nightwalk Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2014 229 72 98 18 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi nightwalk #1 Arkadaşlar hifu yaptıran varmı sonuçları nasıl. Bi zararı var mı acaba. Acaba çok az bi sorun da bu yöntem yerine mezoterapi prp mi yaptırmak gerekir?
Arkadaşlar hifu yaptıran varmı sonuçları nasıl. Bi zararı var mı acaba. Acaba çok az bi sorun da bu yöntem yerine mezoterapi prp mi yaptırmak gerekir?
nedensude Guru Kayıtlı Üye 9 Haziran 2011 574 237 303 İstanbul 3 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi nightwalk #2 ben de merak ediyorum..hifu dediğiniz sarkık yüzü toparlamak için dimi
C carpediem193 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2017 150 44 28 36 9 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi nightwalk #3 nightwalk .!.: Arkadaşlar hifu yaptıran varmı sonuçları nasıl. Bi zararı var mı acaba. Acaba çok az bi sorun da bu yöntem yerine mezoterapi prp mi yaptırmak gerekir? Genişletmek için tıkla... 1 buçuk yıl yüzde toparlanmayi sağlar sonra kendini bırakır 1 ayda tam etkisini gösteriyor diye biliyorum.Prp veya mezoterapi cildindeki lekelere ve gözeneklere iyi gelir.
nightwalk .!.: Arkadaşlar hifu yaptıran varmı sonuçları nasıl. Bi zararı var mı acaba. Acaba çok az bi sorun da bu yöntem yerine mezoterapi prp mi yaptırmak gerekir? Genişletmek için tıkla... 1 buçuk yıl yüzde toparlanmayi sağlar sonra kendini bırakır 1 ayda tam etkisini gösteriyor diye biliyorum.Prp veya mezoterapi cildindeki lekelere ve gözeneklere iyi gelir.
T Tezerleyla Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2018 183 79 18 35 10 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi nightwalk #4 nightwalk .!.: Arkadaşlar hifu yaptıran varmı sonuçları nasıl. Bi zararı var mı acaba. Acaba çok az bi sorun da bu yöntem yerine mezoterapi prp mi yaptırmak gerekir? Genişletmek için tıkla... Ömür boyu kalcak diye düşünmezsen hiçbir zararı yok
nightwalk .!.: Arkadaşlar hifu yaptıran varmı sonuçları nasıl. Bi zararı var mı acaba. Acaba çok az bi sorun da bu yöntem yerine mezoterapi prp mi yaptırmak gerekir? Genişletmek için tıkla... Ömür boyu kalcak diye düşünmezsen hiçbir zararı yok