- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi keten prenses
-
Aynen öyle uykum kaçtı ağlamaktan yatamiyorum su mübarek günlerde nasıl kiydiniz adilerKabus gibi :-(
Çok geçmiş olsun:-(Benim amcamda hava limanında çalışıyor aile davetimiz vardı iftarda.
Amcam patlama olunca ardı yenge mi böyle böyle oldu haberlerde görürsen korkma diye.
Bir dünya telefon geldi ondan sonra akrabalarimizdan x nasıl bir sıkıntı varmı diye.
Şükür amcam iyi. Ama ya diğerleri, ya diğerlerini arayanlar, onlar kötü haberi alınca ne yaptılar.
Rabbim şu mübarek günlerin hatırına selamete çıkarsın ülkemizi. Şehit ailelerine de sabır versin bol bol, ne acı bir olay..
söylenicek çok söz var fakat türk milleti olarak hep susmak susturulmak zorunda kalıyoruz.üzüntüden tansiyonum çıktı.ne denebilirki sabırdan başka hep ağzımda bir laf oluştu artık allah rahmet eylesin bunları gerçekleştirenleride rabbim yok etsin.Allahın cezaları gün geçmiyor ki yeni bir eve ateş dusurmesinler adiler. Atatürk havalimanında saldırı olmuş 28 şehit 60 yaralı şerefsiz vicdansizlar. Hiç mi aile nedir ölüm ne kadar acıdır dusunmuyosunuz hiç mi Allah korkusu yok
Allah razı olsunÇok geçmiş olsun:-(
İşin özü bu zaten.Kahrolsun teroru destekleyen ulkeler
Kahrolsun teroru destekleyen tum siyasiler
Kahrolsun kendi cikarlari ugruna vatanini satan milletine tum zarar verenler
Kahrolsun insanimizin yuregine kotuluk tohumlari ekip iyiligi guzelligi insanligi unutturanlar...
Annen iyi değil mi? Bir sorun yok.Annem havaalanında çalışıyor ve ben başka bir sehirdeyim. O haberi görüp telefonu elime alıp dakikalarca bekledim. Ya açan olmazsa diye aklımdan o an o kadar çok şey geçti ki. Terör vardı farkindaydim ama hiç bu kadar ağır beddualar küfürler etmemistim. Allah herkesi korusun ölenlere rahmet eylesin yaralılara yardım etsin inşallah. Bu serefsizleri de Allah şu mubarek günlerde helak etsin inşallah. Bizim ülkemize bizim ailelerimize evlatlarimiza ne yasattilarsa.. Allah bildiği gibi yapsın
Geçmiş olsun canımBenim amcamda hava limanında çalışıyor aile davetimiz vardı iftarda.
Amcam patlama olunca ardı yenge mi böyle böyle oldu haberlerde görürsen korkma diye.
Bir dünya telefon geldi ondan sonra akrabalarimizdan x nasıl bir sıkıntı varmı diye.
Şükür amcam iyi. Ama ya diğerleri, ya diğerlerini arayanlar, onlar kötü haberi alınca ne yaptılar.
Rabbim şu mübarek günlerin hatırına selamete çıkarsın ülkemizi. Şehit ailelerine de sabır versin bol bol, ne acı bir olay..
Annen iyi değil mi? Bir sorun yok.
Annem iyi ama 2 arkadasindan haber alamadık bekliyoruz caresizAnnen iyi değil mi? Bir sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?