Hidrosefali

Merhaba bende 24 haftalık gebeyim 17 mm ölçtü sıvıyı doktor hastalığı yani neye bağlı olduğu belli değil dedi ALLAH yardımcımız olsun

Perinatologa gittim. Dediginiz gibi takibini yapalim dediler. 2 hafta sonra tekrar kontrole gidecegim. Ne yerdeyim ne gokte. Karin kapali bir kutu. Rabbim korktuklarimizdam emin kilsin yureklerimizi

Amin ben de ayni durumdayim 10mm, 2 hafta sonra tekrar kontrolum var. takip edecegiz dediler. siz de sinira dayanma disinda bir sey gorduler mi gelisime dair? Kuculme olmuyor sanirim okuduklarim kadariyla.

Selam canım doğum yaptın sanırım Rabbim bağışlasın bebeğinin durumu ne oldu düzeldi mi

Bebekleriniz ne durumda acaba? Benimde ikizlerden birine bu teşhis konuldu. 17. Haftadayım ve 8.8 milim. Tıp fakültesinden randevu alacağım.

kıymayın ya o artık bir canlı, bunun bir insanı öldürmekten farkı yok ki.. Doğmadığı için onun canını almaya kimsenin hakkı yok. Doğduktan sonra kaza geçirip yine engelli olabilir, öyle bir durumda öldürür müsünüz çocuğunuzu. Aynı şey. O artık bir canlı. Yapmayın.

Son durumunuz nedir. ? Benim randevu daha 4 temmuzda ...
Bu teşhisi özel hastane doktoru söylemişti. Devlet hastanesindeki başka bi doktor da herşeyin gayet normal ilerlediğini ve beyinin hala gelişim aşamasında olduğunu söyledi. Korkulacak bi durum yok dedi. Ama ayrıntılı ultrason da çektireceğiz kontrole gittiğimizde 20. Hafta doluyor hem o zaman. İnşaallah ne sizlerin ne de bizim bebişlerimizde bi sorun çıkmaz. Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşaallah...

Bebeğinizin durumu nasıl acaba? Hastalık geçmiş mi ? Bir sıkıntı var mın? İnşaallah iyisinizdir.

Bebeğim gayet sağlıklı cok şükür doğum sonrası kontrolleri yapıldı hic bir sorun çıkmadı.50 günlük oldu bile.darısı sizin başınıza insallah
Çok şükür...sizin adınıza çok sevindim. Kontrolumüze daha 2 hafta var. Insaallah geçmiştir.Rabbim bütün annelerimizin bebeklerim sağlıkla kucaklarina almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…