Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen dileğini dile de nasıl dilersen dile ayrıntılara takılmaKızlar,tek anlamadığım dilekler dilendikten sonra o kağıt sabah alınıp ne yapılıyor?Saklanıyor mu denize dereye v.s mi atılıyor? Ya okuyorum okuyorum herkes ayrı bişey demiş.Kimi saklamış,kimi gömmüş bırakmış,kimi gömmüş sabah almış denize atmış. Geçen sene gül ağacına astım sabah aldım ama bekletin dedikleri için beklettim tek dileğim oldu baktım başka olan yok 2-3 ay önce denize attım :) Ondan önceki yıl gömdüm gül ağacının dibine,o da pek olmadı. Bu sene dileklerimi yazıp kırmızı bi keseye bozuk parayla koyup,sabah alayım,ama erkenden deniz kenarına gidemem.Öğleden sonra da kağıdı denize atayım,parayı da cüzdanıma koyayım diyorum.
Canım sen dileğini dile de nasıl dilersen dile ayrıntılara takılma
İster dua et, ister gül dibine göm, ister suya at..vs vs..
Allah o iki mübarek insanın yüzü suyu hürmetine dileklerimizi kabul edecektir inş
Ben tutulan dileklerin kimseye söylenmemesi taraftarıyım açıkçası![]()
Doğru söylüyorsun canım,aslolan niyet ama işte ne bilim geçtiğimz senelerde olmayınca bu sene daha bi ayrıntılı yapayım dedim :) Allah hepimizin dileklerini kabule etsin inşallah :)