Sizin bu mesajınız bana umut oldu ve sizin adınıza ne kadar sevindim anlatamam. Rabbim bu sevince benim gibi umutsuz olan herkese yaşatsın..

Geçen sene HSG filmimi çeken doktor hiçbir problem görmedi. sonrasında iki doktora daha gösterdim bir problem yok dedi ta ki düne kadar dün farklı bir doktora aşılama için gittik ve doktor sana aşılama yapamam sana tüp bebek bile olmaz dedi sol tüpün sıvı dolu hidrosolpinks var ameliyat olman gerekiyor dedi ben zaten 6 ay önce kist ameliyatı olmuştum tekrar mı ameliyat olacağım dünyam başıma yıkıldı. Daha önce bakan 3 doktor bunu nasıl görmedi aklım almıyor adam bakar bakmaz şak diye yüzüme bunları söyledi . Farklı bir doktora daha görünmeliyim yoksa vakit kaybeden ameliyat mı olmalıyım bilemiyorum? Yaşım 34 ve biz 3 yıldır çocuk istiyoruz.
Bende 2.5 yil ugrastim
Dis gebelik gecirdim 6 ay cocuk olayi yasakti
Sonra 3 asilama sayisiz kez igneler vs derken en son sol tarafimda 3cm cikolata kisti goruldu ve doktor bana dogum kontrol hapi kullan dedi
Resmen dalga geciliyor gibi hissettim
2 tup bebek doktoruyla gorustum biri cok umutsuz konustu histereskopi olman lazim dedi
Bide benim amh de dusuktu 0.13tu tup bebekle bile 3 4 ayda anca yumurta toplariz dendi
Diger tup bebek doktoru da rahim filmimi pek anlayamadi oysaki ben laboratuvarda cektirmistim ordaki doktor sorun yok demisti
Ama bana tup bebek doktorunun biri dedi ki iste tupte sivi varsa hamile kalsan da tutmaz vs
Ve sana soyle diyim sol taraftan yumurtlamiyordum ben
Yumurtlasam da 1 tane anca ve o da kiste donusuyordu
Sorun ise sag tupumde gozukuyordu
Tup bebek doktoru adet ol gel dedi
Ama adet olmadim :)
Sukur ki hamile kaldim
Oglum dogduktan 15 ay sonra ise tekrar hamile kaldim
Dusun yumurtam yok dencek kadardi
Erken menapoz demislerdi bana ustelik
Rabbime gore imkansiz yoktur
Yeter ki nasip etsin
Bana sorarsan tek doktorla kalma derim
Bitane istanbulda doktor var adi neydi cevdet miydi tam hatirlamiyorum unlu biri rahim filmi konusunda arastir bulursun illaki
Ona msj atmistim rahim filmimi
Sorun gozukmuyor ama kendi makinemle gorsem iyi olur demisti
Cidden de sorun olsa bu bebekler nasil oldu dimi ama
Gerekli vitaminleri kullaniyor musun? Esinin de kullanmasi gerek
Sperm testi yaptirdi mi?
Bunlar onemli unsurlar