Hanımlar merhaba,
Yorumlarınıza ve desteğinize çok ihtiyacım var. Geçen ay çektirdiğim hsg sonucu iki tüpümde de hidrosalpenks olduğunu, normal yolla ve tüp bebek yöntemiyle hamile kalmayacağımi öğrendim
. Moralim zaten bozuktu korona dolayısı ile işlemlere baslayamayinca dipe vurdum. Yurtdisinda yaşıyorum burada bu işler çok pahalı ve doktorlara kurumlara guvenemiyorum. Zaten 35 yaşındayım amh değerim de 1.1, oldukça düşük. Aklımı hiçbir şeye veremiyorum. Doktorlar ümit veriyor tabii ki ama aylarca beklemek zorunda olduğum için ümidimi canlı tutamıyorum. Ameliyat olup tedaviye başlarsam tüp bebekle hamile kalma yolculuğum gerçekten sancılı bir süreç mi olacak? Maddi zorluklar ve psikolojik durumum giderek kötüleşiyor
Aranızda benzer şeyler yaşayan var mı? Ameliyat ve tedavi süreci hakkında tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Yorumlarınıza ve desteğinize çok ihtiyacım var. Geçen ay çektirdiğim hsg sonucu iki tüpümde de hidrosalpenks olduğunu, normal yolla ve tüp bebek yöntemiyle hamile kalmayacağımi öğrendim