- 23 Nisan 2022
- 29
- 2
- 36
- 29
Perinatologa gittim. Dediginiz gibi takibini yapalim dediler. 2 hafta sonra tekrar kontrole gidecegim. Ne yerdeyim ne gokte. Karin kapali bir kutu. Rabbim korktuklarimizdam emin kilsin yureklerimiziÖncelikle çok gecmis olsun .biz suan 36 haftaya girdik ölçümde küçülme olmadı ama çok şükür büyüme de olmadı ve küçülmede olabiliyormuş insallah sizinde öyle ilerler küçülerek.doktor ne dedi size sınırda çıkmış ama çokta endişe etmeyin muhtemelen takibe alacaklar sizi
AminMerhaba hepinize çok geçmiş olsun son gittiğim rutin kontrolümde 27.haftamda doktorum 10mm olduğunu ve sınırda olduğumu söyledi takibe alalım dedi ama o kadar endişeliyimki çok üzüldüm.giderek küçüldüğünü duyduğum y ada değerleri artış göstermeyen birini duyduğumda umut oluyor bana.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zor…
Aynı şeyleri yaşadım ve gebelik sonlandırıldı benimde 24 haftalıkken şimdi nasıl ne diyo doktorlar pekiMerhaba bende 24 haftalık gebeyim 17 mm ölçtü sıvıyı doktor hastalığı yani neye bağlı olduğu belli değil dedi ALLAH yardımcımız olsun
Sonrasında daha hiç gitmedim doktora aldırmayı da düşünmedim doktorlar olumsuz konuşsa daAynı şeyleri yaşadım ve gebelik sonlandırıldı benimde 24 haftalıkken şimdi nasıl ne diyo doktorlar peki
Selam canım doğum yaptın sanırım Rabbim bağışlasın bebeğinin durumu ne oldu düzeldi miMerhaba öncelikle çok gecmis olsun.peki sıvıyı kaç mm ölçtüler.bende de aynı durum oldu 28 hafta da rutin kontrolde 12 mm ölçüldü beni acil perinatolojiye sevk ettiler orada 10 mm ölçtüler ve sınırda takip edeceğiz denildi belki 10 farklı doktora gittim perinatolojiye hepsi aynı şeyi söyledi suan 35 haftadayım ve hala iki perinatolojiden birde kendi doktorumdan takipliyim hepsi korkulacak birsey yok diyor ama yine de endişe etmemek elde degil.çok şükür başka bir bulguya rastlanmadı bizde fetal DNA testimiz de temiz çıktı
Benimkinin sıvısı aynıydı en sonBebekleriniz ne durumda acaba? Benimde ikizlerden birine bu teşhis konuldu. 17. Haftadayım ve 8.8 milim. Tıp fakültesinden randevu alacağım.
Benimkinin sıvısı aynıydı en son
Merhaba öncelikle çok gecmis olsun.peki sıvıyı kaç mm ölçtüler.bende de aynı durum oldu 28 hafta da rutin kontrolde 12 mm ölçüldü beni acil perinatolojiye sevk ettiler orada 10 mm ölçtüler ve sınırda takip edeceğiz denildi belki 10 farklı doktora gittim perinatolojiye hepsi aynı şeyi söyledi suan 35 haftadayım ve hala iki perinatolojiden birde kendi doktorumdan takipliyim hepsi korkulacak birsey yok diyor ama yine de endişe etmemek elde degil.çok şükür başka bir bulguya rastlanmadı bizde fetal DNA testimiz de temiz çıktı
Bebeğinizin durumu nasıl acaba? Hastalık geçmiş mi ? Bir sıkıntı var mın? İnşaallah iyisinizdir.Merhaba öncelikle çok gecmis olsun.peki sıvıyı kaç mm ölçtüler.bende de aynı durum oldu 28 hafta da rutin kontrolde 12 mm ölçüldü beni acil perinatolojiye sevk ettiler orada 10 mm ölçtüler ve sınırda takip edeceğiz denildi belki 10 farklı doktora gittim perinatolojiye hepsi aynı şeyi söyledi suan 35 haftadayım ve hala iki perinatolojiden birde kendi doktorumdan takipliyim hepsi korkulacak birsey yok diyor ama yine de endişe etmemek elde degil.çok şükür başka bir bulguya rastlanmadı bizde fetal DNA testimiz de temiz çıktı
Bebeğim gayet sağlıklı cok şükür doğum sonrası kontrolleri yapıldı hic bir sorun çıkmadı.50 günlük oldu bile.darısı sizin başınıza insallahBebeğinizin durumu nasıl acaba? Hastalık geçmiş mi ? Bir sıkıntı var mın? İnşaallah iyisinizdir.
Çok şükür...sizin adınıza çok sevindim. Kontrolumüze daha 2 hafta var. Insaallah geçmiştir.Rabbim bütün annelerimizin bebeklerim sağlıkla kucaklarina almayı nasip etsin inşallahBebeğim gayet sağlıklı cok şükür doğum sonrası kontrolleri yapıldı hic bir sorun çıkmadı.50 günlük oldu bile.darısı sizin başınıza insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?