Hidrosalpenks ameliyat sonrası hamilelik

İki tupumde hidrosalpenks vardı hatta tüp bebek bir kere negatif olunca bu duruma bağladılar sıvı rahime aktığı için embriyonun gelişmesine engel oluyor dediler
Eğer doğal yollarla hidrosalpenksten kurtulduysan tıp literatürüne geçmesi lazım bu olayın. Büyük şans gerçekten. Rahim filmin var mı atabilir misin kendiminkiyle karşılaştırmak isterim. Benim tüplerimin ucu da tıkalıydı mesela. Sıvı birikimi doğal şeylerle açılabilir belki ya da rahim filmi esnasında ama hidrosalpenksin açıldığını ne duydum ne gördüm. Literatürde hidrosalpenksin tek çaresi ameliyat. Bir de hidrosalpenkse rağmen neden tüp bebek yaptılar onu anlayamadım. Rahim filmi sonradan mı çekildi?

Eğer doğal yollarla hidrosalpenksten kurtulduysan tıp literatürüne geçmesi lazım bu olayın. Büyük şans gerçekten. Rahim filmin var mı atabilir misin kendiminkiyle karşılaştırmak isterim. Benim tüplerimin ucu da tıkalıydı mesela. Sıvı birikimi doğal şeylerle açılabilir belki ya da rahim filmi esnasında ama hidrosalpenksin açıldığını ne duydum ne gördüm. Literatürde hidrosalpenksin tek çaresi ameliyat. Bir de hidrosalpenkse rağmen neden tüp bebek yaptılar onu anlayamadım. Rahim filmi sonradan mı çekildi?
Hayır ilk yapan doktorum rahim filminde sıkıntı görmediğini söylemişti o yüzden yapıldı geçiş vardı tüplerden tazikli ilaç verince geçiş olmuş ama tüpler resmen birbirine dolanmis şekildeydi iki doktor da aynı şeyi söyledi

Hayır ilk yapan doktorum rahim filminde sıkıntı görmediğini söylemişti o yüzden yapıldı geçiş vardı tüplerden tazikli ilaç verince geçiş olmuş ama tüpler resmen birbirine dolanmis şekildeydi iki doktor da aynı şeyi söyledi
Hidrosalpenkste geçiş olmaz aksine verilen sıvı tüplerde birikir, tüpler şişer. Sonrasında da rahime geri akmak vasıtasıyla dışarı atılır. Sendeki durum biraz daha farklıymış anladığım kadarıyla.

Hidrosalpenkste geçiş olmaz aksine verilen sıvı tüplerde birikir, tüpler şişer. Sonrasında da rahime geri akmak vasıtasıyla dışarı atılır. Sendeki durum biraz daha farklıymış anladığım kadarıyla.
Olabilir tabi her doktor farklı yorumlayabilir sonuç olarak çok şükür hamileyim 🥰

Olabilir tabi her doktor farklı yorumlayabilir sonuç olarak çok şükür hamileyim 🥰
Gerçekten çok sevindim canım seni tüp bebek konularından da hatırlıyorum zaten. Çok şanslıymışsın çok sevindim senin adına. Sağlıkla kucağına al inşallah ☺️

Gerçekten çok sevindim canım seni tüp bebek konularından da hatırlıyorum zaten. Çok şanslıymışsın çok sevindim senin adına. Sağlıkla kucağına al inşallah ☺️
Çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip olur hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza alırız 🤲🏻

Merhabalar. Benim de tüpün birinde hidrosalpenks var. 6 yaşında kızım var ama 2. Gebelik olmadı. 2 yıldır deniyoruz. 4 kez catlatma ignesi 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı. Sanirim ben de tüpü aldıracağım ama tüpün birisi açık. Tek tüple de doğal gebelik oluyor değil mi. Yani illa tüp bebek degil

Tüp bebek için görüşmeye gittiğimde iki doktorda bana aynı şeyi söyledi hemde iki tüp için sıvı birikimi var ne tüp bebek tutar ne normal oolur dediler. Tekrardan rahim filmi istediler onu yapmadan önce bitkisel şeyler denedim. Brokoli kürü yaptım Saraçoğlunun tarifi. Süt buharına soğan buharına oturdum. Ebegümeci fitil yaptım ve o ay hamile kaldım canım yoksa şuan bende ameliyat olmuştum tüplerim alınmışti boşu boşuna doktorlara mi inanayım yaşadıklarıma mi bilemiyorum ayrıca bende amh düşüklüğü de vardı 1 kez tüp bebek denemsi negatif oldu sonra kendiliğinden geldi mucizem umudumu kestigim anda sende ameliaya gitmeden önce bunlari bı dene derim bide sülük yaptıracaktim ben rahim filmi çekmeden gerek kalmadı çok şükür
Merhabalar, 29 yaşımdayım evli değilim. Bu gün doktorum sağ tüpümde şişlik gördü ve antibiytik iğne ilaç ve fitil verdi. Çok korkuyorum tüpleriniz bu tariflerle mi açıldı?

Merak etmeyin olucaktır sonuçta hamile kalmanızla ilgili değil tüp tıkalı olduğu için kalamıyorsınuz biçok kadının yaşadıgı ve bilmediği şey ayrıca tüp kapalı kaldığı sürece dış gebelik ihtimaliniz artıyor ameliyatınızı büyük ihtimalle kapalı yaparlar hayırlısıyla olun aonra içiniz rahat bebek deneyin artık herşeyin çözümğ var hiç olmayacak gebelikler oluyor 🙏🏻
Merhabalar, dün doktorum sağ tüpümde şişlik olduğunu söyledi ve antibiyotik ilaçlar ve enjeksiyon vs yazdı ama sonrasında kontrole gelmemi söyledi. Ama sanıyorum Hidrosalpenks ve antibiyotiklerle geçecek bir şey değil bu. Evli değilim 29 yaşındayım çok korkuyorum. Ne yapmalıyım tüpü şimdiden aldırırsam daha sonrasında hamile kalma ihtimalim iyice düşerse

Back
X