- Konu Sahibi okyanusunkalbiben
-
mutlu oldum canım bende bugün kontrole gittim benimde duaya ihtiyacım var bacaklarında kısalık var bebeğin moralim çok bozuldu dört hafta gibi bi zaman kaldı dünyaya bi gelsin sağ salim göreyim diyorum doktorların bi kısmı sorun teşkil etmez bu durum diyorlar milimlik oynamalar bile etkiler ultrasonu diyorlar ama gel gör ki işte insanın içi içini yiyor bana da dua edin ne olur
mutlu oldum canım bende bugün kontrole gittim benimde duaya ihtiyacım var bacaklarında kısalık var bebeğin moralim çok bozuldu dört hafta gibi bi zaman kaldı dünyaya bi gelsin sağ salim göreyim diyorum doktorların bi kısmı sorun teşkil etmez bu durum diyorlar milimlik oynamalar bile etkiler ultrasonu diyorlar ama gel gör ki işte insanın içi içini yiyor bana da dua edin ne olur
canım öncelikle sağlıkla sıhhatle almayı nasip etsin Allah. ultrasona göre binbir türlü şey söylüyorlar, doğunca bir bakıyorsun hiçbir sorun yok. gönlünü ferah tut. Allah daha büyük sıkıntı vermesin.
farkettim ki ikimizin de aynı doğum tarihi :) hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz. insanın yalnız olmadığını bilmek güzel:) sen normal mi istiyorsun sezaryan mı? artık zaman yaklaştıkça korku heyecan endişe başlıyor. ne zaman doğacak, nasıl doğacak hep aklımda bunlar var.
canım inşallah sağlıklı bi şekilde gelir bebişim evet ikimizinde aynı tarihlerde olacak hayırlısı bakalım doktor şimdilik normal gözüküyor dedi normal istiyorum ama dayanırmıyım bilemiyorum seninkisi nasıl olacak
bana da normal olur diyor. bu hafta çatı muayenesi var. bende korkuyorum. acıdan değil de bebeğe birşey olursa çıkartamazsam diye korkuyorum :) 38 haftalıkken sezaryanla zamanından önce alınmasını da istemiyorum. Allah' a bıraktım, bir şekilde işaret gelir.
canım benim çatı kontrolümüydü bilmiyorum ama cuma günü doktora gittim nst den sonra beni muayene etti açılma falan yok dedi öyle işte çatı muayenesimiydi acaba
evet çatı muayenesiymiş. ama keşke sana da söyleseymiş :) açılma var mı bebeğin kafası aşağı inmiş mi bir de çatın yeterli mi diye bakıyorlar. demek ki sende sıkıntı yok.
canım açılman yok dedi bebeğin kafası aşağıda şimdilik normal gözüküyor bir hafta sonra tekrar gel dedi ama çatım yeterlimi değilmi bilmiyorum o anda utandım zatenilk defa oldu soramadım bile
Benim kızım da günde 3-4 kere hıçkırıyor.33. haftadayız maşallah hala çok hareketli neredeyse hiç durmuyor.Hıçkırıkları sayesinde başı aşağıda mı yoksa ters mi döndü anlayabiliyorum. Bunları yaşamak çok güzel bir duygu bana hep varlığını hissetiriyor canım kızım. Bir yandan da bu kadar hareketli olması beni korkutuyor.Sizin bebişler de ilerleyen haftalarda çok hareketli miydi?
çatın yeterli olmasa söylerdi. ama bir defa yapılıyor o muayene. haftaya yapmaz sanırım. ben muayeneden de korkuyorum. kasılıyorum. çocuk nasıl çıkcak hiç bilmiyorum :)
bu çatı muayenesi nası bişi yav
iki parmağı ile muayene ediyor. bazılarında can acıyormuş. bazılarında hiç birşey hissetmiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?