Arkadaşlar merhaba, ben bir kaç defaburda derdimi anlattım. Eşimle ayrıyız boşanma davası açtık çelişkili. Eşim sevgi yoksunu dengesiz bir insan ailesi okadar çok şımartiyor ki okadar kendini kaf dağında görüyor. Sonucta boşanıyoruz hiçbirşekilde iletişimimiz yok Hamileyim zaten hamileliğimin ilk aylarında koptuk önceleri çok istekliydi sonradan bozuldu Şimdi de ne arar ne sorar nafaka tazminat ödememek için elinden gelen bütün iftiraları atıyor ailesinide kullanıp yalancı şahitlik yaptıracak ailesinede helal olsun ne diyeyim. Bana beş kuruş faydası olmadı hiç hep zarar elimdeki birikimlerimi de kuruttu. Geçen gün babamdan Avukat için aldığım para cebimde avukata verdim o gün de Bim de bebek eşyaları gelmişti dönüp de bakamadım bile çok üzüldüm cebimde okadar para varken bi zıbın alamadan avukata vericem diye Babama biraz fazla verde eşya alacam diyemedim utandım. Ablam a anlattım bu durumu oda gidip birkaç birşey almış sağolsun. Eşim biliyor ailemin yardım edeceğini ama insan hiçmi düşünmez arayıp bebek doğacak bi eksiğin varmı canın birşey istiyormu alabiliyormusun demezmi, bu çocuk doğunca da mı böyle olacak bebeğimi arayıp sormayacakmı bebeğim babasız mı büyüyecek ben kendi babasının vermediği
Sevgiyi nasıl öğreticem kime güvenecek çocuk kısmı etrafta senin baban seni aramiyormu deseler ne yapacak. Inanın bebeğim sırf babasız büyümesin diye katlanırdım ama katlanılacak insan değil.
Sevgiyi nasıl öğreticem kime güvenecek çocuk kısmı etrafta senin baban seni aramiyormu deseler ne yapacak. Inanın bebeğim sırf babasız büyümesin diye katlanırdım ama katlanılacak insan değil.