- 26 Şubat 2015
- 3.527
- 2.976
- 333
- Konu Sahibi keten prenses
-
Offf cok kotu :-( İnşallah iyidirler İnşallah...Annem iyi ama 2 arkadasindan haber alamadık bekliyoruz caresiz
Allah razı olsun size de çok geçmiş olsun.Annem havaalanında çalışıyor ve ben başka bir sehirdeyim. O haberi görüp telefonu elime alıp dakikalarca bekledim. Ya açan olmazsa diye aklımdan o an o kadar çok şey geçti ki. Terör vardı farkindaydim ama hiç bu kadar ağır beddualar küfürler etmemistim. Allah herkesi korusun ölenlere rahmet eylesin yaralılara yardım etsin inşallah. Bu serefsizleri de Allah şu mubarek günlerde helak etsin inşallah. Bizim ülkemize bizim ailelerimize evlatlarimiza ne yasattilarsa.. Allah bildiği gibi yapsın
İnşallahOfff cok kotu :-( İnşallah iyidirler İnşallah...
Sizden de Allah razı olsunAllah razı olsun size de çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun:-(Sizden de Allah razı olsun
Çok geçmiş olsun:-(Bu arada bir yakınımin çocuğu ve arkadaşı yaralanmis. .çok çok çok üzgünüm. .
Teşekkür ederim..öyle üzgünüm ki tarif edecek kelime yok..onca masum can gitti.. (((Çok geçmiş olsun:-(
Yaralanan 106 kişi varmış:-(Teşekkür ederim..öyle üzgünüm ki tarif edecek kelime yok..onca masum can gitti.. (((
Kahrolsun sebep olanlar!
Allahın cezaları gün geçmiyor ki yeni bir eve ateş dusurmesinler adiler. Atatürk havalimanında saldırı olmuş 28 şehit 60 yaralı şerefsiz vicdansizlar. Hiç mi aile nedir ölüm ne kadar acıdır dusunmuyosunuz hiç mi Allah korkusu yok
Bu mübarek gpndeGirislerde patlamistir muhtemelen
Neticede biz de taksiyle gidip terminal binasinin onunde iniyoruz
Bombali biri indigi yerde patlatsa bicok kisi cevrede oluyo zaten
Silahla taramislar zaten bi de
Allah firsat vermesin bunlara ne diyecegimizi sasirdik artik
Yaralanan 106 kişi varmış:-([/QUOTE
Ah ahh gittikce artiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?