korkutuyor.Sizin bebişler de ilerleyen haftalarda çok hareketli miydi?

cnm hala çok hareketli ayakları hiç durmuyor maşallah doktor zaten hareketli olması iyidir dedi hareketleri yavaşlarsa gel dedi pıtırcık durmuyor hiç

çatın yeterli olmasa söylerdi. ama bir defa yapılıyor o muayene. haftaya yapmaz sanırım. ben muayeneden de korkuyorum. kasılıyorum. çocuk nasıl çıkcak hiç bilmiyorum :)

aynen canım bende kasıldım zaten ama o herkeste olabiliyormuş sonuçta farklı birşey inş doğumda bi sıkıntı yaratmaz bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…