• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hifu etkisi ne zaman belli olur ?

Arkadaşlar 15 gün önce hifu yaptırdım.
Henüz bişey belli değil !
Tam olarak etkisini me zaman görmeye başlarım?🤗😊
Merhaba. Ben bı ara yaptiracaktim sanirim 1 2 ay sonrasi gibi daha net sonucu belli oluyormuş. Nasıl oldu yüzünüz memnunmusunuz bir degisklik var mı çok merak ettim acikcasi

Ben bu tip uygulamalara inanmıyorum. Boşuna para tuzağı. Örümcek ağı da öyle. Soğutma sistemi ile yağ eritme, ultrashappe, göz kapağı plexr hepsi para tuzağı. Yaptırmayın! Aslında hepsi yasaklanmalı. Umut taciri bunlar. Tek gerçek olan estetik cerrahi . Medikal uygulamalardan sadece botoks ve dolgu gerçek. Diğerleri çöp. Bir tane memnun olan var mı ? Hayır yok ! Bu işlemleri yapan kişiler kendilerine güveniyorlarsa para iadesi yapılacağına dair imza versinler. Ama tabiki vermezler. Aylarca oyalıyorlar sonuç sonra çıkacakmış. :) Sonucu sonra belli olacak denilen şeyler çöp uygulamalar. Bunlar gerçek değil. Denedim test ettim. Uzak durun

Arkadaşlar merhaba, ben bir yerde yaptırdım harika anında etki yaptı, o kadar mutlu oldum ki, üstelik bu %20 %30 etkisini gösterdi. Asıl muhteşem değişim 2 ay da bu ben miyim diyeceğiniz bir değişim yaşıyorsunuz, şimdi ilk hafta da bile cildim gerildi, güzelleşti, canlandı. Bebeksi yumuşaklık oluştu. O kadar mutlu oldum ki, enerjim arttı. Ben güvendiğim bir yere yaptırdım 2. Haftada daha çok belirginleşmeye başlayacak, cildim şimdiden bile çok gençleşti şükürler olsun 😍 yeter ki guvenilir yerlere yaptırın. En iyi cihazla tek seans yaptırdım.

Arkadaşlar merhaba, ben bir yerde yaptırdım harika anında etki yaptı, o kadar mutlu oldum ki, üstelik bu %20 %30 etkisini gösterdi. Asıl muhteşem değişim 2 ay da bu ben miyim diyeceğiniz bir değişim yaşıyorsunuz, şimdi ilk hafta da bile cildim gerildi, güzelleşti, canlandı. Bebeksi yumuşaklık oluştu. O kadar mutlu oldum ki, enerjim arttı. Ben güvendiğim bir yere yaptırdım 2. Haftada daha çok belirginleşmeye başlayacak, cildim şimdiden bile çok gençleşti şükürler olsun 😍 yeter ki guvenilir yerlere yaptırın. En iyi cihazla tek seans yaptırdım.
Bu nasıl bir uyduruk paylaşım ??? Reklam için girmişsin ayıp ayıp !!!! Buradaki üyeleri aptal mı sanıyorsun? Ya da site yönetimi dünkü çocuk mu ?? Hifu zaten gerçekçi bir şey değil. Tek mesaj atmışsın bari inandırıcı olsaydın.! Şimdi insanlar nerede yaptırdın diye mi soracaklar ? Boş işleri bırakın insanları mağdur etmeyin

Bu nasıl bir uyduruk paylaşım ??? Reklam için girmişsin ayıp ayıp !!!! Buradaki üyeleri aptal mı sanıyorsun? Ya da site yönetimi dünkü çocuk mu ?? Hifu zaten gerçekçi bir şey değil. Tek mesaj atmışsın bari inandırıcı olsaydın.! Şimdi insanlar nerede yaptırdın diye mi soracaklar ? Boş işleri bırakın insanları mağdur etmeyin
Kesinlikle reklam için girmiş..Ben en iyi kliniklerin birinde yaptırmıştım. Hiç etkisini görmedim,param çöpe gitmiş oldu..1 -3 ay sonra etkisini göreceksiniz lafları hep boş ve tuzak..

Kesinlikle reklam için girmiş..Ben en iyi kliniklerin birinde yaptırmıştım. Hiç etkisini görmedim,param çöpe gitmiş oldu..1 -3 ay sonra etkisini göreceksiniz lafları hep boş ve tuzak..
Merhaba evet reklam için girmiş. Medikal uygulamalardan botoks ve dolgu hariç hepsi kandırmaca. İnsanları kandıran bu uygulamaları yapanlar meslekten men edilmeli. Birde fiyatları neredeyse estetik operasyon kadar. Çok kontrolsüz bir ortam var maalesef. Birde bebeksi yumuşaklık oluştu yazmış 😁😁
Hifu ile bebeksi yumuşaklık kel alaka.

Merhaba evet reklam için girmiş. Medikal uygulamalardan botoks ve dolgu hariç hepsi kandırmaca. İnsanları kandıran bu uygulamaları yapanlar meslekten men edilmeli. Birde fiyatları neredeyse estetik operasyon kadar. Çok kontrolsüz bir ortam var maalesef. Birde bebeksi yumuşaklık oluştu yazmış 😁😁
Hifu ile bebeksi yumuşaklık kel alaka.
Hiçbir cihaz cildi gençleştirip,gerginleştirmez..cerrahi müdahale dışındakiler hep yalan dolan..after before yalan fotolarla kandırıyorlar insanları..

Yüzünüz eriyecek keşke yaptırmasaydınız cilt altı dokusunu mahveden bir uygulama 2017’de yaptırdım üzerine iki kere yağ enjeksiyonu 2 kere yüz germe hala daha toparlayamadım

Back
X