• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hidrosalpenks Teşhisinde şüphe

Yok canım, tüp bebek annesiyim tedavi ile hamile kaldım bana da aynı teşhis konuldu delicesine araştırdıklarım sonucu rahim filmini çok rahat yorumlayabiliyorum her detayını araştırmıştım keşimesi kelimesine görüntüsü vs kafayı bozmuştum bi ara 😀 bu benim yorumum canım tabi en iyisini uzaman görüşler bilir doktorlar ne derse odur
Öyle mi ☺️ tüplerini almışlar mıydı, inan bende aralıksız okuyorum araştırıyorum doktorum 6 ay daha denemeye devam edin dedi ama sanırım beklemeyeceğim ve bir eğitim araştırma hastanesine randevu aldım kadın infertilite alanına daha detaylı ilgilenip araştırır ona görede yönlendirirler gibi geliyor

Öyle mi ☺️ tüplerini almışlar mıydı, inan bende aralıksız okuyorum araştırıyorum doktorum 6 ay daha denemeye devam edin dedi ama sanırım beklemeyeceğim ve bir eğitim araştırma hastanesine randevu aldım kadın infertilite alanına daha detaylı ilgilenip araştırır ona görede yönlendirirler gibi geliyor
Yok kuzum ben olmadım ameliyatını

Back