Merhaba ben de 35. Haftamdayım ve 16. Haftadan beri hidrosefalili doğacağını söyledikleri kızıma şifa duası ediyorum... Artık doktora gitmek bile istemiyorum sürekli olumsuz şeyler duymaktan, ağlamaktan yoruldum. Perinatolog bu bebeğe umut bağlamayın, iyi değil dedi. Kadın doğumcu %99 doğar doğmaz ölecek çünkü beyinde solunum merkezi gelişmemiş dedi. Ben yine de vazgeçmedim kıızmdan, Rabbime sığındım. Şant takılıp düzelenler, vefat edenler, sağlıklı doğanlar, endoskopik cerrahi ile düzelenler... o kadar örnekten hangisi başımıza gelecek bilmeden bekliyoruz. Gerçekten belirsizlikle beklemek çok zor. Doğumdan sonra mücadele etmesi de zormuş okuduğum kadarıyla. Yine de Allah bizlere öyle bir umut, güç veriyor ki sabırla bekliyor, mücadele edebiliyoruz. Ne yaşarsak yaşayalım hakkımızda hayırlısı buymuş diyerek tevekkülü de bırakmayacağız. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu süreçte.
İstanbul Cerrahpaşa'da olacak doğum nasipse. Beyin cerrahı önerecek arkadaş varsa sevinirim. Hayırlı geceler. Selam ve dua ile...