Hicmi vicdaniniz yok

Kalpsiz adiler.Zehir ettiler gene gelecek bayramları...
Artık korkuyoz haber açmaya ya bu nedir... Allahım rahmet etsin ailelerine sabır versin inşiallah..
Bu hainleride kahretsin inşiallah Rabbim kahretsin yaa..

Hanımlar; bende cok kotu hissediyorum:-( nasıl oluyorda bu kadar rahat bunlar? Kaç oldu ya?

Benim amcamda hava limanında çalışıyor aile davetimiz vardı iftarda.

Amcam patlama olunca ardı yenge mi böyle böyle oldu haberlerde görürsen korkma diye.

Bir dünya telefon geldi ondan sonra akrabalarimizdan x nasıl bir sıkıntı varmı diye.

Şükür amcam iyi. Ama ya diğerleri, ya diğerlerini arayanlar, onlar kötü haberi alınca ne yaptılar.

Rabbim şu mübarek günlerin hatırına selamete çıkarsın ülkemizi. Şehit ailelerine de sabır versin bol bol, ne acı bir olay..

Sinirden yatamiyorum ben de
Hergun sehit haberleri
Allaha havale etmekten baska birsey gelmiyo elimizden
Allahim ailelerine sabir versin cok zor
Kac eve ates dustu yine

Diyecek bisey bulamiyorum artik

Çok geçmiş olsun:-(

söylenicek çok söz var fakat türk milleti olarak hep susmak susturulmak zorunda kalıyoruz.üzüntüden tansiyonum çıktı.ne denebilirki sabırdan başka hep ağzımda bir laf oluştu artık allah rahmet eylesin bunları gerçekleştirenleride rabbim yok etsin.

Annem havaalanında çalışıyor ve ben başka bir sehirdeyim. O haberi görüp telefonu elime alıp dakikalarca bekledim. Ya açan olmazsa diye aklımdan o an o kadar çok şey geçti ki. Terör vardı farkindaydim ama hiç bu kadar ağır beddualar küfürler etmemistim. Allah herkesi korusun ölenlere rahmet eylesin yaralılara yardım etsin inşallah. Bu serefsizleri de Allah şu mubarek günlerde helak etsin inşallah. Bizim ülkemize bizim ailelerimize evlatlarimiza ne yasattilarsa.. Allah bildiği gibi yapsın

İşin özü bu zaten.
Destekleyenler.

Annen iyi değil mi? Bir sorun yok.

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…