Hidrosolpenks hamile kalan varmi

Ozlmk35

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2024
58
12
8
32
Merhaba gecen sene dis gebelikten dolayi sag tupum alindi ve dis gebelik +3 kimyasal gebeligim var ve nedenini arastirmak icin rahim filmi cekindim ve tek kalan sag tupumde genislik var dendi ama tam tikali degilmis sivi akisi mevcut ama doktorum sol tupumunde alinmasi gerektigi ve tup bebek yapmam gerektigini soyledi ama tupum tamamen kapali olmadigi hamile kalabildigim icinde sansimi deneyebilecegimi söyledi boyle tupunde genislik yasayip hamile kalan bilgisi olan varsa yazabilir mi

Merhaba öncelikle geçmiş olsun hidrosalpenks nedeniyle sol tüpüm alındı doktor tüp bebek yapabilmek için zorla sağ tüpümü alacaktı nerdeyse hayatım kararıyordu kavga ettik aldırmadık aynı doktor aşılama yapın. Dedi yaptırdık tutmadı 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım çok şükür tüpünüzü aldırmayın diğer tüpe zaten sıçramışsa önceden gözükürdü şansınızı deneyin strese girmeyin Allah’ın izni ile olur :))

Hsg görüntülerinizle Dr. Cevat bayrak a gidin. O ne derse ona güvenin. Alanının en iyilerindendir. Benim her iki tüpümde de vardı ve ben aldırıp tüp bebek tedavisi gördüm

Benimde sağ tupumde sivi birikmesi var ameliyat olup tup bebek deneyecektim rahim filmi çekildiğim ay hamile kaldım

Benim tek tupum var ondada genisleme var diyo ama tamamen kaapali değil hamilelik olup dusuk yapiyorum Ama Allahtan umit kesilmez tabi

Benim tek tupum var ondada genisleme var diyo ama tamamen kaapali değil hamilelik olup dusuk yapiyorum Ama Allahtan umit kesilmez tabi
Düşüğün sebebi hidrosalpenksdir ben sorunlu tüpü aldırmayacaktım ileri düzey doktora sorduk aldırın dedi çocuk olsa bile tutmaz embriyo büyüyemez dedi oradaki hastalık düşürürmüş bebeği

Evet benim doktorumda oyle dedi
Sizin bunlara ragmen gebe kalip dogum yaptiniz mi

Tek tüpümle sonradan aşılama yaptırdım tutmadı 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım 3 sene sonra oldu çocuğum :)
Bu gebelikten önce de bir düşüğüm var başkentte bi doktor yaşın küçük diye rahim filmi çektirmedi onun yüzünden 1 buçuk sene hasta tüple durdum en son sol tarafımı tutarak ameliyata gittim

Bu gebelikten önce de bir düşüğüm var başkentte bi doktor yaşın küçük diye rahim filmi çektirmedi onun yüzünden 1 buçuk sene hasta tüple durdum en son sol tarafımı tutarak ameliyata gittim
Cok sevindim banada bi umut oldunuz sagolun

Merhaba benimde sağ tüpte genişlik vardı işlevini yitirmiş dedi dr ve aldı, aradan 3 ay geçti hsg istedi tüpe başlamadan önce biz 3 ay belki olur doğal diye bekledik olmadı ilk filmde sol tüp normal dediler almadılar ama 3 ay sonraki filmde sol tüpte genişlemiş ve Rahim içine sıvı akışı var denildi sıvı asidik olduğu için normal yollada tüp bebekte de tutunma şansını etkiliyor dedi ve sol tüpümüde aldırdım tüpler varken 2 transfer aşılama vs hepsi negatif olmuştu ama ameliyat sonrası transferlerim pozitif oldu elhamdülillah bir tüpte sıkıntı olunca özellikle hidrosalpenks öbür tüpte de yüksek ihtimalle olurmuş olmayanlarda oluyo tabiki iyi bir yorumlayan dr bulmak lazım hangi hastanede takiplisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…